Fantastic Fireworks Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Fantasy, acțiune/aventură, spațiu

Fantastic Fireworks

fantastic fireworks Recenzie slot online

fantastic fireworks Slot Machine a sosit cu un bang la cazinourile online și mobile care prezintă IGT gamă. Este rachetat în vârful mizelor de popularitate, datorită unui design distractiv și a unor caracteristici explozive.

O grilă de simboluri 5x5 umple fantastic fireworks slot, cu fiecare linie de 3 identice care explodează, pentru a fi înlocuit cu noi simboluri care se ridică de jos. Puteți vedea în orice moment explozii uriașe, stimulându-vă șansele de a colecta premii ca boom, criss-cross și super simboluri aruncând drum pe tambururi.

Privește -te pentru uriașul artificii de rachetă care este gata să explodeze în dreapta tambururilor. Este cheia pentru deblocarea jocurilor gratuite sau a unui bonus special în care puteți revendica câțiva multiplicatori câștigători.

In timp ce IGT, sau tehnologia internațională a jocului, lansează adesea jocuri cu design și caracteristici destul de standard, fantastic fireworks Jocul este out of this world. Animațiile îți vor aduce un zâmbet pe față, în timp ce rachetele trag fețe de benzi desenate înainte de a exploda, iar câștigurile de până la 314.400.00 te poate face, de asemenea, să rânjești de la ureche la ureche.

Puteți aprinde hârtia tactilă albastră pe fantastic fireworks slot video pe computerul de desktop, iOS și smartphone-uri și tablete alimentate cu Android. Să aruncăm o privire mai atentă asupra acestei mașini de slot spumant, pentru a vedea cum poate fi rachetă banca ta în valoare atunci când simbolurile potrivite se aliniază pe fantastic fireworks slot din IGT.

fantastic fireworks Controluri de sloturi și configurarea jocului

Unul dintre numeroasele lucruri despre care ne place IGT Sloturile este ușurința jocului. Compania dezvoltă jocuri încă din anii 1960 și înțelege cu siguranță că jucătorii vor doar să continue cu învârtirea tambururilor, fără a fi nevoie să -și petreacă timp pentru a începe cum să înceapă.

Doar faceți clic pe butoane Plus și minus pentru a vă seta miza pe spin, care poate fi oriunde de la un mic 0.20 la un 600 masiv.00. Te joci cu 20 de monede și câștigi multipli din valoarea monedei prin aterizarea a 3 sau mai multe artificii potrivite fie pe orizontală, fie pe verticală pe grila 5x5.

Alte opțiuni includ rotirea tambururilor automat și alegerea volumului coloanei sonore de crăpătură. Desigur, puteți alege, de asemenea, să jucați fantastic fireworks Slot Machine pe un computer sau telefoane mobile care utilizează platformele de operare Android și Apple. Această ușurință de acces și configurare simplă a contribuit la propulsarea acestui joc la înălțimi atât de mari la cazinourile online.

Înainte de a juca fantastic fireworks Slot Machine, poate doriți să aruncați o privire asupra paytable -ului, deschizându -l făcând clic pe butonul de deasupra tambururilor. Vă arată ce plătesc simbolurile, precum și conturarea mai multor caracteristici bonus.

fantastic fireworks Caracteristici de joc și bonus

Tăietele transparente sunt așezate pe un fundal înstelat, aprins de luna plină. Spre deosebire de majoritatea sloturilor, simbolurile se învârt din partea de jos în partea de sus a jocului. fantastic fireworks slotul folosește grafică în stilul de desene animate, fiecare simbol având ochi animați și o gură pentru a -i oferi multă personalitate.

În mod neobișnuit, fiecare simbol valorează același lucru cu oricare altul, cu 4, 10 și 50 de monede plătite atunci când deterizați linii de 3, 4 sau 5 artificii potrivite.

Când se aliniază pentru a crea un câștig, expresia lor se schimbă pe măsură ce se pregătesc să explodeze, ceea ce adaugă mult umor la rotiri. Dar ceea ce se întâmplă după ce este la fel de distractiv. Odată ce simbolurile au explodat, alții se ridică pentru a umple spațiile goale. Este un invers al caracteristicii populare de tamburi văzute pe alte câteva IGT sloturi și pot duce la mai multe victorii într -o secvență dacă se văd noi combinații câștigătoare.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă arunca, atunci aruncați o privire la celelalte caracteristici speciale ale fantastic fireworks slot din IGT. O roată Catherine care se învârte este sălbatică, capabilă să acționeze ca oricare alta pentru a finaliza rundele de simboluri câștigătoare.

Aterizați o linie de 4 artificii potrivite pentru a declanșa caracteristica de boom, unde toate simbolurile adiacente explodează și ele. Acest lucru lasă lacune mult mai mari pe mulinete, ceea ce duce la mai multe simboluri care se prăbușesc în sus pentru a completa spațiile.

Dacă obțineți o linie orizontală și verticală dacă același simbol se traversează reciproc, caracteristica Criss Cross explodează toate celelalte simboluri din același rând și coloană. Cinci de un fel câștigă duc la super simboluri care explodează toate exemplele de simbol pe tambururi.

Marea rachetă din dreapta tambururilor are un contor de 20 de segmente care își desfășoară corpul. Acestea se completează atunci când aterizați simbolurile suprapuse de scântei și, odată ce este complet, jocul premiază unul dintre cele două bonusuri. Caracteristicile pot fi, de asemenea, declanșate imediat odată cu aspectul unui simbol bonus rachetă.

Puteți obține 8 rotiri gratuite, cu câștiguri garantate. Se pot adăuga rotiri suplimentare pe dacă 10 sau mai multe simboluri Sparkler aterizează înainte ca funcția să se încheie.

Există, de asemenea, o caracteristică de bonus de tun, unde alegeți tunuri pentru a solicita premii. Unii tunuri acordă o selecție suplimentară și mai multe șanse de a ridica premii de la rachete.

Caracteristici de slot

Concluzie

fantastic fireworks Slot Machine este o adevărată explozie de jucat. A devenit unul dintre vârfuri IGT sloturi datorită ușurinței de joc, personajelor distractive și numeroase caracteristici bonus. O revenire ridicată la procent de jucători de 96.51% cuplat cu o volatilitate medie vor atrage jucătorii care caută valoare și câștiguri obișnuite. Un alt joc care ajunge cu un bang este rachetele sălbatice de la Netent.

Faptul că puteți găsi ambele sloturi la unele dintre cele mai bine cotate și cazinourile noastre mobile este un alt factor care l-au filmat în vârful graficelor. Alăturați -vă unuia dintre cazinourile online de top astăzi și vedeți dacă vă aprind focul.

Partenerii cazinoului