Game of Thrones Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

94.86%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

121.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, monede de aur/aur, dragoni, emisiuni TV/serie

Game of Thrones

game of thrones Recenzie slot online

Bazat pe seria Mega-Hit a HBO, game of thrones slotul online este unul dintre MicrogamingCele mai populare și volatile sloturi, oferindu -vă plăți mari și imagini licențiate și muzică din emisiunea TV. Disponibil și într-o versiune cu 15 pataje, game of thrones de Microgaming Utilizează mecanici speciali cu 243 de căi care, atunci când sunt asociate cu caracteristicile sale de bonus de înmulțire câștigătoare, s-ar putea adăuga la unele plăți cu adevărat atractive. Joacă -l la un cazinou cu bani reali pe orice tip de dispozitiv și trebuie să te bucuri de un joc complet imersiv, care îți oferă un RTP de 95% și premii care se pot ridica la 6.050.000 de monede (121.000 de credite) pe spin.

În afară de graficele sale autorizate, game of thrones de Microgaming De asemenea, oferă câteva accesorii cu adevărat generoase, care fac ca acest slot să fie încântat să joace. stacked Wilds și o caracteristică de joc de 4 etape vă oferă o mulțime de șanse să vă sporiți echilibrul în timpul jocului de bază, în timp ce cele patru case din Westeros sunt aici pentru a vă acorda premii suplimentare cu rotirile lor gratuite și multiplicatorii mari câștigători. Pentru a afla mai multe despre recompense, limite și joc, nu ezitați să citiți recenzia noastră completă a game of thrones jocuri mecanice.

game of thrones Configurare și plăți

Ca majoritatea Microgaming sloturi, The game of thrones slotul vă oferă un joc simplu și o oportunitate de a paria mai multe monede pe spin. Pariul minim este de 30 de monede pe rundă, care atunci când sunt înmulțite cu cea mai mică valoare a monedei (0.01 credite) vă oferă o miză minimă de doar 0.30 de credite. De asemenea, puteți crește nivelul de pariu la 10 (300 de monede) și puteți alege dimensiunea mai mare a monedei pentru a cheltui maxim 6 credite de fiecare dată când apăsați Controlul Spin.

Ceea ce este special la acest joc este că nu are linii de plată, ceea ce vă oferă posibilitatea de a banca sute de premii în fiecare rundă. Dar înainte de a începe să te joci cu numerar real și să cauți câștigurile tale mari, este bine să faci clic pe butonul"Vizualizați plățile" și să verificați plata jocului jocului. Când jucați cu un pariu minim, plățile variază între 2 și 250 de monede pe secvență pentru simbolurile de bază și 500-6.000 de monede pentru simbolurile speciale. Măriți -vă nivelul de pariu la 10, iar premiile se vor înmulți, permițându -vă să câștigați până la 2.500 pe secvență cu pictogramele obișnuite și până la 60.000 de monede cu doar cinci dintre simbolurile bonusului de dispersie.

Poți să te joci și tu game of thrones de Microgaming pe orice telefon mobil sau tabletă care rulează pe Android sau iOS. Pentru a accesa plata în timp ce vă jucați pe smartphone -ul dvs., doar glisați la stânga, în timp ce controalele de pariuri și setările audio pot fi deschise prin glisarea dreaptă.

game of thrones Caracteristici de joc și bonus

Unul dintre cele mai atractive lucruri despre acest slot este că vă oferă sute de moduri de a câștiga bani în timpul fiecărui spin pe care îl jucați. În loc să se bazeze pe liniile de plată, game of thrones Vă vor plăti pentru fiecare trei, patru sau cinci simboluri potrivite pe care le colectați pe trei sau mai multe tambururi adiacente, începând cu prima tambur din stânga. Și atunci când nu există suficiente simboluri potrivite pe ecran, slotul vă va ajuta, de asemenea, să vă completați secvențele, oferindu -vă stive de înlocuire a simbolurilor sălbatice. Aceste simboluri pot sta pentru fiecare altă pictogramă, în afară de împrăștiere și de a plăti premii de până la 5.000 de monede.

În afară de sălbăticie, un alt simbol pe care îl va dori cu siguranță să vedeți mai multe în timp ce jucați pentru bani reali este Tronul de fier, care aici este transformat într -un simbol al bonusului împrăștiat. Obțineți trei, patru, sau cinci dintre râvnitele tronuri de fier pe ecran, în orice poziție, și puteți câștiga premii de până la 300, 6.000 și, respectiv, 60.000 de monede, plus o intrare la unul dintre bonusul gratuit pentru rotiri jocuri. Ca în game of thrones Spectacolul, va trebui să alegeți una dintre cele patru case grozave pentru a vă sprijini pentru a obține premiul pentru rotiri gratuite. Baratheonii vă oferă 8 rotiri cu un multiplicator de 5x, lanters vă oferă 10 rotiri cu un multiplicator 4x, iar Starks și Targaryens vă oferă 14 și 18 rotiri gratuite cu multiplicatori 3x și 2x, respectiv.

Pentru mai multe premii suplimentare, game of thrones Slotul vă oferă, de asemenea, o caracteristică Gamble pe mai multe niveluri pe care o puteți utiliza pentru a vă dubla câștigurile. După ce colectați orice plată, veți vedea un buton Gamble care vă va duce la un simplu joc de monede. Aici, puteți alege capul sau cozile pentru a -ți dubla plata sau pentru a -l pierde, ar trebui să ghiciți greșit. Și cu fiecare joc de succes, puteți trece la un nivel diferit până când ajungeți la dragon.

Caracteristici de slot

Concluzie

Este ușor de văzut de ce game of thrones Slot Machine se bucură de o popularitate atât de mare cu jucătorii. Nu numai că jocul are această valoare de divertisment cu graficele și coloana sonoră autorizată, dar vă oferă, de asemenea, șansa de a atinge câteva victorii cu adevărat mari atunci când jucați în numerar real, până la 6.050.000 de monede, în funcție de mărimea pariu. Cu toate acestea, datorită volatilității sale ridicate și a ratei de lovire mai mici, acest slot nu este recomandat cu adevărat pentru noii punți și pentru cei care nu sunt dispuși să își asume riscul suplimentar de a fi recompensat în mod corespunzător.

Dacă sunteți un astfel de jucător, vă sugerăm să căutați unele dintre jocurile mai puțin volatile ale furnizorului de software. thunderstruck ii este foarte popular în rândul jucătorilor, de asemenea, oferindu -vă 243 de modalități de a câștiga și patru jocuri diferite de rotiri gratuite cu multiplicatori câștigători, doar aceste bonusuri pot fi deblocate progresiv pe măsură ce jucați mai mult. Puteți consulta și mega moolah slot, MicrogamingCel mai popular joc, ceea ce vă oferă un joc de joc recompensător de varianță medie și premii progresive de mai multe milioane care vă pot schimba viața. Aceste jocuri și multe altele pot fi găsite la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului