Gates of Hell Slot

Fugaso

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.21%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

80.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Halloween, groază

Gates of Hell

gates of hell Recenzie slot online

În afară de o prezentare foarte captivantă și simboluri cu plată mare, ceea ce face ca acest slot să fie interesant sunt caracteristicile sale bonus. Colectând Biblii și Pentagrame, vă puteți implica în lupte între un călugăr și un demon pentru a declanșa respinsare bonus și rotiri libere infinite. Și ca cireșul-pe-top, acest joc lucrativ și distractiv poate fi găsit și pe vârfurile tale literale, deoarece acesta este altul Fugaso slot care poate fi redat pe toate dispozitivele.

gates of hell Controluri și configurarea sloturilor

Deși poate părea ca un slot machine mai complex, gates of hell este de fapt foarte ușor de utilizat. Marile controale din dreapta ta sunt ceea ce ar trebui să folosești pentru a alege o valoare a monedei, în timp ce controalele din stânga jos vă permit să pariați una sau până la 10 monede pe linie. Cea mai mică dimensiune a pariului este 0.20 de credite (0.01 credite pe monedă x 20 Lenini de plată) în timp ce pariul maxim este stabilit la 200 de credite pe rundă. După ce alegeți câți bani doriți să cheltuiți în fiecare rundă pe care o jucați, trebuie doar să apăsați butonul de rotire pentru a începe.

De fiecare dată când apar trei sau mai multe simboluri potrivite pe o linie de plată, de la stânga la dreapta, slotul vă va plăti premiul pentru acel simbol particular. Există șapte simboluri care pot declanșa câștiguri și toate premiile lor sunt date ca multiplicatori ai valorii monedei tale. Când jucați pentru bani reali folosind o singură monedă pe linie, puteți solicita plăți de 5-400 de monede pe combinație. Dacă pariați cu 10 monede pe linie, totuși, veți primi premii care sunt cu 10x mai mari, până la 4.000 de monede pentru o plată de cinci ani.

Dar ce este cu adevărat interesant la gates of hell Slotul online este că există și patru simboluri suplimentare care trebuie colectate care nu declanșează nicio plată direct. Cu toate acestea, aceste simboluri pot deschide calea pentru ca niște bani în plus să fie câștigați fără a cheltui un ban, așa cum este explicat în secțiunea bonus de mai jos.

Când treceți la un telefon sau o tabletă mobilă, veți avea aceleași controale la dispoziție, deși nu în aceleași locuri. Slotul poate fi jucat pe dispozitive iOS și Android, dar numai în modul peisaj. Când vă jucați pe un telefon, controalele de rotire pot fi observate cu ușurință pe ecran, dar controalele dvs. de pariu vor fi ascunse într -un meniu separat în partea dreaptă jos în dreapta jos.

gates of hell Caracteristici de joc și bonus

Paytable of gates of hell de asemenea, ascunde patru simboluri speciale, primul dintre ele fiind Cupa sălbatică. Acest simbol poate sta pentru orice simbol de bază pentru a finaliza o combinație câștigătoare, în afară de simbolurile speciale de împrăștiere. Celelalte simboluri sunt simbolurile Biblice, Pentagram și cheie și sunt biletul dvs. pentru a debloca jocuri bonus care pot produce plăți suplimentare atunci când jucați în numerar real.

Sfânta Biblie, de exemplu, apare doar pe tambururile 1 și 5 și deblochează caracteristica Sfânta respin atunci când sunt colectate două sau mai multe simboluri. În timpul acestui respin bonus, călugărul va ataca demonul și va reduce zona pentagramei mari de pe ecran. Respinul demon, pe de altă parte, este declanșat de simbolul pentagram, care poate apărea doar pe tambururi 2 și 4. Acest respin va vedea călugărul atacat și pentagrama mare a crescut.

În timpul acestor lupte poate apărea un al treilea simbol de împrăștiere, care arată ca o cheie de aur. Dacă acest simbol aterizează pe zona Pentagram, va declanșa jocurile bonus pentru rotiri gratuite pentru infinit. La începutul rotirilor libere, zona Pentagram se va schimba într -o cruce care poate fi crescută de simbolurile biblice. Rotirile bonusului pot continua la nesfârșit sau până la terenurile cheie de aur din zona încrucișată, ceea ce va opri jocul bonus.

Caracteristici de slot

Concluzie

gates of hell de Fugaso este o mașină de slot foarte distractivă care poate vorbi cu o gamă largă de punteri. Cu un jackpot maxim de 80.000 de monede și rotiri gratuite nelimitate, acesta este un slot cu potențial de a plăti bine atunci când pariați numerar real. Dacă sunteți în căutarea unor sloturi profitabile cu varianță medie, care pot fi jucate chiar și cu pariuri mici, gates of hell slotul online merită luat în considerare. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru Fugaso slotul are o rată de succes ridicată, ceea ce poate face câștigarea sumelor mari de bani mai greu de obținut fără o anumită răbdare.

Dacă doriți să faceți o lovitură la câștigarea premiilor mari, puteți lua în considerare să vă asumați un risc mai mare FugasoSloturi de mare varianță. Farmerul vesel, de exemplu, este un joc cu volatilitate ridicată, cu un jackpot de până la 250.000 de monede, plus un bonus colectiv de rotiri gratuite și o funcție de joc. Puteți consulta, de asemenea, cartea de tatuaj, care este încă o mașină de slot volatilă, dar una cu 6 tamburi, trei jackpot -uri progresive și plăți de până la 7.500 de monede pentru o singură combinație. Mai multe jocuri de sloturi riscante și alt top Fugaso Produsele pot fi găsite în cazinourile de top prezentate pe site -ul nostru web.

Partenerii cazinoului