Fruit Zen Slot

Betsoft

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Betsoft

RTP

97.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Mâncare, fructe, asiatice

Fruit Zen

fruit zen Recenzie slot online

Este corect să spunem că majoritatea jocurilor de sloturi online sunt destul de complete în zilele noastre, ambalate cu imagini intermitente, personaje neplăcute și/sau coloane sonore repetitive. fruit zen, Un joc 3D cu bani reali lansat prin intermediul BetsoftSeria arcade Slots3, este antidotul perfect pentru toate acestea. Nu este complet. Sau wacky. Sau tare. Pur și simplu ... este (și respiră).

Merită să ne amintim că, cu jocurile de noroc online - ca și cu viața în general - este important să vă relaxați și să trăiți pur și simplu în acest moment uneori. Jucând acest slot cu cinci tamburi, cu trei rânduri și până la zece linii de plată vă oferă doar o astfel de oportunitate, precum vibrația sa de bază este una de pace, calm și mulțumire. Faptul că vă încurajează să vă bucurați de o experiență de jocuri de noroc fără stres și vă oferă șansa de a ateriza un câștig de jackpot este cel puțin pentru mintea noastră, cel mai bun tip de karma există. Și, ca o ofertă de varianță în mare măsură medie, cu un RTP care se ridică în jurul valorii de 96%, acest slot de jocuri de noroc pe bază de fructe orientale are potențialul de a vă menține canalizarea acestor vibrații super-pozitive pentru o perioadă bună mobil sau computer.

fruit zen Controluri și configurarea sloturilor

Este de la sine înțeles că setarea pentru acest joc este minunată și răcită, cu tambururile transparente sprijinite pe un peisaj marin fermecător, unde valurile ondulate se îndreaptă ușor pe stânci. Există chiar și un mic crab roșu în colțul ecranului, urmărind soarele apus.

din fericire, fruit zenGrafica de înaltă calitate și animațiile 3D îngrijite arată la fel de bine pe tablete și telefoane mobile ca pe platforma desktop. Jocul simplist funcționează fără efort și pe Android, iPads și iPhone -uri.

fruit zen este, în esență, o preluare modernă 3D pe mașini de fructe din vechile școli. Cu toate acestea, marea diferență aici este că combinațiile câștigătoare pot fi formate din dreapta la stânga, precum și de la stânga la dreapta. Acest lucru vă oferă în mod eficient zece linii de plată suplimentare (realizând 20 în total) cu care să vă jucați.

Desigur, va trebui să vă setați dimensiunea pariului înainte de a începe să vă jucați. Acest lucru se face prin opțiunea"Alegeți Coin +/-" în stânga jos a ecranului. Caracteristicile"Selectați Liniile +/-" și"Bet pe linie +/-" sunt chiar alături. În colțul de jos opus veți găsi"Max Bet" (setați pariul maxim permis) și"Autoplay" (utilizat pentru a transforma automat tambururile). Cel mai important buton dintre toate -"spin" - este și aici. Dacă doriți să consultați plata de plată, trebuie doar să faceți clic pe"Opțiuni" din colțul din stânga sus.

fruit zen Caracteristici de joc și bonus

Există șapte dintre simbolurile fructate menționate anterior: portocale, lămâi, struguri, pepene verde, prune, zmeură și cireșe. Simbolul cel mai bine plătit este portocala. Aterizarea unei combinații de cinci portocale vă va oferi o frumoasă recompensă de pariu de 250 de ori.

Simbolul sălbatic al jocului este strălucitorul"fruit zen"Logo -ul, deși apare doar pe a doua, a treia, a patra și a cincea mulinete. Sălbatul se extinde pentru a acoperi întreaga tambur pe care apare în flori, oferindu -vă șansa de a ateriza câștiguri și mai mari pe măsură ce"crește". Veți primi un re-spin gratuit ori de câte ori se întâmplă acest lucru, cu simbolurile sălbatice înghețate în loc.

Dacă ar trebui să apară un alt sălbatic pe tambururi, în timp ce sălbăticia inițială rămâne înghețată în loc, veți pune încă un alt spin gratuit. Ca și reîncarnarea, acest lucru poate continua și mai departe, atâta timp cât există spațiu pe tambururi pentru a apărea simboluri sălbatice. Completați toate cele patru mulinete cu sălbăticie și veți fi la coadă pentru a ateriza unele victorii serios mari.

Caracteristici de slot

Concluzie

Este posibil ca unii dintre voi să fi observat că fruit zen slotul online nu este diferit de slotul online clasic, starburst. Deci este un lucru bun sau rău? Ei bine, depinde de punctul tău de vedere și, poate mai important, de starea ta de spirit. Dacă iubești cu adevărat starburst Atunci s -ar putea să crezi fruit zen sus ca o copie și să fie făcută cu ea. Dacă, totuși, considerați imitația ca o formă de măgulire, atunci nu veți încheia fără îndoială Betsoft a luat o formulă câștigătoare și a îmbrăcat -o într -o ținută drăguță și relativ distinctivă, care funcționează foarte bine într -adevăr.

Sigur, poate fi un pic prea simplist pentru unii, iar tema cu siguranță nu se va potrivi dacă sunteți în căutarea a ceva pentru a obține curse de inimă. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva puțin diferit, sau chiar o mică pauză frumoasă de normă, atunci deliciile simple, dar extrem de distractive fruit zen merită cu siguranță să le verificați. Om.

Partenerii cazinoului