Fruit Shop Megaways Slot

Netent

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Netent

RTP

96.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Fructe

Fruit Shop Megaways

fruit shop megaways Recenzie slot online

Cerul însorit și iarba verde strălucitoare stau în spatele tambururilor fruit shop megaways slotul online și cireșele în stil de desene animate, pepene verde, portocaliu și lămâi se învârt sub copertina cu dungi a magazinului. Este o priveliște veselă, dar dacă nu ați mai văzut un slot Megaways înainte, s -ar putea să vă întrebați de ce există un număr diferit de simboluri pe tambur. Ați putea vedea până la 2 sau 7 pe 7 pe tambur, numărul schimbând la întâmplare pe fiecare rotire. La numărul maxim de megaways, aveți 117.649 moduri diferite de a alinia simboluri pe cele 6 tamburi.

Caracteristici ale acestui PC, iOS, Android și Windows-Compatibil Game la cele mai bune cazinouri mobile includ substituții sălbatice și jocuri gratuite cu fiecare valoare de valoare medie. Multiplicatorii se ridică cu fiecare victorie la rând pe tot parcursul rotirilor gratuite, ceea ce duce la plăți potențial uriașe de până la 10.000x, pariul declanșator.

Cum să joci fruit shop megaways Joc sloturi

Standard, ușor de utilizat, Netent Caracteristici controale în fruit shop megaways jocuri mecanice. Faceți clic pe micuța stivă de monede de pe panou pentru a dezvălui numeroasele opțiuni de pariuri care rulează de la 0.20 până la 100.00 pe rotire. Săgeata dintr -un cerc începe o funcție automată și săgețile duble accelerează tambururile.

Faceți clic pe butonul"I" din partea stângă pentru a deschide plata de plată, unde vedeți cum funcționează toate funcțiile, împreună cu o listă completă a cât câștigați de la fiecare simbol la nivelul actual de pariuri. Cel mai mic simbol de plată este"10" albastru și plătește 0.4x pariul atunci când este văzut chiar peste tambururi, cu cireșele întorcându -se cel mai mult, la 12.5x pentru același model.

Rotiri gratuite și altele fruit shop megaways Caracteristici de slot

Deși logo -ul jocului simbolul sălbatic nu plătește nimic direct, este capabil să acționeze ca oricare altul pentru a finaliza o rulare continuă de simboluri pentru un câștig.

fruit shop megaways Slot Machine are o rundă de rotiri gratuite care declanșează de fiecare dată când aterizați orice simbol al fructelor într -o combinație câștigătoare, cu sau fără ajutorul sălbăticiei. Numărul de rotiri gratuite depinde de câte fructe au fost în victorie, cu 2 jocuri bonus acordate pentru o combinație de 3 simboluri potrivite, ridicându-se la 5 rotiri pentru victorii de 6-din-un fel. Pe deasupra, veți obține o singură rotire pentru o rulare de 2 simboluri de cireș.

În timpul rundei de bonus de rotiri gratuite, mai multe simboluri de fructe câștigă adaugă alte rotiri gratuite la total, dar acum, chiar și simbolurile cu card de plată scăzută se adaugă între 1 și 4 jocuri în plus. Prima victorie în timpul rundei plătește la rata de bază, dar fiecare victorie în continuare vede o creștere a multiplicatorului de la 2x, la 3x și așa mai departe, la maximum 10x. Este din ce în ce mai probabil să revendicați câștiguri mari în timpul funcției de jocuri gratuite.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii ale fruit shop megaways Slot

Aceste victorii pot ajunge la un pariu uriaș de 10.000x, sau 1.000.000.00 la mizele maxime atunci când ne jucăm pe site -urile noastre de top online. fruit shop megaways Slotul online are o volatilitate ridicată, ceea ce poate duce la o durată relativ lungă de pierdere a spinului, dar acest lucru este în afara valorii medii ridicate ale premiilor și rentabilități generoase pe termen lung de 96.06%.

Gândurile noastre despre fruit shop megaways Joc sloturi

Grafica strălucitoare și stilul de desene animate simplu, dar eficient, fac ca fruit shop megaways Slot arată destul de asemănător cu jocul original cu 5 roli, cu 15 linii, care se află în jurul anului 2011. Jocurile gratuite pentru fiecare victorie sunt, de asemenea, transportate de original, dar sistemul Megaways și înmulțitor în creștere, transformă -l într -un joc cu totul mai interesant.

Nu știi niciodată câte moduri de a câștiga veți avea în fiecare rotire sau dacă veți declanșa o caracteristică de jocuri gratuite. Nu există nicio limită la câte rotiri de bonus se joacă, așa că dacă veți obține câștiguri de la orice simbol, veți continua să adăugați rotiri suplimentare la total.

Desfaceți jocul răsplătitor al fruit shop megaways Slot Machine la cel mai bine cotat Netent cazinouri. Prezentăm cele mai bune cazinouri online, cu cele mai profitabile oferte de bun venit.

Verificați mai multe sloturi de la Netent de mai jos

Partenerii cazinoului