Fire Horse Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, bijuterii, acțiune/aventură

Fire Horse

fire horse Recenzie slot online

Există 720 de moduri diferite de a câștiga pe tambururile de dimensiuni inegale ale fire horse Slot Machine, un joc cu un amestec de simboluri care include cristale, vase de lut și cai mitici. Ceea ce au în comun toate aceste icoane nu este foarte clar, dar acest lucru nu s -a oprit fire horse de la a deveni un hit masiv, care este un conducător de față în IGT gamă.

Puteți roti aceste tamburi de la doar 0.50, pe computere desktop, dispozitive bazate pe iOS sau smartphone-uri și tablete Android. Alegerea platformelor de jocuri, stilului dramatic, caracteristicilor plină de satisfacții și șansa de a colecta până la 50.000.00 au condus la ca acest joc să fie un astfel de hit.

Aterizați simbolurile potrivite pentru a declanșa până la 24 de rotiri libere, iar câștigurile dvs. obțin un impuls dintr -un simbol sălbatic valoros atunci când apare pe acest aspect neobișnuit de tambur.

Nu ar trebui să fim prea surprinși să vedem asta IGT au creat încă un slot popular, până la urmă, au fost în afaceri de zeci de ani. Sunt experți în a ști ce caută jucătorii și fire horse Slot Game este o dovadă încă o dată că știu exact cum să livreze mărfurile către fanii slotului.

Citiți mai departe pentru a descoperi cum aceste simboluri neobișnuite și caracteristici interesante se reunesc într -un singur slot Machine.

fire horse Controluri și configurarea sloturilor

Nu există linii de plată aici, în schimb fire horse utilizarea jocului de slot IGTFormatul XTRA cu mare succes. Se plătește atunci când obțineți simboluri potrivite pe tambururi adiacente din partea stângă sau dreapta, înmulțind câștigul dacă mai mult de un exemplu de simbol câștigător este pe o mulinetă.

Există 720 de moduri diferite prin care se poate întâmpla acest lucru. Veți observa că tambururile exterioare au doar 3 simboluri înalte, tambururile 2 și 4 au fiecare patru simboluri, iar tamburul din mijloc stivează cinci simboluri pe el. Acest lucru oferă rolelor un model de diamant, care ar putea părea puțin confuz pentru oricine nu a mai jucat un slot înainte. Aterizează câteva combinații câștigătoare și totul devine clar.

Ștergeți butoanele de control vă permit să vă setați miza de la doar 0.50 până la maximum 50.00 pe rotire, ceea ce ar trebui să fie bine pentru majoritatea băncilor. Jucați cu 50 de monede, iar tabelul de plată vă arată câte monede câștigați pentru fiecare combinație de simboluri potrivite. Trebuie doar să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea detaliile complete ale fiecărui potențial de plată și informații despre funcțiile bonus.

Ca toți IGT sloturi, fire horse a obținut o revenire excelentă la procentul de jucători și a fost complet certificat pentru Fair Play.

fire horse Caracteristici de joc și bonus

Tăietele negre contrastează cu pâlpâirea flameS stau în spatele lor, adăugându -se la aspectul dramatic. Simbolurile cărții de joc vor tinde să alcătuiască cele mai frecvente linii câștigătoare, plătind premii cu valoare mai mică. J De exemplu, plătește până la 50 de monede atunci când aterizează pe toate cele 5 mulinete, dar dacă se află în mai multe locuri pe orice tambur, valoarea se înmulțește, așa că chiar și această pictogramă cu plată scăzută vă poate ateriza cu câteva premii grozave.

Un alb maiestuos fire horse plătește până la 300 de monede, în timp ce de culoare portocalie fire horse este evaluat la până la 400 de monede. Cu toate acestea, este logo -ul jocului pe care doriți să îl vedeți, deoarece acest lucru plătește primele premii de 50, 150 și 1.000 de monede atunci când aterizați pe 3, 4 sau toate cele 5 mulinete și care înainte de a număra orice multiplicatori XTRA multi -aways!

Un simbol sălbatic poate acționa ca cei de mai sus, deși nu merită nimic pe cont propriu și aterizează doar pe 3 tambururi din mijloc. Un cristal verde nu pare să aibă prea multă legătură cu tema generală, dar nu vă faceți griji, deoarece este un simbol de împrăștiere cu plată mare, care valorează 2x, 10x și 50x pariul dvs. total atunci când aterizați în orice 3, 4 sau 5 locuri.

Dacă vedeți un simbol strălucitor Purple Orb pe toate tambururile, vi se acordă un premiu cu 50 de monei, urmat de 8 rotiri gratuite. Acestea se joacă pe diferite tamburi, cu simboluri de culoare diferită, deși plățile sunt aceleași. Acum, cel mai bun lucru despre declanșarea rotirilor de bonus într -un slot XTRA multi -aways este că câștigi 8 rotiri gratuite pentru fiecare combinație câștigătoare care traversează tamburele.

Dacă aveți cu adevărat noroc și completați ecranul cu simboluri Purple Orb, câștigați un impresionant 96 de jocuri gratuite. Acestea pot fi retrase de mai multe orbe, cu un maxim teoretic de 240 de jocuri bonus posibile, deși veți fi destul de norocos să vă apropiați de acest total.

Caracteristici de slot

Concluzie

Chiar nu putem da vina în modul în care fire horse Slot Machine funcționează. Trebuie să partam cel puțin 0.50 pe spin poate să pună unii jucători, dar marea majoritate va fi destul de fericită să parieze această sumă.

Cu toate acestea, are un amestec foarte ciudat de simboluri. Monede, vase de lut, cristale și flameS nu sunt conectate în mod evident. Dacă doriți un joc care să aibă o temă mai puternică, nu va trebui să arătați departe. IGTSlotul de furtună Siberian Sart are un software practic identic care alimentează tambururile.

Tigrii magnifici urmăresc acest joc, împreună cu ghearele de tigru bijuterii și simbolul ochiului tigrului care declanșează bonusul rotundelor gratuite. Puteți găsi ambele aceste mașini de slot pe site -urile de cazinouri online de top, unde puteți chiar să vă apucați un bonus de bun venit.

Partenerii cazinoului