Free Reelin Joker Slot

Play'n Go

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.17%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fructe, Joker

Free Reelin’ Joker

Recenzie gratuită pentru sloturi online de reelin

Slot-ul online al lui Reelin"Slot Online, un jester cu aspect ușor nebun pe 3 mulinete de bază. Puteți extinde acest lucru la 6 tamburi cu o secvență de victorii de la The Wild Jokers, care ar putea solicita până la 1.000x pariul dvs. în acest proces.

Simboluri clasice de fructe și roșii 7s se alătură glumelor pe tambururile colorate. Este un desktop și un joc mobil de la Play’n Go și puteți roti tambururile pentru o gamă largă de mize la unele dintre cele mai bune cazinouri online. Există o volatilitate medie și un procent excelent de rambursare medie de 96.17%.

Cum să joci jocul Joker Slots gratuit Reelin

Proiectat pentru a arăta ca o mașină fizică într -un cazinou din Vegas, slotul de joker gratuit Reelin scânteie cu lumini, garnituri de aur și o coloană sonoră plină de viață. Coloanele iluminate și un podea de bord de control se adaugă la atmosferă, dar simbolurile pe care le -am văzut, iar acestea sunt în mare parte articole clasice pentru mașini de fructe.

Cireșele, lămâile, prunele și 7-urile valoroase roșii apar pe tambururile cu susținere a aurului, cu un standard ridicat de grafică folosită pe tot parcursul. Există un ușor efect 3D pentru fiecare simbol, care ajută acest joc să iasă în evidență frumos.

Jokerul este un simbol sălbatic în mai multe moduri decât unul. Pare înnebunit și are puterea de a acționa ca alte simboluri dacă poate apoi să completeze un câștig. Acest personaj cu ochi pivotante vine în versiuni obișnuite și de aur.

Mașina gratuită a slotului Joker Reelin folosește standardul Play'n Go Controlează versiunile pe desktop, Android, iOS și Windows. Selectați un nivel de pariuri dintr -o bară de defilare sub tambururi și aveți o mulțime de opțiuni de la minimum 0.10 până la maximum 100.00 pentru fiecare rotire.

Un buton portocaliu declanșează modul Autoplay, iar fila"I" deschide un paytable, unde vedeți cum funcționează caracteristica de distracție gratuită a reelinului gratuit. De asemenea, enumeră cât de mult plătește fiecare simbol atunci când aterizați suficiente exemple de același tip pe linia de plată unică care se desfășoară pe mijlocul tambururilor.

Extinderea tambururilor și a altor caracteristici gratuite de slot pentru joker Reelin

Cei doi glumeți sunt cheia caracteristicilor speciale de aici. Jokerul obișnuit acționează ca alții, dar Golden Joker dublează și orice câștig pe care îl ajută să creeze. Un singur Joker de Aur poate apărea în orice rotire. Orice câștig cu oricare simbol Joker blochează cele 3 tamburi inițiale, apoi extinde jocul, adăugând o a patra tambur în partea dreaptă. Dacă acest lucru îmbunătățește câștigul declanșator, apare o a cincea mulinetă, iar acest lucru se poate întâmpla încă o dată pentru a vă oferi un total de șase mulinete.

Orice victorie este apoi plătită, iar slotul Joker gratuit Reelin revine la un format cu trei tamburi până la următoarea victorie sălbatică.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitatea jocului de sloturi Joker gratuit Reelin

O linie de cinci glume obișnuite, plus versiunea de aur va plăti câștigul maxim posibil de 1.000x pariul dvs. Asta este egal cu 100.000.00 la cea mai mare miză, care este puțin mai puțin decât unele jocuri, dar totuși respectabile.

Play’s Go Rate slotul de Joker Reelin gratuit la 4/10 pentru volatilitate. Revenirea medie a jucătorilor procent de 96.17% este destul de generos pentru un joc de varianță medie și înseamnă că puteți juca mai mult timp pe site -urile noastre de cazinou online recomandate, cu un risc mai mic pentru bankroll -ul dvs.

Ratingul nostru gratuit de slot pentru Joker Reelin

Deși nu există o caracteristică de rotiri libere de sine stătătoare în slotul de Joker gratuit Reelin, mecanismul de tamburi în expansiune păstrează lucrurile interesante. Nu va duce întotdeauna la o îmbunătățire a câștigului, dar cu siguranță îmbunătățește șansele de a revendica un premiu decent.

Graficele sunt doar ceea ce ne place să vedem de la mașinile de fructe clasice, iar glumele nebune adaugă ceva umor la proceduri. Este un joc atrăgător atât în formate desktop, cât și în cele mobile. Volatilitatea medie nu se va potrivi jucătorilor care preferă o variație ridicată, dar credem că lovește doar un echilibru corect între frecvența câștigurilor și plățile medii.

Alăturați -vă Jolly Jokers și jucați unul dintre cele mai bune jocuri de sloturi la cazinourile noastre de joc recomandate de astăzi.

Partenerii cazinoului

Cât pot câștiga jucând slotul de joker gratuit Reelin?

Care este caracteristica Bonus Fun Reelin gratuit?

Face slotul de Joker Reelin gratuit are o rotiri gratuite?

Cât de volatil este jocul de sloturi Joker gratuit Reelin?

Există o revenire bună la procentul de jucători din slotul Joker gratuit Reelin?

Pot reda slotul de Joker Reelin gratuit pe iPhone?

Face slotul de joker gratuit Reelin are o gamă bună de pariuri?

Care dezvoltator se află în spatele jocului de sloturi Joker gratuit Reelin?

Când a fost lansat jocul de sloturi Joker gratuit Reelin?