Football Glory Slot

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Celebrități, sport, stil de viață de lux

Football Glory

football glory Recenzie slot online

Acesta este un slot de 5 tamburi, cu 25 de linii, pe care îl puteți juca pentru o gamă largă de mize. football glory Apelează la cei care doresc să facă câteva pariuri casual, precum și jucători cu miză mai mare după plăți mari pe site-urile de top online de sloturi.

Grila de simbol 5x4 se află pe teren în mijlocul unui stadion imens, plin de o mulțime emoționată, care creează și o mare parte din coloana sonoră. football glory Slots Game folosește o grafică destul de standard, dar face o treabă bună de a aduce atmosfera unui joc de fotbal de nivel superior la PC-uri, iOS și Android Mobiles.

Câștigi prin potrivirea simbolurilor de pe linii de plată de la stânga la dreapta, iar un simbol de aur sălbatic ajută la înlocuirea dacă este necesar. Colectați puncte de glorie în timp ce jucați, iar acestea duc la jocuri gratuite cu simboluri sălbatice lipicioase în loc de -a lungul timpului.

Extras aleatorii, cum ar fi stacked sălbatice și rotiri suplimentare sunt acordate la începutul rundei. In timp ce football glory se adresează în mare măsură fanilor jocului, caracteristicile suplimentare sunt suficient de satisfăcătoare pentru a atrage oricine.

Cum să joci football glory Joc de sloturi online

Încărcați football glory Slot Machine pe un computer, iOS sau Android la cele mai bune cazinouri mobile și veți vedea un set clar de controale albastre care ies în evidență pe iarba verde a terenului. Toate cele 25 de linii sunt active și tot ce trebuie să faceți este să selectați un nivel de pariuri făcând clic pe săgeți din stânga sau din dreapta. Opțiunile variază de la 0.25 până la 125.00 pe rotire, care este suficient de larg pentru a acoperi majoritatea bancrolurilor și bugetelor.

Puteți declanșa rotiri automate la clicul unui buton, iar butonul Setări deschide controale pentru viteza de rotire, volumul și multe altele. Toate aceste caracteristici sunt comune pentru versiunile desktop și mobile ale football glory Joc sloturi.

Dacă deschideți plata de plată, vedeți că simbolul cu cea mai mică valoare valorează până la 1.6x pariul tău, iar cel mai valoros jucător returnează câștiguri de 10x când umple o linie de plată.

Rotiri gratuite și altele football glory Bonusuri pentru sloturi

Priviți că cupe de argint pe tambur 4 în aceeași perioadă de cupe de aur pe tamburul 5. Trebuie să alegeți 1 din 5 premii, câștigând între 50 și 1000 de monede și revendicând între 7 și 21 de jocuri gratuite.

De fiecare dată când un jucător face parte dintr -o victorie, el colectează puncte de glorie, care se completează pe contorul său. Odată ce un contor este plin, câștigați 7 rotiri gratuite și în timpul acestora, jucătorul care a declanșat runda trece în modul superstar. Aceasta înseamnă că el devine un simbol sălbatic lipicios, care se blochează pe tambururi pe tot parcursul.

Există o altă rută către jocurile gratuite, cu 3, 4 sau 5 simboluri de împrăștiere a rotirilor gratuite care lansează 7, 14, respectiv 21 de jocuri, respectiv. Înainte de începerea rundei, o roată bonus se învârte o caracteristică specială care va fi activă în timpul jocurilor.

Ați putea vedea toți jucătorii de fotbal în modul superstar, 1 Sticky Wild ar putea fi adăugat la începutul jocurilor sau o tambur întreg ar putea deveni sălbatică pe toată durata funcției. Alte caracteristici gratuite pentru jocuri includ cupe suplimentare de aur sau argint, cu premii mai mari de monede care pot atinge 10.000 de monede imense sau 3 rotiri suplimentare ar putea fi adăugate la total.

Caracteristici de slot

football glory Slot Maximum Pays, Volatility și Media Returnări

Puteți revendica o victorie de 4.000x miza dvs. de la football glory slot machine, care la cel mai înalt nivel de pariuri este egal cu 500.000.00. Este un joc de volatilitate medie și, în medie, plătește cu un ritm de 96.1%.

Al nostru football glory Rating slot

În ceea ce privește designul, football glory Slotul este la mijlocul mesei. Simbolurile cărții, jucătorii și simbolurile bonus nu sunt nimic special, dar acesta este cu siguranță un joc de top-zbor datorită bonusurilor multiple. Odată ce umpleți contoarele de jucători, jocurile gratuite cu simboluri sălbatice lipicioase sunt garantate, iar câștigurile din simbolurile Cupei pot fi uriașe.

Dacă doriți realism, filmarea! Slot din Microgaming folosește imagini reale ale unor jucători celebri. Este un joc de 5 tamburi, cu 50 de linii, bazat pe cărți de tranzacționare și prezintă câteva bonusuri ingenioase. Veți găsi aceste jocuri la cazinourile online de top, unde puteți revendica bonusuri de cazinou fără penalizare.

Partenerii cazinoului