Garden Party Slot

IGT

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.03%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

750.000.00 USD

Subiect

Fantasy, basm

Garden Party

garden party Recenzie slot online

Este timpul să vă stabiliți și să vă bucurați de atmosfera caldă de vară a IGT'S garden party jocuri mecanice. Firefii zumzăie în jurul florilor colorate care sunt văzute în spatele celor cinci tambururi, în timp ce simboluri precum fântâni, sundiale și fluturi aduc la viață acest loc fermecător.

garden party Slotul folosește sistemul de plată XTRA multi -ways care acordă premii atunci când te -ai aterizat simboluri de potrivire pe tambururi, care este o practică standard. Dar atunci înmulțește câștigul dacă se vede mai mult de un exemplu de simbol pe aceleași mulinete, ceea ce este o caracteristică excelentă care este departe de standard. Aveți un total mare de 1.024 moduri diferite de a câștiga combinații de câștig în acest fel.

Veți găsi, de asemenea, funcții bonus, cum ar fi înlocuirile sălbatice și o rotiți gratuite de grădină GNOME GRATUITĂ, unde ajungeți să alegeți numărul de jocuri gratuite care se joacă, împreună cu orice multiplicatori care pot fi câștigați în timpul lor. Lanțați combinația perfectă în această caracteristică pentru a revendica câștiguri de până la 50.000.00.

Este disponibil la unele dintre cele mai bune site -uri online de cazinouri și poate fi redus pe iPhone, iPads și Android Mobiles. Este disponibil și la cazinourile terestre, așa că oriunde ai fi, te poți bucura de acest lucru garden party.

garden party Controluri și configurarea sloturilor

IGT Sloturile online tind să utilizeze un set standard de butoane de control, care a fost reglat bine pentru o ușurință de utilizare. Pariați 50 de monede pe fiecare rotire a garden party Slot Machine cu un BET de doar 0.50 pe rotire, chiar până la un pariu maxim de 250.00. Indiferent care este bugetul dvs., există sigur că va fi o miză care se potrivește perfect.

Există, de asemenea, opțiunea de a-l roti automat pe tambururi de până la 50 de ori, ceea ce este excelent dacă doriți să lăsați jocul să funcționeze un pic.

O caracteristică utilă este că aveți o alegere a calității grafice, ceea ce înseamnă că funcționează bine, chiar dacă conexiunea dvs. la internet nu este prea bună. Puteți activa oricare dintre aceste caracteristici atunci când jucați garden party Slot joc pe telefoanele Android și iOS, iar această flexibilitate a contribuit la a -l face unul dintre cele mai mari din IGTGama.

garden party Caracteristici de joc și bonus

Să vedem dacă totul este roz în grădină. Deși florile frumoase și culorile strălucitoare sunt probabil ceea ce te atrage către garden party În primul rând, nu este vorba doar de aspect bun. Am fost foarte impresionați de joc.

Are o volatilitate scăzută, ceea ce înseamnă că veți avea tendința de a vedea linii de câștiguri frecvente de simboluri de -a lungul tamburelor. Multe dintre simboluri sunt pictogramele clasice ale cărților de joc, dar cel puțin fiecare a fost decorat puțin, cu gărzi, fluturi și așa mai departe, pentru a se potrivi cu întreaga temă de grădină.

Fântâna plătește până la 500 de monede, sau 10x miza totală atunci când aterizează pe toate cele cinci tamburi de la stânga la dreapta, dar nu uitați că sistemul XTRA multi -ways poate spori acest lucru dacă este văzut de mai multe ori pe orice tambur.

Logo -ul jocului este un simbol sălbatic. Nu merită de fapt nimic, dar face ceea ce simbolurile sălbatice fac cel mai bine și acționează ca alții dacă poate completa o secvență de simboluri potrivite. De asemenea, dublează plata standard, așa că în acest fel este foarte valoroasă.

Cu toate acestea, sălbăticia nu va putea înlocui cu gnomul de grădină. Iubește -i sau urăște -i, gnomii sunt o caracteristică clasică de grădină, iar acest tip vesel declanșează o rotiri speciale gratuite în jurul ei, ori de câte ori îl vezi în orice 3 sau mai multe locuri simultan.

Este special pentru că trebuie să alegeți din 5 opțiuni, fiecare cu un număr diferit de jocuri gratuite și multiplicatori atașați la orice victorii din toate acestea. Opțiunile variază de la doar 5 rotiri gratuite, dar un multiplicator aleatoriu de până la 20x poate fi aplicat la orice câștig, la 30 de rotiri, cu un multiplicator maxim de doar 3x.

Caracteristica poate fi retrasă de până la 3 ori dacă aterizați mai mulți gnomi în orice joc gratuit.

Caracteristici de slot

Concluzie

garden party Slot Machine poate fi un pic prea capricios pentru unii jucători, dar dacă îți place designul fermecător, atunci are câteva caracteristici grozave pentru a susține aspectul. Sistemul XTRA multi -way poate face minuni pentru bankroll -ul dvs., cu câștiguri înmulțite oricând simbolurile sunt în mai multe loc.

De asemenea, ne -a plăcut opțiunea de a selecta propria funcție de rotiri gratuite, deși este de remarcat faptul că multiplicatorii oferite sunt maxime și nu le veți acorda neapărat cu fiecare combinație câștigătoare în timpul rundei.

Dacă vă place tema grădinii, dar doriți să vedeți un pic mai mult decât doar ornamente pe tambururi, asigurați -vă că aruncați o privire la Plants vs Zombies. Se bazează pe celebrul joc de calculator și are același stil de desene animate, împreună cu câteva caracteristici distractive.

Acest tip colorat 5-tambur. Slotul cu 20 de linii vine de la Blueprint Jocuri. Un zombie drooling este un simbol sălbatic și există 4 bonusuri de care să te bucuri atunci când o mână zombie se ridică de la pământ. Rotirile gratuite continuă până când zombii traversează grădina, în timp ce o caracteristică premiu-un premiu se desfășoară până când zombii îți mănâncă creierul.

În runda de gălbenele, uși plante pentru a câștiga premii și există un jackpot progresiv care așteaptă să fie câștigat în caracteristica Zen Garden.

Puteți găsi împrejurimile pașnice ale garden party Slot Machine sau Cartoon Apocalypse of Plants vs Zombies la unele dintre cazinourile online de top. Consultați aceste titluri de top și plantați -vă lângă un computer sau un dispozitiv mobil pentru a vă bucura de aceste jocuri.

Partenerii cazinoului