Slotul Magic Seven Al Lui Frankie Dettori

Playtech

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Playtech

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale, sport

Frankie Dettori's Magic Seven

Recenzia de sloturi online a lui Frankie Dettori Settori

Fanii de curse se bucură - Playtech au creat un joc de sloturi dedicat sărbătoririi legendarului jockey Frankie Dettori și faimosului său realizare"Magic Seven". Cu un design frumos cu temă de curse de cai și mai multe caracteristici mari de bonus, Magic șapte slotul rămâne cu mult înaintea pachetului.

Despre Magic Seven Slot Magic al lui Frankie Dettori

Dacă sunteți fan al curselor de cai, atunci probabil ați auzit de această legendă. Frankie Dettori și -a încheiat cel mai cunoscut premiu de Ziua Campionului Britanic la Ascot în 1996, când a condus pe toți cei șapte câștigători pe carte. Acest joc PlayTech sărbătorește ziua cea mare a lui Frankie cu graficele sale tradiționale cu tematică de curse și coloana sonoră interesantă, care include copite galopante în timp ce rolele se învârt. Cu jucătorii capabili să aleagă suma de plată de la un drept până la 25, miza poate fi la fel de mare pe cât doriți să fie.

După ce ați ales suma de plată și pariul pe linie, este timpul să atingeți gazonul. Aici începe distracția. Puteți începe să se învârtă apăsând butonul"Spin" sau folosind funcția de redare automată unde puteți selecta până la 99 de rotiri. Scopul jocului este de a alinia trei sau mai multe din aceleași simboluri. Probabil că recunoașteți acest concept din orice alt joc de sloturi de pe piață. Marele premiu vine sub forma a cinci lovituri de cap Frankie. Aterizarea aceasta se va reîncărca într -un premiu incredibil: un magic 7777x miza ta. Același simbol acționează ca sălbatic și înlocuiește toate celelalte simboluri în afară de simbolurile bonus. Oricare dintre victoriile tale poate fi și el jucat. Veți fi dus pe un ecran separat, unde trebuie să alegeți un card mai mare decât cel al dealerului pentru a acumula și mai mult aceste premii.

Caracteristici, speciale și simboluri

Există două caracteristici bonus strălucitoare de care trebuie să aveți grijă: Bonusul Magic Seven și cursa de jocuri gratuite. Puteți activa bonusul Magic Seven prin aterizarea simultană a simbolurilor piesei pe a treia și a cincea tambur. Vei fi apoi dus pe un ecran unde poți alege secțiuni ale piesei pentru a ridica câteva premii în numerar uimitoare.

Funcția de cursă gratuită pentru jocuri este activată atunci când aterizați trei sau mai multe logo -uri magice șapte într -un singur spin. După ce ați făcut acest lucru cu succes, trebuie să alegeți un cal cu care să alergați. Nu vă fie frică să vă luați timpul. Ai vrea să o alegi pe cea potrivită aici. Dacă calul tău vine mai întâi, atunci sunt câștigate 35 de jocuri gratuite, al doilea câștigă -ți 15 și al treilea câștigă -ți zece.

Cu atât de multe caracteristici bonus grozave și că jackpot -ul Mammoth 7777X, nu este de mirare că Magie șapte este un succes fugit. Dacă doriți să intrați în toată acțiunea, puteți găsi acest joc de sloturi în holul jocurilor din oricare dintre cazinourile de top.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului