Slotul Monstru Al Lui Frankenslot

Betsoft

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.83%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Halloween, groază

Frankenslot's Monster

Recenzia slotului online monstru al lui Frankenslot

Liderul în tehnologia sloturilor 3D, Betsoft Jocuri de noroc, a lansat un alt titlu stelar 3D slot cu lansarea lor din 2016 Monstrul lui Frankenslot. Acest joc de sloturi ghoulish s -a alăturat unei liste din ce în ce mai mari de sloturi 3D Topnotch lansate de Gigantul Software în 2016, în timp ce par să continue să se stabilească ca fiind cel mai bun furnizor de sloturi 3D de pe planetă.

Monstrul lui Frankenslot Evident prezintă grafică tridimensională de talie mondială ca și în cazul celor mai mulți Betsoft oferte, dar dezvoltatorii din spatele acestui titlu nu s -au oprit cu estetica. Acest slot cu 5 tamburi, cu 20 de plăți, prezintă, de asemenea, o schemă de bonus fabuloasă, inclusiv un mini-joc unic care oferă o șansă la 25x pariul dvs. inițial.

Acesta este un joc de sloturi un fel de slot include animație 3D de calitate și grafică de calitate, oferind simultan divertisment și, desigur, o oportunitate de a câștiga tone de numerar. Ce mai puteți cere într -un titlu de slot?

Despre Game Slot Online al lui Frankenslot

În ciuda unei date de lansare la începutul primăverii cu mult înaintea sezonului tradițional de Halloween, Monstrul lui Frankenslot Slotul online a fost creat pentru a oferi un voal plăcut de întuneric, deoarece soarele de vară începe să strălucească afară. Valoarea de bază a slotului este rădăcinile povestirii pe care le este atât de mândră. Discutând clar conexiunea pe care o are acest titlu cu povestea atemporală a monstrului lui Frankenstein, Betsoft Vicepreședintele Gaming pentru vânzări și marketing, a explicat Mark McKeown:

"Reluarea poveștilor preferate este la fel de veche ca omenirea în sine și a crea un joc bazat pe o poveste atât de cunoscută a fost o experiență satisfăcătoare la toate nivelurile de dezvoltare."

În afară de rădăcinile povestirii, tehnologia sa 3D care are critici care trec peste acest titlu. Betsoft Pune -ți toate resursele în spatele acestui joc pentru a se asigura că imaginile 3D sunt cu adevărat captivante. Jucătorii care se bucură de un spin sunt întâmpinați de omul de știință al slotului nebun, Frankenslot, și de umila lui creație, The Slot Monster. Imaginile și graficele pline de -a lungul jocului în afara personajelor principale sunt, de asemenea, intrigante, deoarece jucătorii pot experimenta pahare și holuri scurgeri invocând senzația înfiorătoare de care mulți s -au bucurat de -a lungul deceniilor cu povestea originală.

Caracteristici, speciale și simboluri

Monstrul lui Frankenslot Caracteristicile încep și se termină cu ofertele lor bonus stelare. De la sălbăticie, la scute, la mini-jocuri unice, acest slot are totul în ceea ce privește bonusurile.

Se adaugă"sălbatici electrificați" în urma fiecărui spin gratuit utilizat."Trigger 8" Rypins are Reciggers nelimitate, o răsucire fantastică pentru cei care adoră să se învârtă ore întregi. Dacă jucătorii au lovit trei sau mai multe bonusuri, aceștia sunt șoptiți la un mini-joc, oferind jucătorilor o șansă de a-ți crește pariul inițial de 25 de ori.

Mulți jucători care se bucură de un spin pe acest titlu caută să valorifice"1000x Top Jackpot", o ofertă extrem de generoasă, cu toate acestea, unii nu reușesc să realizeze pariul minim pentru a se califica pentru acest bonus este de 0 lire sterline.02. Deci nu ratați -vă, șansa de 1000 de ori multiplicatorul!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului