Fire Joker Slot De Îngheț

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.18%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fructe, bare și clopote, Joker

Fire Joker Îngheț

Al nostru fire joker Freeze Online Slot Review

Urmând de la ale lor fire joker și ice joker sloturi, dezvoltator de jocuri Play'n Go au combinat cele 2 personaje într -un singur joc. fire joker Freeze Slot Machine oferă 2 glume sălbatice pe cele 3 tamburi și 3 rânduri de simboluri.

Embleme de fructe clasice și 7 ani se alătură glumelor din acest joc de desktop și mobil compatibil. Extinderea simbolurilor sălbatice se blochează pe loc, în timp ce alții resping, în timp ce o grilă completă de simboluri potrivite deblochează o roată specială de foc și gheață. Rotiți roata pentru a colecta multiplicatori de până la 20x.

fire joker Freeze este un slot cu volatilitate medie, cuplat cu rambursări medii de 96.18%. Puteți câștiga până la 1.000x pariul dvs. sau 100.000.00 la cele mai mari mize.

Cum să joci fire joker Înghețarea slotului

Ca și celelalte jocuri din aceeași serie, fire joker Jocul de sloturi de îngheț are imagini cu cireșe, portocale, pictograme de bare și alte simboluri tradiționale pe tambururi. Nivelul de detaliu este mai mare decât multe jocuri cu tematică cu fructe, cu un efect aproape 3D și unele animații îngrijite, cum ar fi explodarea sălbăticilor pentru a face plăcere ochiului.

Gama de pariuri este destul de plăcută, cu opțiuni de la 0.05 până la 100.00 și are controale ușor de utilizat văzute pe o mare parte din gama Play’n Go pe site-urile de top online. Selectați un pariu din bara de defilare de sub tambururi, în timp ce funcțiile auto și turbo sunt declanșate la atingerea unui buton.

Faceți clic pe butonul"I" pentru a accesa plata de plată, unde vedeți cât câștigați ori de câte ori potriviți 3 simboluri de același tip pe oricare dintre cele 5 linii de plată. Există, de asemenea, detalii suplimentare cu privire la diferitele caracteristici bonus, cum ar fi roata focului și gheaței.

Desigur, este complet compatibil cu telefoanele Android, Windows și iOS, precum și cu platformele desktop.

Respins și altele fire joker Caracteristici de slot de îngheț

fire joker și ice joker Faceți echipă pentru a garanta un joc interesant de la fire joker Înghețați slotul online. Ambele acești harlequini veseli sunt simboluri sălbatice care pot acționa ca oricare altele pentru a finaliza câștiguri.

Dacă ice joker Aterizează pe un spin care nu câștigă, el premiază funcția de gheață și se extinde pentru a umple întregul tambur. Restul de mulinete resping încă o dată, oferindu -vă a doua șansă de a forma combinații câștigătoare.

stacked Exemple de același simbol pe 2 tamburi într-un spin care nu câștigă vor lansa bonusul respin al focului. stacked Simbolurile se blochează pe loc ca celălalt respinând tambur și, din nou, ai o altă șansă de a obține o victorie dintr -un spin care pierde.

Bonusul roții de foc și gheață pornește ori de câte ori toate cele 9 poziții de simbol dezvăluie aceeași imagine. Acest lucru se poate întâmpla în orice rotire sau în timpul funcțiilor de foc sau de gheață. Pe tambururi apare o roată bonus imensă cu 4 inele. Rotiți inelul exterior pentru a ateriza pe un multiplicator de 2x, 3x sau 4x, fie pe un fulg de zăpadă, care vă mută în următorul inel spre interior.

Multiplicatori de 3x, 4x sau 5x sunt aici, împreună cu fulgi de zăpadă. Treceți la al treilea inel, unde așteaptă multiplicatori de 4x, 5x sau 6x, sau inelul interior, unde stimulați câștigul declanșator de 6x, 10x sau 20x.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea fire joker Joc de sloturi de îngheț

Cel mai valoros simbol plătește 10x miza dvs. Aterizați -l pe toate cele 5 linii și adaugă până la 50x. Dacă atunci sporiți acest lucru cu multiplicatorul maxim, câștigați 1.000x pariul dvs. sau 100.000.00 Dacă aveți cel mai mare pariu de 100.00 pe rotire care declanșează roata.

Un procent mediu de rambursare de 96.18% este destul de bun pentru un slot de volatilitate medie, cum ar fi fire joker Îngheţa.

Al nostru fire joker Evaluarea slotului de îngheț

Trei reeleri cu simboluri clasice de fructe, bar și Joker pot fi puțin scurte pe suplimente, dar cu siguranță nu este cazul aici. Dacă vă place stilul, dar doriți o mulțime de caracteristici, sălbăticile în expansiune, respinsarea și roata multiplicatoare, faceți fire joker Înghețați slotul un joc pe care nu îl puteți rata.

Cu noroc, un simbol de mare valoare umple toate cele 9 locuri înainte de a declanșa roata focului și a gheții și ajungeți până la centru unde așteaptă cei mai mari multiplicatori.

Ia ace.

Verificați mai multe sloturi de la Play N Go Mai jos

Partenerii cazinoului

Ce face"volatilitatea medie" a fire joker Slot medie?

Cum ajută glumele să completeze combinațiile din fire joker Înghețarea slotului?

Face fire joker Slotul de îngheț are o caracteristică de rotiri gratuite?

Câte linii de plată traversează fire joker Joc de sloturi de îngheț?

Unde pot câștiga bani jucând fire joker Joc de sloturi de îngheț?

Face fire joker Freeze online slotul au o revenire bună la procentul de jucători?

Este fire joker Slotul de îngheț optimizat pentru mobil?

Ce simboluri face fire joker Slotul de îngheț are?

Există jocuri similare cu fire joker Înghețarea slotului?

Când a fost fire joker Înghețați slotul online lansat?