Gold Fortunum Mega Moolah Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

92.67%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

18.000.00 USD

Subiect

Sci-fi

Fortunium Gold Mega Moolah

Aur Fortunum mega moolah Recenzie slot online

Dezvoltat de Microgaming și Stormcraft Studios, aurul Fortunum mega moolah Slot Machine Stacks simboluri pe 4 rânduri. Imaginile includ costume de cărți de joc, un pistol elaborat, aeronavă și piept de comori. Doi eroi, Maximillian și Victoria sunt stelele și fiecare este stacked 4 rânduri înălțime.

Un oraș futurist se află în spatele tamburelor și ca mulți Microgaming sloturi, standardul de artă utilizat este excelent.

Simbolurile de mister pot completa, de asemenea, tamburi întregi înainte de a se transforma pentru a ajuta la crearea de combinații câștigătoare. Până la 3 mulinete se umplu cu simboluri de mister în timpul unei rotiri libere, dar adevăratul punct culminant este bonusul jackpot rotund. Rotiți roata pentru a câștiga oricare dintre cele 4 jackpot -uri progresive, cu media mega moolah Premiu în valoare de aproximativ 4 milioane de lire sterline.

Cum să joci aurul Fortunum mega moolah Slot

Puteți miza între 0.10 și 15.00 pe fiecare spin, care este un interval destul de limitat. O opțiune Win Booster vă crește miza cu 50%, până la maximum 22.50 și permite să apară simboluri bonus speciale. Este un joc foarte ușor de configurat, cu un clic pe o stivă de monede care deschide butoane glisante pe care le utilizați pentru a vă seta miza.

Sunt disponibile funcții autoplay și turbo, iar aurul Fortunum mega moolah Slotul este complet optimizat pentru a lucra pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile.

Trei mici linii din colțul ecranului vă duc la platabil, unde veți vedea cât de mult merită fiecare simbol. Cele mai mici carduri plătite costume de returnare câștigă de 12x pariul dvs. la umplerea oricăreia dintre cele 40 de linii, în timp ce cel mai valoros simbol sălbatic plătește 200x. Sălbaticul acționează, de asemenea, ca alții, completând combinații dacă aterizează la locul potrivit.

De asemenea, dezvăluie cum funcționează bonusul și cum este posibil să câștigi un premiu progresiv de mai multe milioane de jackpot.

Jackpots, rotiri gratuite și alte aur Fortunum mega moolah Caracteristici de slot

Veți vedea simboluri de mister verzi și, dacă Win Booster este activ, acestea sunt alăturate de versiuni galbene. Odată ce tambururile se opresc, orice vizualizare se transformă în mai multe exemple de un singur tip de simbol, cu verde capabil să se transforme în toate, cu excepția sălbăticilor sălbatice și jackpot. Simbolurile de mister galben se pot transforma în orice altul.

Trei, 4 sau 5 simboluri de împrăștiere vor declanșa 10 rotiri libere, cu simboluri de mister umplând 1, 2 sau 3 tambururi, în funcție de câte scutiri au aterizat. Orice mai multe scute care apar într -un spin gratuit va adăuga un joc bonus suplimentar în totalul tău.

Dacă un simbol de mister se transformă într -un jackpot sălbatic, obțineți un spin al roții de jackpot progresiv. Există 20 de secțiuni la volan și veți ateriza fie pe mini, minor, major sau mega jackpots. În timp ce mini începe la 10.00 și se ridică de acolo, mega premiu începe de la 1.000.000.00 și crește ca procent din toate pariurile este pus deoparte până când cineva aterizează premiul.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea aurului Fortunum mega moolah Slot

Fără a număra jackpot -urile, puteți câștiga 800x pariul dvs. aici, ceea ce este egal cu 18.000.00 la miza maximă. Acesta este un joc de volatilitate medie, care poate plăti un flux constant de premii de dimensiuni medii. Ca toate sloturile progresive de jackpot, în jocurile de bază, randamentele medii sunt pe partea joasă. În acest caz, plătește la 92.67%, fără a număra jackpots.

Aurul nostru Fortunum mega moolah Rating slot

Ca și în cazul predecesorului său, mega moolah, Vizualizări uimitoare se întâlnesc cu jocul interesant cu aurul Fortunum mega moolah slot. Steampunk Design aduce ficțiune științifică din secolul al XIX -lea pe PC -uri și telefoane mobile, dar caracteristicile sunt la curent. Transformările simbolului misterului pot duce adesea la mai multe victorii, dar veți avea nevoie de Win Booster Wager în loc pentru a vedea Jackpot Wilds apărând și pentru a vă califica pentru intrarea în funcția progresivă.

Dacă vă place stilul, dar doriți randamente medii mai mari, slotul original Fortunium este încă disponibil. Nu veți câștiga un vast premiu progresiv, dar poate plăti premii mai mari în timpul jocurilor de bază.

Asigurați -vă că colectați cele mai bune bonusuri atunci când jucați aurul Fortunum mega moolah slot pe site -urile noastre de top online.

Partenerii cazinoului