Five Times Pay Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

98.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

15.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, bare și clopote

Five Times Pay

five times pay Recenzie slot online

Dacă vă plac sloturile clasice, fără sens, care mai au potențialul de a plăti câteva premii uriașe, atunci five times pay, din IGT Ar putea fi corect. A fost deja un succes masiv la cazinourile terestre din întreaga lume și acum puteți roti aceste tamburi pe computerul desktop. Cu toate acestea, în prezent nu este disponibil într -un format mobil, ceea ce reflectă vârsta acestui joc.

Grafica este cu siguranță și școala veche, ceea ce poate fi o problemă, sau poate fi exact genul de stil pe care îl atrage. Cireșele, barul și 7 completează ecranul. Cu siguranță ne -a plăcut farmecul five times pays slot machine și credeți că tuturor le va plăcea caracteristicile din joc.

Acestea includ un simbol sălbatic care înmulțește câștigurile (puteți ghici?), de cinci ori peste. Simboluri Wild Wild chiar pe linia de plată unică și veți câștiga un premiu jackpot de până la 15.000.00!

O simplă configurație cu 3 tamburi, 1-payline face ca five times payS Prefect slot Machine pentru oricine nu a mai jucat niciodată un joc. Dar multiplicatorii și șansa de a ateriza jackpot -uri mari vor apela cu siguranță și la punterii cu experiență. Cu o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că ar putea fi câteva rotiri între combinațiile câștigătoare a aterizării, veți găsi că merită să așteptați pe măsură ce premiile relativ mari îți ies în cale.

Consultați versiunea gratuită a five times pay, Sau dacă doriți să câștigați bani reali, accesați unul dintre cele mai bune site -uri de cazinouri online și încercați să aterizați acele simboluri valoroase de -a lungul liniei.

five times pay Controluri și configurarea sloturilor

După cum te -ai aștepta, un joc simplu, cum ar fi five times pay Vino cu câteva opțiuni de control simple. Simplu decideți valoarea unei monede, care poate fi ajustată de oriunde între 0.01 și 5.00, apoi selectați dacă să vă jucați cu 1, 2 sau 3 monede.

Vă oferă o miză maximă de 15.00 pe rotire, ceea ce s -ar putea să nu fie suficient pentru rolele înalte. Dar când plățile de 1.000X, sau 15.000.00 așteaptă să fie revendicat, acest lucru ar trebui să fie bine pentru majoritatea dintre noi.

Deși puteți juca cu 1, 2 sau 3 monede, plățile jackpot diferă. Vom ajunge la acest moment mai târziu, dar iată un sfat util. Joacă -te cu 3 monede și ajustați valorile monedei pentru a se potrivi cu bankroll -ul dvs. Înseamnă o miză minimă de doar 0.03 pe rotire, dar crește potențialul jackpot. În mod util, se asigură, de asemenea, că revenirea medie a procentului jucătorilor crește la maxim peste 95%, ceea ce este destul de bun pentru un clasic cu 3 reeler.

five times pay Caracteristici de joc și bonus

Un design de bază stabilește tambururile pe un fundal negru. Simbolurile tradiționale sunt concepute într -un stil tradițional, care va fi foarte familiar pentru fanii slotului. Toate detaliile paytable -ului sunt chiar pe ecran în partea dreaptă a tambururilor, împreună cu detalii despre cum funcționează funcția bonus. Nu ar putea fi mai simplu, într -adevăr.

Câștigi prin aterizarea simbolurilor de -a lungul liniei de plată care trece prin centrul tambururilor. Multe dintre aceste victorii vor veni din simbolul cireșelor, care valorează doar 10 monede atunci când traversează tambururile. Dar câștigați și premii de consolare de 2 sau 5 monede atunci când se oprește pe doar 1 sau 2 tamburi.

Simbolurile single, duble și triplu-bare sunt câteva pictograme mai clasice ale mașinilor de fructe care sunt prezentate aici. Orice combinație plătește 5 monede. Întoarcerea violetului și a Red 7 unele dintre cele mai bune victorii. Simbolul care face cu adevărat five times pay Slot Machine Atât de interesant este totuși logo -ul jocului.

Nu puteți rata acest simbol, deoarece are un număr mare mare chiar peste el. Este un simbol sălbatic special care funcționează în mod normal, acționând ca oricare altul, dacă este necesar să completeze o combinație de simboluri pe linia de plată. Dar înmulțește și valoarea de bază a simbolului cu 5x peste.

Dar stai, devine mai bun. Dacă 2 simboluri sălbatice ar fi fost peste linie, valoarea celuilalt simbol va fi de 5 x 5, ceea ce, după cum știm cu toții, este egal cu 25x. Aterizarea simbolurilor sălbatice chiar de -a lungul liniei de plată va vedea un premiu jackpot acordat.

Aici plătește pentru a activa toate cele 3 monede. Dacă te joci cu o singură monedă, jackpot -ul este un sănătos 2.000 de monede. Joacă -te cu 2 monede și mai degrabă decât cu dublarea jackpot -ului, se ridică la 5.000 de monede. La miza maximă cu 3 monede, un număr de 15.000 de monede este al tău dacă simbolul sălbatic aterizează pe linia de plată.

Caracteristici de slot

Concluzie

Nu mergeți în căutarea unei grafice 3D uimitoare și a mai multor runde de bonusuri, deoarece acesta nu este chiar rostul five times pay. IGT Dezvoltatorul are mulți ani de experiență și a vizat în mod deliberat acest slot un anumit tip de jucător. Dacă ești tu, acesta este un excelent exemplu de slot cu 3 tamburi, cu o caracteristică fantastică de multiplicator sălbatic.

Dacă doriți un stil mai strălucitor, cu și mai multe funcții, consultați Super Times Pay Hot Roll. Este ca o versiune super-încărcată de five times pay și provine și din IGT. Deși încă mai joci un joc cu 3 tamburi, acum există 20 de linii de plată care îl traversează.

Se văd simboluri identice de bară și"7", împreună cu multiplicatori sălbatici. Simbolurile aleatorii pot avea logo -ul Hot Roll peste ele. Apoi trebuie să rulați zaruri virtuale, din nou, câștigând premii până când un 7 este rulat, sau ajungeți să le rulați de 300 de ori.

Verificați aceste sloturi clasice, cu răsucirea lor specială, pe orice site de cazinou online care poartă gama interesantă de jocuri din IGT.

Partenerii cazinoului