Fishin Slot

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

120.000.00 USD

Subiect

Sport, sub apă, pescuit

Fishin’ Reels

Revizuirea sloturilor online Fishin

Aruncați -vă plasa peste jocul sloturilor de pește din Fishin din Pragmatic Play. Acest joc în stil de desene animate prezintă diverse creaturi acvatice pe parcursul celor 10 linii de plată, cu unele animații remarcabile care se joacă în timp ce rotiți cele 5 mulinete.

Acesta este un slot extrem de volatil, cu un RTP mediu de 96.5%, unde puteți câștiga până la 120.000.00 la miza maximă. Caracteristicile jocului sloturilor de tamburi Fishin includ înlocuirile simbolului sălbatic și o alegere a 2 runde de rotiri gratuite. Puteți selecta jocuri gratuite cu o funcție de selecție și faceți clic pe bonus sau puteți alege tamburul în jocuri, unde un pescar vă aterizează cele mai mari premii din diverse simboluri de pește.

Cum să joci jocul Fishin 'Reels Slots

Coralii și plantele colorate încadrează slotul de tambururi pește, cu fluxuri de bule animate acționând ca divizoare de tambur. Veți găsi simboluri de cărți cu efecte de bijuterie strălucitoare care se ascund în adâncuri, împreună cu o mască de scufundare, flippers și mai multe creaturi de marină de desene animate. Un standard excelent de lucrări de artă este folosit pe tot parcursul, cu peștele de aur, broaștele, homarul și peștele de mare, care arată ca niște personaje dintr -un film de animație. Chiar și mai multe obiecte de pește și pescuit se ridică în timpul jocurilor bonus.

Puteți paria între 0.10 și 100.00 pe fiecare rotire pe site -urile de top online și setați -vă nivelul folosind filele plus sau minus de o parte și de alta a butonului principal. Este ușor să începeți și dacă doriți să rotiți automat tambururile sau să le accelerați, atunci există butoane pentru a face acest lucru.

Aruncați o privire la plata de plată înainte de a juca, deoarece aceasta listează cât câștigați de la fiecare simbol atunci când cel puțin 3 sau un teren amabil pe oricare dintre cele 10 linii, pornind de la stânga. Peștele de aur este cel mai valoros și merită 100x pariul dvs. atunci când umple o linie.

Dacă jucați sloturi pe un iPhone, iPad, Android sau Windows Mobile, veți constata că mașina de slot pentru tamburi Fishin funcționează perfect pe smartphone -uri și tablete.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului de tamburi Fishin

Un simbol sălbatic de alge marine ajută la finalizarea câștigurilor prin înlocuirea celorlalți, deși nu poate acționa ca simboluri bonus. Aterizați marlinul de aur în 3, 4 sau 5 locuri și declanșați 10, 12 sau 15 rotiri gratuite, cu o alegere de 2 caracteristici diferite. Alegeți tamburul în jocuri gratuite și pot apărea oricare dintre cele 12 simboluri de bani de pește, fiecare în valoare de o valoare aleatorie de 0.5x la 250x pariul. De fiecare dată când pescarul aterizează pe tamburul 5, el se roagă în orice valorile banilor de pește, având în vedere în același timp.

Mergeți pentru opțiunea Big Catch Free Games și dacă Gold Marlin aterizează în 3 locuri simultan, declanșează un mini joc de pescuit, plus că primiți 2 rotiri gratuite în plus. În jocul bonus, 8 pești, în valoare între 0.2x și 250x sunt afișați și colectați un premiu aleatoriu de pește de fiecare dată când câștigați în orice rotiri gratuite rămase.

Caracteristici de slot

Fishin"slot maxime câștiguri, volatilitate și randamente medii

Puteți câștiga până la 1.200x miza dvs. cu jocul Fishin 'Reels Slots. Acest lucru este posibil în funcția de rotiri gratuite, atunci când câștigați premii pește pe deasupra oricăror plăți standard. Acesta este un joc de volatilitate ridicat, în care nu este neobișnuit să vedem alergări relativ lungi de pierdere a rotirii, contracarat de valori medii ridicate ale premiilor.

Procentul mediu de rambursare de 96.5% este destul de bun și face ca slotul lui Fishin să fie un joc care oferă o valoare bună pentru banii tăi.

Închiderea gândurilor despre jocul sloturilor de tamburi Fishin

Pragmatic Play Oferiți un joc cu aspect bun, cu unele caracteristici bonus potențial răsplătitoare din slotul de tamburi Fishin. Plata maximă maximă de 1.200x este mai mică decât ne așteptăm de la jocurile de volatilitate ridicată, dar este puțin mai ușor de accesat.

Pește de desene animate drăguțe apar în jocurile de bază și veți întâlni și mai multe animale sălbatice acvatice în rundele de rotiri gratuite. Cu puțin noroc, găsești și marile victorii ale acestor caracteristici. Înmuiați degetele de la picioare în slotul online de pește de la doar 0.10, sau săriți direct cu mize mai mari la cazinourile online de top, prezentate aici.

Verificați mai multe sloturi de la Pragmatic Play de mai jos

Partenerii cazinoului