Sloturi Online Fierbinți La Foc

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.43%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Nu

Câștig maxim

270.000.00 USD

Subiect

Fructe

Fire Hot Online Slots

Recenzie de sloturi online la foc fierbinte

Dacă vă plac mașinile de fructe clasice, atunci sunteți sigur că veți găsi un joc care să se potrivească stilului dvs. în seria Fire Hot de sloturi online. Cireșele, prunele și clopotele de aur sunt printre simbolurile tradiționale de pe aceste jocuri cu cinci tamburi care vin în patru versiuni. Puteți alege să jucați pe 5, 20, 40 sau 100 de linii de plată la cele mai bune cazinouri online care poartă Pragmatic Play Gama de jocuri.

Toate versiunile sunt compatibile cu PC -urile, Android, iOS și Windows Mobiles și toate vin cu randamente medii generoase, variind de la 96.27% până la 96.43%. Există o volatilitate medie la jocurile de 5, 20 și 40 de linii, Fire Hot 100 având un nivel mediu până la mare de varianță.

Indiferent de jocul pe care îl alegeți, există șansa de a ateriza o mare victorie, cu până la 2.700x miza dvs. disponibilă la foc fierbinte 40 și Fire Hot 100. Este minunat să aveți atât de multe opțiuni în astfel de jocuri iconice, așa că de ce să nu le încercați pe toate la cazinourile noastre online aprobate?

Cum să joci seria Fire Hot

Simbolurile, coloana sonoră și fundalul sunt identice pe gama de sloturi online la foc fierbinte. Pepene verde, banane, lămâi, mere și prune prezintă și pe tambururi, împreună cu emblemele"$" plătite și un trifoi valoros cu 4 frunze.

Culorile strălucitoare ajută simbolurile să iasă în evidență împotriva tamburelor de verde închis și a imaginii de fundal verzi mai deschise. Încărcați o mașină de slot fierbinte pe foc pe computer sau mobil și vă puteți bucura de o melodie funky suprapusă cu efecte mecanice și jingle. Puteți comuta între muzica ambientală și efectele sonore dacă faceți clic pe cele 3 linii mici de pe panoul de control.

Alte controale includ filele Plus și minus de o parte și de alta a butoanelor de rotire. Atingeți -le pentru a alege numărul de monede pe linie și valorile monedelor pentru a alege o miză. Pariul minim este doar 0.01 pe linie, care este 0.05, 0.20, 0.40 și 1.00, în funcție de slotul online fierbinte pe care îl joci.

Mize superioare la 100.00 pe fiecare versiune, sau 20.00, 5.00, 2.50, sau 1.00 pe linie cu versiunile 5, 20, 40 și, respectiv, 100 de linii. Atingeți"I" de pe controale pentru a aduce un paytable, unde vedeți valorile fiecărui simbol la nivelul de pariuri ales. Câștigurile provin de la simboluri potrivite pe o linie de plată, pornind de la tamburul din stânga.

Joacă Fire Hot 5 slot Machine și Apple plătește 2x, 10x, 46x și 540x Miza când aterizează pe 2, 3, 4 sau toate cele 5 mulinete. La celălalt capăt, simbolul Apple din slotul Fire Hot 100 este în valoare de 0.1x, 0.5x, 2.3x și 27x Miza pentru aceleași modele. Fiecare joc vine cu rotiri automate și opțiuni de rotire rapidă.

stacked Wilds și alte caracteristici de sloturi fierbinți la foc

La fel ca multe sloturi cu temă cu fructe, seria Hot Hot se lipește de elementele de bază, fără rotiri libere de sine stătătoare, respinsare sau alte caracteristici. Un simbol sălbatic de trifoi acționează ca alte embleme de fructe dacă poate finaliza apoi un câștig, fie împingeți orice lacune într -o alergare continuă, fie extinderea unei combinații câștigătoare mai departe la dreapta pentru un premiu mai mare. Wilds se extind, de asemenea, pe toate cele 3 rânduri de tambur, sau 4 rânduri în slotul Fire Hot 100. Acest lucru poate completa cu ușurință mai multe combinații simultan.

Golden Bell este un simbol special de împrăștiere, iar acest lucru plătește în orice locuri, nu doar atunci când apare pe o linie de plată definită. Plătește în orice 3, 4 sau 5 locuri, în timp ce emblema $ este un alt simbol de împrăștiere care plătește atunci când este văzut pe tambururi 1, 3 și 5.

Caracteristici de slot

Sloturi fierbinți la foc câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Fire Hot 5 - Câștigul maxim - Miza de 1.392x. 139.920.00 la cel mai mare pariu. Volatilitate medie, cu randamente medii de 96.27%.

Fire Hot 20 - Câștigul maxim - Miza de 1.234x. 123.400.00 la cel mai mare pariu. Volatilitate medie, cu randamente medii de 96.29%.

Fire Hot 40 - Câștigul maxim - 2.700x Miza. 270.000.00 la cel mai mare pariu. Volatilitate medie, cu randamente medii de 96.43%.

Fire Hot 100 - Câștigul maxim - 2.700x Miza. 270.000.00 la cel mai mare pariu. Volatilitate medie până la mare, cu randamente medii de 96.43%.

Evaluarea noastră de seria noastră fierbinte

Fanii mașinilor de fructe au deja o gamă largă de jocuri disponibile, dar sloturile fierbinți de foc sunt exemple excelente care vor atrage mulți jucători. Simbolurile sunt puțin mai realiste decât se văd în multe jocuri comparabile și arată bine pe PC -uri și telefoane mobile.

Dacă vă bucurați de sloturi cu mai multe accesorii, atunci poate seria Fire Hot Slot nu va fi pentru dvs., dar dacă doriți un joc ușor cu potențialul unui număr decent de rotiri câștigătoare, potrivite cu randamente mai bune decât medii, atunci asigurați -vă Joacă aceste jocuri la cazinourile online de top cu cele mai bune și mai mari bonusuri.

Partenerii cazinoului

Câte linii de plată au slot -uri la foc la foc?

Care sunt revenirea la procentele jucătorilor din sloturile online de foc fierbinte?

Care este caracteristica sălbatică în expansiune a jocurilor de sloturi fierbinți la foc?

Unde ar trebui să joc sloturile fierbinți de foc?

Pot juca mașinile de slot la foc la un mobil?

Care este cea mai bună aplicație de sloturi fierbinți de foc?

Ce simboluri sloturi folosesc sloturile fierbinți la foc?

Ce jocuri sunt similare cu sloturile fierbinți de foc?

Ce dezvoltator face seria Fire Hot Slot?

Când au fost eliberate sloturile fierbinți de foc?