Oalele De Pește De Slot De Aur

Microgaming

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

CA 125.000.00 USD

Câștig maxim

Nu

Subiect

Sub apă, noroc irlandez, pescuit

Fishin’ Pots of Gold

Vase de pește de revizuire a slotului online de aur

Prinde câștiguri de până la 5.000x, pariul tău de la ghivecele de sloturi de aur din Fishin. Un leprechaun vesel, pește colorat și un echipament de pescuit caracteristică pe 5 tambururi și 10 linii de plată ale acestui lucru Microgaming titlu.

Dezvoltat în colaborare cu Gameburger Studios, ghivecele de aur Fishin pot plăti jackpot -uri în orice moment și vine cu un bonus de rotiri gratuite interesant rotund rotund. Acestea se joacă pe o grilă extinsă, unde leprechaunul te duce de -a lungul unui traseu bonus pentru multiplicatori de până la 10x.

Este un joc de volatilitate medie, cu randamente mai bune decât medii de 96.47%. Vă puteți alătura distracției de pescuit pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles la unele dintre cele mai bune cazinouri.

Cum să joci vasele de sloturi de aur de pește

Două subiecte populare se combină în acest joc. Există tema irlandeză, reprezentată de simbolurile cărților de joc în stil Celtic, Clover Lucky, ghivece de aur și Leprechaun îmbrăcat pentru expediția sa de pescuit. Plute, cârlige, o cutie de momeală și 3 pești veseli apar, de asemenea, pe un fundal apos umplut cu pește animat și fluturând alge marine.

Mini, minor, major și mega jackpot Valorile sunt, de asemenea, vizionate pe site -urile de top online. Coloana sonoră nu are o legătură irlandeză, dar este cu siguranță suficient de plină de viață.

Încărcați oalele de aur pe Fishin pe un computer sau un mobil și veți găsi controale ușor de utilizat pe toate platformele. Faceți clic pe butoanele de săgeată în sus sau în jos pentru a alege un pariu de la 0.10 până la 40.00 pe fiecare rotire. Puteți roti robinetele automat cu un atingere pe butonul săgeată și puteți examina plata cu un clic pe cele 3 linii mici de pe panoul de control.

Acesta este un joc de 20 de linii în care câștigați de la 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie din stânga. Colectați un maxim de 10x miza de la emblemele cu carduri cu cea mai mică valoare și un 200x generos dacă cutia de momeală completează o linie de plată.

Rotiri gratuite și alte caracteristici bonus ale vaselor de pește de slot de aur

Leprechaun -ul multitasking are 2 locuri de muncă aici. Este un simbol sălbatic care poate acționa ca alții pentru a finaliza câștiguri, deși în jocurile de bază, el apare doar pe Reel 5. Acest personaj este, de asemenea, un simbol"colectează". Peștele poate apărea cu valori monetare de până la 100x atașat și, dacă aterizează în același timp cu un pește, le relatează pentru tine.

Simbolurile jackpot pot ateriza, de asemenea, în orice rotire, cu premiile Mini, Minor, Major și Mega în valoare de 15x, 50x, 500x și 5.000x Total pariu. Încă o dată, leprechaun conectează aceste premii pentru tine.

Simboluri bonus de trifoi în orice 3, 4 sau 5 locuri premiu 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, respectiv. Tamburele se extind de la 3 rânduri la 5, în timp ce numărul de linii de plată crește de la 10 la 20, iar Leprechaun poate apărea acum pe orice tambur. Veți vedea, de asemenea, un contor de trasee de acumulare, care se umple de fiecare dată când apare leprechaun. Colectați 3 și primiți 5 rotiri suplimentare gratuite, plus toate valorile de bani pești dubli dubli. Pentru fiecare 3 alte leprechauns, primiți 5 rotiri suplimentare, iar valorile banilor cresc cu 3x, 5x și, în sfârșit, 10x.

Caracteristici de slot

Oalele Fishin de sloturi de aur câștigă maximă, volatilitate și randamente medii

Leprechaun poate face cea mai mare captură de 5.000x de pariuri în orice moment. Aceasta este plata maximă din vasele de aur din Fishin și la cea mai mare miză de 40.00, este egal cu o victorie de 200.000.00.

Acesta este un joc de volatilitate medie care afectează un echilibru bun între frecvența rotirilor câștigătoare și valorile medii ale premiilor. Cu un procent de rambursare pe termen lung de 96.47%, vă puteți bucura de pescuitul pentru premii cu un risc mai mic pentru bankroll -ul dvs. decât multe alte jocuri.

Gândurile noastre cu privire la oalele de aur ale peștilor

Amestecul de teme irlandeze și de pescuit funcționează foarte bine și este sigur că va apela la o gamă largă de jucători. Oalele de aur Fishin este un joc luminos, vesel, în care puteți câștiga premii mari de jackpot în orice moment, deși este mult mai ușor în timpul rotundelor gratuite, când prietenosul Fisher-Leprechaun poate ateriza pe orice tambur.

Returnările medii excelente și nivelul mediu de volatilitate sunt alte mari attractions care se poate conecta la premii obișnuite. Pește pentru jackpot -uri în valoare de până la 5.000x când joci ghivece de sloturi de aur pe Fishin pe site -urile noastre recomandate de cazinouri online.

Partenerii cazinoului

Ce caracteristici au vasele de pește de aur online?

Ce face simbolul leprechaun în ghivecele de pește de sloturi de aur?

Câte linii de plată au oalele de pește de slot de aur?

Cât pot câștiga din ghivecele de pește de sloturi de aur?

Care este pariul minim de pe vasele de pește cu sloturi de aur?

Există coduri promoționale de slot de aur de pește?

Există jocuri similare cu oalele de pește din slotul de aur?

Ce dezvoltatori se află în spatele vaselor de pește cu sloturi de aur?

Când a fost lansat oalele online de pește de aur?