Fire Și Slot De Gheață

Other Game

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, bare și clopote

Fire & Ice

Recenzie pentru sloturi online de foc și gheață

Amatic ne aduce un alt joc clasic cu acest slot frumos proiectat. Fire & Ice vă prezintă simbolurile preferate de fructe, 7 și bare cu beneficiul suplimentar al bonusului și al simbolurilor sălbatice. Fire & Ice oferă potențialul de a declanșa câștiguri instantanee care pot atinge până la 250.000 de monede. Vă puteți implica în acțiunea fructată rapidă pe desktop, tabletă, precum și toate dispozitivele mobile. Acest slot clasic 5x4 oferă 20 de linii de plată reglabile, cu câteva surprize în magazin. Aspectul retro cunoscut combinat cu rotiri gratuite, câștiguri instantanee și premii sălbatice permite jocului să apeleze la o varietate de jucători. Ghidul nostru aprofundat acoperă tot ce ai nevoie. Continuați să citiți pentru a descoperi cum să vă jucați.

Cum să joci slotul online Fire & Ice

Fire & Ice combină acțiunea sizzling-fierbinte cu premii cu gheață-cool. Veți găsi toate controalele de care aveți nevoie deasupra tamburelor fierbinți în flăcări. Puteți accesa plata de plată navigând în partea de sus a ecranului. Pur și simplu selectați pariurile și liniile de plată preferate. Puteți selecta fie 10 sau 20 de linii de plată. Puteți roti tambururile de la 1 monedă până la 100 de monede. Indiferent de dimensiunea bankroll -ului dvs., foc și gheață are o dimensiune a pariului pentru dvs.

Puteți activa funcția Gamble ori de câte ori alegeți apăsând fila"Gamble". Pur și simplu trebuie să lovești un spin câștigător pentru a fi eligibil pentru jocul de risc. Acest joc de risc, precum și toate celelalte caracteristici, sunt disponibile pe jocul mobil. Indiferent dacă utilizați un dispozitiv Android sau iOS, slotul Fire & Ice vă oferă un joc fructat unic în palma mâinii.

Caracteristici de foc și gheață și rotiri gratuite

Vă puteți aștepta să primiți recompense de îndată ce 3 sau mai multe simboluri potrivite își găsesc drumul pe tambururi. O combinație de 3-6 lămâi sau cireșe vă poate câștiga între 2 și 100 de monede. În continuare, avem portocale și prune care pot recompensa între 5 și 200 de monede. Strugurii și pepene verde pot oferi recompense între 10 și 500 de monede. Barele pot recompensa 20 până la 1000 de monede, în timp ce 7 pot aduce plăți mai mari de până la 2500 de monede.

Jocul include caracteristici interesante precum bonus și sălbatic. Sălbaticul are puterea de a sta în alte simboluri pentru a vă ajuta să formați linii câștigătoare. Sălbaticul este reprezentat de clopotul de aur. Clopotele sălbatice devin sălbatice în timpul jocului bonus. Jocul bonus este activat de simbolurile bonus. Există o stea bonus roșie, precum și o stea bonus albastră. Veți primi 7 rotiri gratuite pentru a fi utilizate în runda bonusului. Pentru a activa runda bonus, pur și simplu aterizați o stea bonus pe tambururile 1 și 6. Pentru a ridica mizele, puteți activa funcția Gamble. Recompensa oferită este un multiplicator de 2x sau 4x.

Caracteristici de slot

Fire & Ice Maximum Win, RTP și volatilitate

Acest joc retro fierbinte vă aduce o acțiune de volatilitate medie cu un RTP de 96%. Este posibil să câștigați până la 250.000 de monede atunci când selectați pentru a roti tambururile pe slotul de foc și gheață.

Verdict de foc și gheață și sloturi online similare

Fire & Ice este un joc simplu și clasic, cu imagini 3D atrăgătoare. Posibilitatea este ridicată pentru jucătorii obișnuiți să înscrie câștiguri consistente. Dacă vă bucurați de jocuri clasice, caracteristici moderne și plăți solide, atunci Fire & Ice este un joc minunat pentru a vă verifica. Oferă un echilibru perfect de distracție retro familiară combinată cu caracteristici moderne. Rundele bonus și simbolurile sălbatice oferă un impuls câștigător.

Dacă doriți să vă extindeți orizonturile și să descoperiți ceva nou, Amatic are o selecție excelentă de sloturi oferite. Lady Joker vă oferă 5 tamburi și 50 de linii de plată cu plăți care ating până la 250.000 de monede. De asemenea, vine echipată cu multiplicatori și sălbatici. Lucky Coin oferă până la 900.000 de monede cu scutere, sălbatice și multiplicatori suculenți. Lista noastră de cazinouri online de top constă din cele mai bune site -uri cu cea mai largă selecție de joc și oferte exclusive. Asigurați -vă că îl verificați.

Partenerii cazinoului