Forro Slot

Fugaso

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.83%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

750.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, muzică

Forro

forro Recenzie slot online

Pregătește -te să începi o viață ca un vigilent mascat în California spaniolă din secolul al XVIII -lea în noua forro slot din Fugaso. La fel ca legenda lui Zorro, dar cu un"F" pus în nume pentru a evita încălcarea dreptului de autor, forro Povestește povestea unui erou care poartă sabia care protejează oamenii comuni de autoritățile malefice.

Ca toate FugasoSloturile lui, forro este un joc de cazinou care poate fi jucat pe fiecare dispozitiv, indiferent dacă este un smartphone, o tabletă sau un computer. În afară de jackpot-uri, această mașină de slot cu 10 plăți este echipată și cu un bonus al 6-lea tambur, precum și suplimente precum jocurile de rotiri gratuite și în expansiunea simbolurilor sălbatice. Pentru a afla cum puteți declanșa aceste bonusuri și orice altceva trebuie să știți pentru a juca acest lucru Fugaso slot, asigurați -vă că continuați să citiți.

forro Controluri și configurarea sloturilor

Indiferent de experiența ta, jucând forro este foarte ușor. Trebuie doar să alegeți câte dintre cele 10 linii de plată pe care doriți să le activați și apoi să decideți dimensiunea pariu. Cu o singură linie de plată activă și pariul minim de linie, puteți juca cu un pariu foarte scăzut de 0.02 credite pe spin. Dar dacă doriți să aveți plăți mai bune de colectat, puteți, de asemenea, să vă măriți pariul de linie și să angajați toate liniile de plată pentru a juca cu 50 de credite pe rundă atunci când utilizați doar 5-roli.

Pentru a colecta niște bani, va trebui să obțineți două, trei sau mai multe simboluri potrivite pe orice linie de plată activă. Pentru a vedea cum sunt determinate liniile de plată, trebuie doar să treceți peste numerele de lângă mulinete cu mouse -ul și slotul vă va arăta unde merge fiecare linie de plată. Cu simbolurile cu cea mai mică plată, puteți premii bancare de 5-100x pariul dvs. Dar ceea ce este neobișnuit în acest slot este faptul că există un pariu suplimentar care trebuie făcut făcând clic pe perdeaua roșie de pe ecran, care deblochează o a 6 -a tambur și crește participația totală cu 100%. Acest pariu suplimentar adaugă, de asemenea, plăți cu 6 simboluri la tabelul de plată, dintre care cel mai mare este un pariu de 7.500x!

Chiar și atunci când joci pe un telefon, obții aceeași experiență lină și controale intuitive pe care le poți găsi în timp ce joci pe un desktop. Slotul este construit în HTML5 și poate funcționa perfect atât pe dispozitivele mobile Android, cât și pe IOS. Pentru a vă controla rotirile, versiunea optimizată mobil-optimizată vă oferă butoane mari, în timp ce controalele de pariu sunt ascunse în meniul găsit în colțul din dreapta jos. În ceea ce privește pariul suplimentar, acesta poate fi activat în același mod ca atunci când joci pe un computer, atingând perdeaua roșie.

forro Caracteristici de joc și bonus

În afară de plăți mari, forro de Fugaso De asemenea, oferă punctelor câteva caracteristici bonus care pot adăuga bani în plus în soldul lor dacă sunt declanșate. Cheia suplimentară este bonusul de rotiri gratuite, care este activat de trei sau mai multe simboluri de împrăștiere oriunde pe ecran. Puteți obține 10 rotiri gratuite de fiecare dată când colectați cel puțin trei scute + o plată în numerar de până la 2.000x ca bonus suplimentar. Un alt plus pe care îl obțineți este faptul că slotul va alege oricare dintre cele 8 simboluri din plata pentru a -l transforma într -un sălbatic în expansiune, care poate completa o mulinetă completă cu simboluri sălbatice odată ce apare.

Pe lângă jocurile gratuite și în extinderea sălbăticilor, forro are, de asemenea, trei premii jackpot pentru a acorda oricărui jucător interesat. Există un mini, midi și maxi jackpot și fiecare este un premiu progresiv care crește IncrementalPe măsură ce mai mulți jucători plasează pariuri pe slot. Pentru a colecta jackpot -ul, nu trebuie să jucați jocuri bonus sau să plătiți nimic în plus, ci doar să vă învârtiți în speranța că slotul va declanșa la întâmplare premiul.

Caracteristici de slot

Concluzie

Pe scurt, forro este un slot machine care poate atrage mulți jucători diferiți. În afară de faptul că este extrem de distractiv, ceea ce face ca acest slot să fie atrăgător este faptul că oferă jucătorilor un control complet asupra liniilor de plată și a pachetului, adăugând, de asemenea, un pariu suplimentar pentru cei cărora le place să cheltuiască mai mult pentru a obține mai mult. Este o alegere solidă pentru cei cărora le place să joace sloturi de volatilitate ridicată care oferă o gamă largă de premii și opțiuni de pariuri. Chiar și cu pariul minim, există premii de până la 5.000x care trebuie revendicate aici atunci când joacă pentru bani reali. Și luând în considerare forroRata de lovire mai mică, nu ar trebui să fie atât de imposibil să banci niște plăți frumoase cu o anumită răbdare.

Dacă preferați să jucați mai multe mașini de slot volatile care răsplătesc riscul suplimentar cu randamente mai mari, puteți consulta alte produse din Fugaso. Cartea slotului tatuajului, de exemplu, este o clonă a forro Aceasta oferă exact aceleași caracteristici, un pariu suplimentar inclus, dar oferă un joc de volatilitate mai mare. O altă alegere excelentă este slotul online Crazy Bot, care prezintă tamburi în cascadă, jocuri de rotiri gratuite și chiar multiplicatori de plată de până la 15x. Chiar mai multe alternative cu risc ridicat la forro poate fi găsit la cazinourile listate pe site -ul nostru web.

Partenerii cazinoului