Flame De Slot De Avere

Barcrest

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Barcrest

RTP

98.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Animale, vrăjitori și vrăjitoare

Flame De Avere

flame Recenzie de sloturi online de avere

flame slotul de avere este unul dintre BarcrestCele mai atractive jocuri, a căror lansare a fost mult anticipată de jucătorii online. Cu 5 mulinete, 10 linii de plată fixe și un joc de varianță medie, care izbucnește cu caracteristici suplimentare, acest produs neobișnuit de slot vă va oferi o mulțime de modalități de a obține câteva premii atractive. Joacă -l pe orice dispozitiv pe care îl dorești cu numerar real și poți câștiga până la 250.000 de credite într -o singură rundă. Și dacă îndrăzniți să pariați mai mult, veți avea, de asemenea, o șansă unică de a vă spori RTP -ul de la un nivel scăzut de 93.64% până la un 98% mult mai atractiv.

flame de avere, ca altele Barcrest Jocuri de cazinou, vă oferă o listă lungă de caracteristici bonus, dar și marele joc lateral pentru care studioul este cunoscut. Totul, de la caracteristicile cu tamburi în cascadă și stacked sălbatici la rotiri plătite și multiplicatori de plată sunt înghesuiți în interiorul acestui slot pentru a vă oferi o experiență stimulantă, care va fi greu de uitat. Citiți recenzia noastră ușoară la joc pentru a afla totul despre caracteristicile sale sau încercați gratuit flame de sloturi de avere pentru o sesiune demo.

Cum să joci flame slot online de avere

Ca unii din BarcrestCele mai frumoase jocuri, flame Slot Fortune vă oferă șansa de a cheltui mai mult în timp ce jucați pentru numerar real pentru a obține funcții bonus suplimentare. Pariul minim este 0.10 credite și vă oferă acces la bonusurile de bază și la un RTP de 94%. Pariuri între 2 credite și 500 de credite (MAX BET) pe spin, în schimb, vă oferă simboluri sălbatice mai bune și un RTP mai mare de 96%. Și dacă doriți să jucați marele joc lateral, va trebui să cheltuiți 20-50 de credite pe 5-8 rotiri speciale cu diverse bonusuri garantate și un RTP de 98%.

Ca și alte sloturi online de top, flame de avere permite jucătorilor multe opțiuni. Slotul vă va oferi întotdeauna 10 linii de plată și același set de 10 simboluri. Dacă doriți să examinați mai îndeaproape pictogramele și premiile lor, trebuie doar să apăsați butonul"I" pentru a deschide playtable. Cele mai mici plăți sunt date de simbolurile cardului care plătesc 5-150 de monede pe secvență, în funcție de simbol, în timp ce pictogramele imaginii plătesc recompense mult mai atractive, variind între 15 și 1.000 de monede pentru o singură secvență. În afară de aceste pictograme standard, slotul are și patru simboluri speciale care apar doar în timpul bonusului de cădere de avere, unde tambururile în cascadă și plățile de 5-100 de monede sunt combinate pentru a vă oferi recompense bonus atractive.

Ca multe dintre jocurile studioului, flame de avere de Barcrest este de asemenea disponibil pentru a juca atât pe telefoanele și tabletele iOS, cât și pe Android. Jocul cu sloturi mobile prezintă același set de controale ca versiunea desktop, inclusiv funcția de redare automată, doar butoanele sunt rearanjate pentru jocul mai ușor.

flame de bonusuri, caracteristici și rotiri gratuite

Pentru a câștiga ceva în timp ce joacă flame de slot de avere pentru numerar real, va trebui să colectați o secvență de trei sau mai multe simboluri potrivite pe orice linie de plată, începând cu prima tambur din stânga dvs. A ajuta să obții mai multe recompense este simbolul Pigeon Wild, care poate înlocui toate simbolurile de carte, în afară de card, atunci când joci cu mai puțin de 2 credite pe spin și fiecare simbol de la platabil atunci când te joci cu mize mai mari.

Un alt lucru interesant al jocului este că simbolurile sale pot apărea fie într -o formă obișnuită, fie ca simboluri de aur care declanșează caracteristica specială. Această caracteristică este activată atunci când apare cel puțin un simbol de aur pe fiecare tambur și vă duce la un ecran special 5x5 cu tambururi în cascadă și un nou set de simboluri. În căderea averii, puteți potrivi simboluri pe orizontală și vertical pentru a câștiga bani și fiecare plată pe care o colectați va declanșa o"cascadă" care înlocuiește pictogramele câștigătoare cu altele noi pentru a doua șansă la câștigare. Întreaga funcție durează până când nu mai apar câștiguri noi și la sfârșitul acesteia, veți avea, de asemenea, șansa de a vă colecta câștigurile sau de a vă învârti o roată de avere pentru a vă înlocui banii cu bilete pentru noi funcții. Mai multe jocuri de picătură de avere, multiplicatori de plată și simboluri sălbatice sunt oferite în interiorul roții de avere. Și, în sfârșit, aveți și jocul BIG BET care vă permite să cumpărați 5-8 rotiri speciale pentru 20-50 de credite pe caracteristică.

Caracteristici de slot

flame de avere maximă RTP, câștig și volatilitate

Există trei mari jocuri de pariu din care să alegeți, fiecare oferindu-vă două roți de avere pe care le puteți roti pentru a câștiga diverse suplimente pentru jocul lateral. Unele dintre jocuri oferă sălbăticie în expansiune, altele multiple tambururi de simboluri de aur și toate vă oferă un RTP de până la 98%! Oferindu-vă un joc de varianță medie, limite de pariuri cu adevărat largi și numeroase suplimente pe care le puteți aștepta cu nerăbdare, acesta este un joc care nu vă va lăsa niciodată să vă plictisiți.

flame Rezumat de avere și sloturi online similare

Un slot care poate atrage jucătorii de pe site -urile de top online slot, indiferent de stilul de joc, buget sau gust, flame a slot -ului de avere este unul dintre BarcrestCele mai frumoase lucrări. Oferindu-vă un joc de varianță medie, limite de pariuri cu adevărat largi și numeroase suplimente pe care le puteți aștepta cu nerăbdare, acesta este un joc care nu vă va lăsa niciodată să vă plictisiți. Plătește mai mult în timp ce joci pentru numerar real pentru a intra în jocul Big Bet și nu numai că vei primi un raport de succes mai mare și un RTP mai bun de 98%, dar și o lovitură la un jackpot de 250.000 de credite!

Pentru jucătorii cărora le plac sloturile și mai volatile, pe de altă parte, Barcrest are și alte mașini de slot atractive care oferă aceeași opțiune de pariu mare, dar cu un joc de mare varianță. Amandoua soldier of rome și Hercules: sloturi înalte și puternice vă permit să plătiți în plus pentru a vă juca cu până la 100 de linii de plată și aveți șansa de a colecta profituri uriașe la pariul dvs. Și dacă sunteți în căutarea a ceva mai simplu și mai tradițional, aveți și mașina de slot pentru alegerea Excalibur. Descoperiți produse și mai atractive din studioul software verificând unele dintre ale noastre Barcrest cazinouri și obțineți -vă un bonus pe care îl puteți cheltui pentru o varietate de jocuri de sloturi.

Partenerii cazinoului