Genie's Touch Slot

Quickspin

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.90%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

362.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, asiatice, basm

Genie's Touch

Genie's Touch Online Slot Review

Quickspin a făcut -o din nou, de data aceasta cu lansarea lor din 2016 a Atingerea lui Genie. Furnizorul de software suedez a lansat toate opririle pentru această versiune unică de sloturi. Slotul se concentrează în jurul misticilor genilor, o imagine care invocă ideea de a -ți descoperi cele mai mari dorințe - ceea ce pentru majoritatea jucătorilor este de tone de numerar.

Daniel Lindberg, director executiv al Quickspin, a explicat:

-...Genie este una dintre imaginile mitologice de durată și este potrivit pentru jucătorii de sloturi care doresc să descopere bogățiile. Credem că capacitatea ei de a transforma simbolurile în cele potrivite, iar funcția de rotiri gratuite va avea un apel deosebit și suntem siguri că va fi un real-spinner de bani."

Quickspin Cazinouri precum Leo Vegas Casino au început să prezinte acest slot stelar cu 20 de linii după debutul pe scară largă în cadrul conferinței de jocuri Ice Totall din 2016. Și suntem încă foarte bucuroși că au făcut -o.

Despre Genie's Touch Online Slot Game

Atingerea lui Genie este un slot de 20 de plăți, cu 5 tamburi, cu simboluri sălbatice, multiplicatori, bonusuri de împrăștiere și multe, mult mai mult. Gameplay-ul este la punct cu alte titluri de sloturi de topnotch, iar graficele sunt bine depășite.

Toate liniile de plată sunt activate în orice moment pentru a oferi jucătorilor cele mai bune șanse de a câștiga. Pariul minim este 0.20 și merge până la 100. Aceasta înseamnă că tot felul de jucători au posibilitatea de a -și îndeplini cele mai profunde dorințe de acest minunat slot.

Pentru a vă face viața un pic mai ușoară, slotul vine cu un buton de rotire auto la îndemână, care urcă până la 1000 de rotiri. De asemenea, dispune de setări avansate, cum ar fi o limită de pierdere și o singură limită de câștig. Acestea pot fi setate la anumite valori sau puteți introduce una personalizată. În acest fel, jucătorii controlează întotdeauna ceea ce cheltuiesc.

Caracteristici, speciale și simboluri

Atingerea lui Genie slotul online este echipat cu animație și sunet de ultimă oră. Jocul prezintă o coloană sonoră captivantă arabă, care te face să te simți ca și cum ai fi undeva în Orientul Mijlociu. De asemenea.

În caracteristica"Lampa magică" a jocului, trei simboluri ale lămpii magice fac ca geniul să ajungă și să transforme simbolurile adiacente în cele potrivite, creând noi combinații câștigătoare, acolo unde este posibil. Ca și în cazul multor Quickspin titluri, numărul de rotiri gratuite pentru apucături poate fi adaptat de operatori, în timp ce o caracteristică specială de declanșare permite ca loialitatea jucătorului să fie răsplătită. Vă rugăm să rețineți că acest slot video rareori plătește. Câștigurile sunt rezonabile și, de obicei, compensează vremurile pe care nu le -ai câștigat, dar în general, Genie Touch este totul despre distracție. Jocul este găzduit pe platforma proprie a companiei și a fost dezvoltat în parteneriat cu dezvoltatorul estonian, Relax Gaming. Consultați unul dintre cazinourile recomandate de mai sus pentru a încerca acest joc magic!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului