Fire Și Slot De Oțel

Betsoft

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.21%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

138.500.00 USD

Subiect

Bijuterii, acțiune/aventură, mituri și legende

Fire & Steel

Recenzie pentru sloturi online de foc și oțel

Unul dintre cele mai epice sloturi cu aspect epic care au fost proiectate de studio, Fire & Steel vă va încurca cu graficele clare și prezentarea sa de la prima rotire. Combinând o configurație binecunoscută de 5 tamburi și 20 de linii de plată cu plăți profitabile pe ambele căi, acest slot este capabil să plătească premii cu bani reali de până la 138.500 de monede-un jackpot pe care îl puteți atinge pe orice tip de dispozitiv, indiferent dacă este un telefon sau un computer.

După cum vă puteți aștepta de la un Betsoft Slot Game, Fire & Steel împachetează, de asemenea, câteva bonusuri tematice pe care le puteți declanșa în timpul oricărui rotire dat. Grinzile înflăcărate care creează noi simboluri sălbatice, lupte care încep rotundele de rotiri gratuite și un joc lateral al Gamble, unde veți ajunge să vă înmulțiți câștigurile, asumându-vă un risc, sunt oferite în acest slot pentru a oferi punteri alte modalități de a câștiga mai mulți bani.

Cum să joci slotul online Fire & Steel

Unul dintre lucrurile grozave despre acest slot este că poate fi savurat fără nicio problemă chiar de către punterii care abia încep. Înainte de a apăsa controlul Spin pentru a începe sesiunea, va trebui să vă ajustați doar miza. Puteți găsi două controale din stânga dvs. care vă vor permite să faceți acest lucru, una pentru selectarea valorii monedelor dvs. și cealaltă pentru numărul de monede pe linie de plată. Cu câteva clicuri, puteți alege o miză care variază oriunde de la minimum 0.20 de credite la un pariu maxim de 100 de credite pe spin.

Slotul vă oferă 20 de linii de plată fixe care pot fi utilizate pentru a colecta premii, toate acestea pot fi văzute numai atunci când deschideți plata pentru plată. Plățile sunt date de până la 15 simboluri diferite, unele dintre ele fiind și simboluri bonus și toate oferind premii în monede. Jocul cu o singură monedă pe linie de plată vă va oferi premii de 2-500 de monede pe secvență, în timp ce creșteți numărul de monede până la cinci se vor deschide plăți mai mari de până la 2.500 de monede. Și datorită mecanicii ambelor căi, pe care nu le găsiți în fiecare slot, veți putea câștiga premiile dublei atunci când jucați pentru numerar real și vă veți bucura de o rată de succes mult mai bună.

În mod surprinzător, Fire & Steel poate fi jucat și pe smartphone -uri și tablete, în afară de a fi disponibil pentru computere și laptopuri. Datorită designului său HTML5, vă puteți bucura de acest slot pe practic orice dispozitiv mobil Android sau iOS. Având în vedere spațiul limitat al ecranului, versiunea mobilă a slotului are doar un control de rotire pe ecran, în timp ce toate celelalte controale sunt ascunse în meniul din stânga sus.

Caracteristici de foc și oțel și rotiri gratuite

Odată ce tambururile încep să se învârtă și muzica epică va începe, veți aștepta cu nerăbdare trei sau mai multe simboluri potrivite pentru a forma o secvență pe o linie de plată și declanșarea unui premiu. Simbolurile de bază din slot plătesc premii doar până la 1.250 de monede pe secvență atunci când joacă pentru bani reali. Plățile mai bune pot fi câștigate de cele trei simboluri sălbatice care pot plăti dublul acestei sume. Toate cele trei sălbatice pot înlocui pentru fiecare altă pictogramă, dar doar două pot declanșa alte caracteristici bonus.

Aceste două simboluri sălbatice speciale arată ca portrete ale spadasinului și ale scutului care stau lângă tambururi în timp ce se joacă. Odată ce apare pe ecran, spadasinul țipă și trage un fascicul vertical aprins care schimbă simbolurile de sub sau deasupra lui în sălbăticie. Scutul-Maiden face același lucru, dar numai fasciculul ei este orizontal în loc de vertical. Și dacă apar ambele simboluri și grinzile lor încrucișează, slotul va marca acea poziție cu un sălbatic lipicios și vă va oferi un bonus de 10 rotiri libere în timpul căruia sălbăticia va rămâne în poziția sa în orice moment.

Ca un final final pe care îl puteți folosi pentru a face niște numerar bonus, slotul vă oferă un joc lateral dublu-up. Acest joc poate fi activat numai după o plată și numai în timpul jocului de bază. Apăsați butonul"Double Up" pentru a lansa funcția și pariați câștigurile dvs. pe o monedă. Puteți juca 50% sau toate plățile cu acest joc de câte ori doriți.

Caracteristici de slot

Verdict de foc și oțel și sloturi online similare

Pe scurt, foc și oțel de Betsoft este un slot care va atrage în mare parte jucători care caută mașini de slot moderne și riscante la un cazinou online. Cu volatilitatea sa medie și un raport de succes echilibrat, acest slot poate plăti suficient de frecvent pentru a nu arde prin bugetul dvs. de joc, oferindu-vă, de asemenea, șansa de a atinge plăți mari. Joacă -l la un cazinou cu bani reali pe orice dispozitiv pe care îl dorești și poți câștiga până la 138.500 de monede dacă poți economisi timp, bani și răbdare. Cu toate acestea, dacă îți place doar să joci sloturi întâmplător și nu ești interesat să îți riscă banii pentru a câștiga mai mari, acesta nu este jocul tău.

Dacă sunteți în căutarea alternativelor, Betsoft De asemenea, face mai mult decât câteva mașini cu sloturi cu varianță medie care oferă plăți mai mici, dar mai echilibrate. a night in paris este unul dintre cele mai distractive sloturi din studio și oferă 30 de linii de plată active, trei funcții bonus cinematografice și un jackpot special bonus. O altă opțiune interesantă este slotul de aur negru, care are caracteristici și plăți similare de până la 60.000 de monede. Încercați oricare dintre jocuri la lista noastră Betsoft cazinouri și puteți colecta, de asemenea, un bonus de bun venit crăpător doar pentru înscriere.

Partenerii cazinoului