Slotul De Avere Al Lui Genie

Betsoft

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.61%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

128.500.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, magie

Genie's Fortune

Genie's Fortune Online Slot Review

Una dintre primele sloturi Betsoft făcut vreodată, slotul de avere al geniului îi ține pe jucători distrați și răsplătiți de ani de zile. Inspirat de legendele unui genie într -o lampă, acest slot fermecător te va permite să trăiești o poveste clasică trezind genii și făcând urări pentru premii bonus. Cu 30 de linii de plată active disponibile pentru dvs., mai multe caracteristici bonus și plăți provenite din ambele sensuri, Fortunea lui Genie poate fi chiar mai plină de satisfacții decât un adevărat Genie, oferindu -vă o șansă de a câștiga un jackpot de 120.000 de monede în timp ce jucați în numerar real.

Permițându -vă să jucați pe orice tip de dispozitiv, averea lui Genie vă va permite să vă bucurați de câteva bonusuri interesante, indiferent de locația dvs. Din BetsoftCaracteristicile clasice de clic-ME Cash și GRATUITE JOCURILE LA PREMENTE BONUS PRINCIPALE DE MAGIC COLPET RIDES AND RIDES, această mașină de slot vă va oferi toate șansele de care aveți nevoie pentru a câștiga ceva suplimentar. Aflați totul despre caracteristicile și plățile când citiți recenzia noastră aprofundată a Genie's Fortune.

Cum să joci slotul online al lui Genie's Fortune

Configurarea averii lui Genie pentru a juca este foarte ușoară. Începeți la colțul din stânga jos, făcând clic pe controlul monedei pentru a selecta valoarea monedei. După ce faceți acest lucru, folosiți doar următoarele două controale pentru a vă regla pariul pe linie și selectați ce linii de plată doriți să jucați. Folosind toate cele trei controale, puteți seta pariul pentru a fi oriunde de la 0.01 credite la până la 300 de credite pe rundă.

Slotul are un total de 30 de linii de plată active, toate acestea pot fi examinate mai îndeaproape în interiorul plății, unde veți găsi, de asemenea, toate premiile și simbolurile din Fortunea lui Genie. Aveți opt simboluri diferite cu care să colectați și să câștigați bani în timp ce jucați pe un site de sloturi online cu bani reali, plus patru simboluri suplimentare care servesc pentru a declanșa caracteristicile bonusului. Toate premiile date de simboluri sunt listate în monede și variază de la 5 până la 200 de monede pe o miză minimă, dar pot merge și până la 2.000 de monede pe secvență atunci când joci cu cel mai mare pariu pe linie. Cu toate acestea, din moment ce vin în ambele direcții, veți avea o șansă unică de a câștiga de două ori această sumă cu fiecare victorie de cinci ani, dar veți obține și un raport de succes mai mare decât cu multe alte sloturi online.

Dacă doriți să jucați averea lui Genie pe telefon, Betsoft"vă oferă o versiune mobilă a jocului care este distribuită sub un nume diferit-trei dorințe. Ambele jocuri cu sloturi sunt aceleași, cu excepția faptului că slotul mobil folosește un aspect mai compact al ecranului, care prezintă doar un buton de rotire în timp ce automatul și controalele de pariuri sunt plasate într -un meniu separat.

Fortunea lui Genie prezintă și rotirile gratuite

După ce începeți să jucați, slotul vă va plăti de fiecare dată când colectați cel puțin trei simboluri potrivite într -o secvență pe orice linie de plată disponibilă în prezent activă. Deoarece premiile pot fi declanșate în ambele moduri, veți putea câștiga bani atât formând secvențe într-o direcție de la stânga la dreapta, cât și în invers. Atenție la simbolurile de la Bara de Aur, Camel și Belly Dancer, pe măsură ce plătesc cel mai bine, oferindu -vă premii de până la 1.200 de monede, 1.600 de monede și, respectiv, 2.000 de monede.

Alte simboluri pe care doriți să le memorați sunt pictogramele bonus, care încep cu Magic Covor Wild. În afară de a putea înlocui alte simboluri pentru a declanșa premii, această pictogramă poate zbura și atunci când este colectată pe primul tambur pentru a șterge patru simboluri de pe ecran și a le înlocui cu plăți bonus. Un alt simbol care se poate dovedi extrem de valoros pentru tine este pieptul de comori, care poate declanșa în schimb 5, 10 sau 20 de jocuri de bonusuri gratuite atunci când colectezi trei, patru sau cinci dintre simboluri, respectiv, oriunde pe tambururi.

Chiar și mai multe bonusuri pot fi revendicate cu ajutorul simbolurilor maimuței și lămpii. Colectați maimuța în centrul ecranului (poziția 2 pe a treia tambur) și va sări în jur pentru a crea patru simboluri de mister pe tambururi. Faceți clic pe simboluri pentru a descoperi premii în numerar până când dezvăluiți semnul"colectați". Simbolul lămpii, pe de altă parte, poate declanșa caracteristica principală a bonusului atunci când obțineți cel puțin trei dintre pictograme pe o linie de plată activată. Selectați trei din șase dorințe pe ecran și câștigați numerar pentru fiecare alegere pe care o faceți.

Caracteristici de slot

Verdictul de avere al lui Genie și sloturi online similare

Averea lui Genie poate fi un alt produs atractiv din Betsoft Dar nu este un slot care poate vorbi tuturor. Dacă sunteți fan al sloturilor amuzante cu sloturi cu varianță mică/medie, încercați. Jocul vă va oferi o gamă largă de premii atunci când jucați pentru bani reali, începând de la 5 monede pe secvență și urcând până la un jackpot de 120.000 de monede pe spin. Și datorită plăților din ambele sensuri, raportul său de succes va fi suficient de mare pentru a vă oferi premii repetate în timp ce jucați, fără a vă permite să vă riscați toți banii în timp ce așteptați ceva mai mare. Dacă vă plac sloturile distractive, puteți juca întâmplător chiar și cu un ban pe rotire, averea lui Genie va avea spatele.

Pe de altă parte, dacă doriți să tranzacționați plăți deseori pe ecran pentru o șansă de a câștiga mai mare, puteți încerca în schimb o parte din BetsoftSlot-uri mai riscante, cu volatilitate ridicată. Pentru un alt joc distractiv de 30 de pataje, încercați slotul Blood Eternal care vă oferă premii de până la 965.620 de monede. Sau, dacă doriți mai multe oportunități de plată, puteți consulta și gheara tigrului, care este un slot de 720 de căi, cu bonusuri de până la 96 de rotiri gratuite și un jackpot de 800.000 de monede. Pentru mai multe jocuri similare, consultați unele dintre cele mai bune cazinouri online și aveți șansa de a vă trata cu un bonus de bun venit încântător.

Partenerii cazinoului