Frost Queen Jackpots Slot

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.600.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

Frost Queen Jackpots

frost queen jackpots Recenzie slot online

Simbolurile cărții de joc cu glazură, o coroană de aur și un colier purpuriu sunt printre simboluri, veți întâlni și un explorator purtător de torțe, iar frumoasa regină de îngheț însăși pe grila 5x3 și ca majoritatea sloturilor din Yggdrasil, Graficele sunt de un standard ridicat. Gheața înconjoară tamburele și există un fundal al - ai ghicit - și mai multă gheață, împreună cu un castel. Nu este destul de desenată și nu este realistă, așa că în ceea ce privește aspectul, frost queen jackpots slotul cade undeva la mijloc. Pare la fel de plăcut pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile.

Câștigi prin potrivirea simbolurilor pe cele 5 tamburi și 20 de linii sau prin una dintre caracteristicile bonus. Colectează chei pentru a intra într -o rundă de rotiri gratuite în care câștigurile sunt triplate și colectează nestemate în timpul funcției pentru a câștiga un premiu jackpot. De asemenea, puteți declanșa o rundă de culegere a pieptului de comori care se joacă pe mai multe niveluri ale castelului, cu premii mai mari și mai bune la fiecare etapă.

Cum să joci frost queen jackpots Joc sloturi

Gama de pariuri este de la 0.20 - 40.00 pe rotire, făcând din acesta un joc pentru jucătorii cu mize mici până la mijlocul mizelor. Vă jucați cu 20 de monede, sau 1 pe fiecare linie și vă reglați nivelul de pariuri folosind file Plus și minus pe ambele părți ale butonului de valoare a monedei. Este rapid și ușor, așa că chiar și site -urile online neexperimentate Jucătorii pot fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Alte controale includ opțiuni auto și turbo, iar un clic pe butonul"I" vă duce la Paytable. Acest lucru arată cât câștigați de la fiecare simbol și cum se joacă diferitele bonusuri.

Rotiri gratuite și altele frost queen jackpots Caracteristici bonus

Tastele suprapun simboluri aleatorii și se colectează în metri sub fiecare tambur. Odată ce umpleți un contor cu 5 chei, acestea declanșează un bonus de rotiri gratuite, dar puteți introduce și funcția prin 3 simboluri de împrăștiere a oglinzilor magice care aterizează deodată.

Oricum, odată ce începe jocurile bonus, acum colectați diferite simboluri de bijuterii și câștigați oricare dintre cele 5 jackpot -uri progresive dacă revendicați 5 pietre potrivite. Acestea sunt jackpot -uri locale, deci nu sunt masive, dar cea mai valoroasă începe de la 15.000.00 și se ridică de acolo până când va fi câștigat.

Toate victoriile din timpul jocurilor sunt triplate în valoare, așa că, chiar și fără jackpot, poate fi totuși o rundă extrem de plină de satisfacții.

frost queen jackpots Slot are, de asemenea, o caracteristică de bonus de comori, declanșate atunci când apar doar 2 simboluri cu oglindă magică. Este un joc pe mai multe niveluri care începe în partea de jos, unde alegeți 1 din 3 piepturi de comori, fie colectând un premiu și vă deplasați un nivel, fie alegeți pieptul greșit, iar o avalanșă îngroapă tambururile pentru a încheia runda. Puteți câștiga până la 100x pariul dvs. total de la fiecare piept.

Caracteristici de slot

frost queen jackpots Slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

În afară de jackpots progresivi, cel mai mult pe care îl puteți câștiga din frost queen jackpots slotul este de 1.265x în totalul pariului, sau 50.600.00 la miza maximă. Este destul de scăzut, dar trebuie să vă amintiți că este un joc cu volatilitate scăzută, unde puteți câștiga premii mai des decât în sloturi de varianță mai mare. Revenirea medie a jucătorilor procentul de 96% este destul de standard.

Al nostru frost queen jackpots Rating slot

Vizual, The frost queen jackpots Jocul de sloturi nu oferă nimic nou nou. Arată destul de frumos și, cu siguranță, va atrage fani ai jocurilor cu temă fantastică, dar îi lipsește doar acea scânteie care ar face-o să iasă în evidență.

Cu toate acestea, caracteristicile bonus pot fi destul de profitabile și, odată ce începeți să jucați, este doar o chestiune de timp înainte de a colecta suficiente chei pentru a declanșa jocurile gratuite. Un câștig este garantat în caracteristica Chestului comorilor.

Dacă vă plac jocurile cu volatilitate mai mică, cu o rată de lovire constantă, atunci asigurați -vă că jucați frost queen jackpots Slot Machine în partea de sus Yggdrasil Cazinouri online desktop și mobile prezentate aici.

Verificați mai jos sloturile de jackpot progresive mai jos

Partenerii cazinoului