Fishin Mai Mari Vase De Slot De Aur

Other Game

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.05%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

570.662.00 USD

Subiect

Sub apă, noroc irlandez, pescuit

Fishin’ BIGGER Pots of Gold

Fishin"Bigger ghivece de revizuire a slotului online de aur

Pescuitul și norocul irlandez sunt două dintre cele mai populare subiecte de sloturi online, iar ghivecele mai mari de pește de slot de aur le combină cu abilitate într -un singur joc fantastic. Cletele, peștele și trifoiul norocos sunt printre simbolurile văzute pe 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată.

Un pescar leprechaun colectează simboluri de bani valoroase, inclusiv jackpot -uri de până la 7.500x miza dvs. Rotirile gratuite se joacă pe tambururi extinse, cu modalități suplimentare de a câștiga și unde construiți multiplicatori de simboluri de bani pentru a se prelua la premii de până la 22.500x!

Rentabilitățile medii ale acestui slot de volatilitate ridicată intră la 96.05%, și puteți juca pe PC -uri sau telefoane mobile pe site -urile online care poartă gama de jocuri Global / Gameburger Studios.

Cum să joci vasele mai mari de pește de sloturi de aur

Peștele aminat înoată prin apele albastre din spatele simbolurilor, iar bulele împart fiecare tambur. Barcile de pescuit aliniază suprafața, deși se pare că se scufundă la adâncime. Simbolurile constau din embleme cu carduri cu valoare mai mică acoperite în modele colorate de scară de pește, plus plute, năluci, ancore și o barcă cu valoare ridicată.

Călătoria dvs. de pescuit aterizează cele mai bune victorii din diversele simboluri de bani de pește și veți spera să le prindeți cu ajutorul unui leprechaun prietenos. Coloana sonoră este o melodie plină de viață cu efecte cu bule și sună plăcut pe telefoanele Android, iOS sau Windows, precum și pe PC -uri și alte platforme de desktop.

Priviți mai jos tambururile către panoul de control. În cazul în care butoanele săgeată în sus sau în jos vă permit să reglați miza de la minimum 0.20 până la maximum 25.00 pe fiecare rotire. O opțiune Upsizer vă permite să jucați pentru mize mai mari pentru multiplicatori sporiți în timpul jocurilor gratuite, în timp ce o caracteristică de cumpărare bonus deblochează jocurile gratuite pe următorul spin. Nu le puteți combina.

Atingeți cele 3 linii de pe panou, urmate de"I" pentru a deschide o platabilă, unde vedeți cât de multe simboluri merită. Cea mai valoroasă barcă plătește 5x, 20x și 200x când se oprește pe 3, 4 sau toate cele 5 poziții pe o linie de plată.

Rotiri gratuite și alte ghivece mai mari ale Fishin de caracteristici ale jocului de sloturi de aur

Un leprechaun rânjit cu o tijă de pescuit este simbolul sălbatic, deși apare doar pe tamburul 5 în jocurile de bază. El este, de asemenea, un simbol"colectează" și aici sunt dezvăluite adevăratele puteri ale leprechaunului. Patru pești colorați dețin valori monetare de până la 1.000x miza și, dacă vreun pământ, în același timp cu pescarul, el le conectează pentru tine.

Oalele de aur țin și premii jackpot. Mini, minor, major și mega jackpotS Plătiți 15x, 50x, 750x și, respectiv, 7.500x, pariul dvs. total, iar cu norocul irlandezului puteți ateriza mai multe valori monetare sau jackpot -uri în același spin!

De asemenea, puteți obține un premiu garantat de la o caracteristică Fish Flurry care se declanșează pe rotiri aleatorii care nu sunt câștigați. Între 1 și 5 simboluri de numerar stropesc pe tambururi și sunt apoi colectate.

Lucky Clover în 3, 4 sau 5 locuri va lansa 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite în acea ordine. Tamburele se extind de la 3 la 5 rânduri și numărul de linii de plată de la 10 la 20, ceea ce facilitează câștigarea câștigării. Un traseu de acumulare apare acum deasupra jocului, iar pentru fiecare 3 leprechauns, valorile simbolului numerar cresc cu o valoare multiplicatoare de 1x, 2x, 3x, 5x și, în final, 10x. Opțiunile Upsizer cresc multiplicatorul de pornire, dar nu și maximul 10x.

Leprechaunul de pescuit apare mai des în această rundă, contribuind la construirea acestor multiplicatori valoroși.

Caracteristici de slot

Oalele mai mari de pește de slot de aur câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Câștigurile pot ajunge la 22.800x miza dvs. Cu un pariu maxim relativ scăzut de 25.8.00. Este un joc de volatilitate ridicat, cu randamente medii de 96.05%, ceea ce este acceptabil, dar nimic grozav.

Oalele noastre mai mari de pește de verdict de sloturi de aur

Nu este doar amestecul de două teme populare care fac din ghivecele mai mari ale Fishinului de slot de aur un hit atât de mare. Gameplay -ul și caracteristicile sunt de asemenea excelente, cu leprechaun care se ridică în premii în numerar de la pește sau chiar premii jackpot în orice moment.

Există potențialul de a ateriza recompense și mai mari pe măsură ce multiplicatorii se construiesc în caracteristica de rotiri gratuite. Pariul maxim ar putea fi prea mic pentru unii jucători, dar dacă ești fericit să pari.00 sau mai puțin pe rotire, apoi îndreptați -vă către site -urile noastre preferate pentru a se retrage în victorii.

Partenerii cazinoului

Ce face Leprechaun în ghivece mai mari de pește de slot de aur?

Câte linii de salarizare au oală mai mare de pește de slot de aur?

Pot juca oalele mai mari de pește de slot de aur pe un mobil?

De ce este atât de populară ghivecele mai mari ale Fishin de slot de aur?

Care este cea mai bună aplicație de sloturi de aur din Fishin?

Ar trebui să joc oalele mai mari de pește de auriu la pariul maxim?

Este oală mai mare de pește de slot de aur similar cu orice alte jocuri?

Ce dezvoltatori fac oalele mai mari de pește de slot online de aur?

Când au fost eliberate ghivecele mai mari de pește de slot de aur?