Frog Grog Slot

Thunderkick

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

161.600.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, magie

Frog Grog

Thunderkick frog grog Recenzie slot online

Ca popularul esqueleto explosivo, frog grog de Thunderkick Caracteristici simboluri care explodează și câștigă multiplicatori care îți pot spori semnificativ plățile, dar și jocuri de mister suplimentare care pot produce premii chiar și acolo unde nu există niciunul. Și la fel ca fiecare joc de sloturi de la furnizorul de software, acest joc poate fi jucat pe orice dispozitiv pe care îl doriți. Continuați să citiți pentru mai multe detalii despre funcțiile, plățile și jocul.

frog grog - Cum să te joci

Chiar dacă nu ați mai încercat nicio mașină de slot înainte, frog grog nu va fi greu de bucurat. În partea dreaptă jos, aveți trei butoane intuitive care vă vor ajuta să vă controlați complet sesiunea. Începeți cu butonul Chip și selectați un pariu între 0.10 și 100 de credite pe spin. După ce faceți acest lucru, folosiți doar controlul manual de rotire pentru a începe să jucați pentru bani reali pe site -urile noastre de cazino online recomandate de pe cont propriu sau pe butonul de redare automată pentru a reveni și a face ca slotul să se joace până la 100 de runde automat.

Premii în frog grog poate fi câștigat pe până la 23 de linii de plată fixe, care pot fi vizualizate în plata de plată. Puteți accesa paytable -ul prin butonul meniului din stânga dvs., iar în acesta, veți găsi, de asemenea, toate caracteristicile, premiile și simbolurile bonusului explicate. Slotul vă oferă șapte simboluri diferite, dintre care șase pot declanșa plăți. Premiile lor variază de la 0.20-3x pariul dvs. pe secvență cu cele mai mici simboluri, dar pot merge, de asemenea, până la 10x pariul dvs. Și ceea ce este cu adevărat grozav este că toate aceste plăți sunt doar premii ale jocului de bază, care pot fi înmulțite cu mai mult de o dată odată ce caracteristica specială în cascadă va apărea.

Pentru jucătorii care preferă jocurile pe o tabletă sau un telefon, frog grog oferă aceeași experiență de joc ca și când utilizați un computer. Mulțumită ThunderkickDesignul inteligent al lui, jocul prezintă aceleași controale și aspect, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Puteți reda slotul atât în modul manual, cât și în modul de redare automată atunci când utilizați un telefon și îl puteți reda atât pe dispozitivele Android, cât și pe IOS la cazinourile mobile.

frog grog Bonusuri și caracteristici

Premiile din acest laborator magic sunt acordate oricând trei, patru sau cinci din aceleași icoane cad pe o linie de plată, într -o secvență care pornește de la stânga și se întinde spre cea mai dreaptă. Pentru cele mai bune plăți, urmăriți cu atenție simbolurile inimii, florii și molii, deoarece pot plăti până la 3.5x, 6x și 10x pe secvență, respectiv. Dar chiar și atunci când aceste icoane nu vă aduc un câștig de top, slotul vă va oferi în continuare șansa de a câștiga bani buni cu caracteristica sa de tamburi în cascadă.

Tamburele în cascadă vă oferă o șansă de a câștiga câteva premii bonus în timp ce jucați în bani reali, explodând simboluri câștigătoare de pe ecran și înlocuindu -le cu icoane noi proaspete. Și nu numai că caracteristica creează simboluri noi, dar activează și un multiplicator de plată pentru orice câștig următor. Pentru fiecare nou premiu pe care îl colectați după prima plată în timpul unei runde, jocul va aplica un multiplicator câștig cu o valoare de pornire de 2x. Prin declanșarea a cinci victorii consecutive, puteți activa cel mai mare multiplicator care va stimula orice premii cu până la 7x.

Caracteristica cu tambururi în cascadă poate fi și mai plină de satisfacții atunci când este asociată cu unele dintre celelalte bonusuri ale frog grog slot. Simbolul Wild Wild, de exemplu, poate înlocui atât alte simboluri, dar poate exploda toate pictogramele la rând pentru a declanșa un nou multiplicator și a continua bonusul cu tamburi în cascadă atunci când nu există noi secvențe câștigătoare. Și în cazul în care câștigurile se oprește, slotul poate declanșa, de asemenea, caracteristica jocului de mister, care va elimina toate simbolurile de mol, flori și broaște de pe ecran și va plăti câteva premii selectate aleatoriu asociate cu aceste simboluri.

Caracteristici de slot

frog grog Câștig maxim, RTP și volatilitate

frog grog de Thunderkick este un alt exemplu excelent despre cât de creativ poate fi acest uimitor studio software. În afară de faptul că jocul este conceput în mod excepțional și convingător de jucat, acesta poate fi, de asemenea, destul de generos cu recompensele sale pe site -urile noastre de cazino online recomandate. Ca și în cazul oricărui slot de varianță medie, acest joc oferă plăți echilibrate atunci când joci în numerar real, care aici pot merge până la maximum 1.616x, pariul dvs. pe rundă. Rata de retur teoretică (RTP) este la 96.1%, ceea ce este destul de corect atunci când vine vorba de mașini de sloturi online, iar rata de succes este suficient de mare (28.5%) pentru a vă oferi o mulțime de victorii care vă vor menține mai mult timp în timp ce așteptați plăți mai mari.

frog grog Verdict și sloturi online similare

Dacă preferați să jucați sloturi mai riscante care oferă premii mai bune, Thunderkick are, de asemenea, o serie de jocuri de mare varianță pe care le puteți încerca. fruit warp este unul dintre cele mai populare și neobișnuite sloturi din studioul de jocuri care nu prezintă linii de plată, o caracteristică de deformare unică și plăți de până la 11.000x miza dvs! Puteți încerca și birds on a wire, Ceea ce vă oferă aceleași tamburi în cascadă, multiplicatori de până la 20x și un jackpot de 9.000x. O mulțime de mai multe mașini de slot din Thunderkick Poate fi descoperit prin pagina noastră de sloturi online, unde puteți găsi, de asemenea, jocuri de top de la alți producători de software de top.

Partenerii cazinoului