Get Clucky Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.70%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie

Get Clucky

get clucky Recenzie slot online

get clucky este un slot machine de la IGT Ceea ce vă oferă această șansă de a vă întemeia cuibul cu câștiguri de până la 100.000.00. Este un joc tematic în jurul puiilor și pentru că este optimizat pentru a juca pe dispozitivele mobile Android și iOS, nu va trebui să fiți înscris acasă pentru a vă bucura de el pentru a vă bucura.

Ne vom opri acum cu loviturile proaste, ca IGT au aruncat în câțiva dintre ei. get clucky Jocul cu slot vine cu o rundă bonus numită EggsSpanding Wilds Free rotiți, în timp ce funcția Eggciting 2x Wild este un alt mod prin care veți avea o fisură la premii de aterizare la oricare dintre cele mai bune cazinouri online.

Ceea ce înseamnă aceste caracteristici bonus în limba engleză simplă este faptul că simbolurile sălbatice vor dubla valoarea de bază a oricărei combinații pe care le ajută să creeze și în rotirea liberă rotundă, simbolurile sălbatice se vor extinde și pe orice tamburu. Multiplicatori uriași pot fi colectați și în timpul jocurilor bonus și nici nu va trebui să vă faceți prea mult de jucat, mizele începând cu 0.20 pe rotire.

get clucky Controluri și configurarea sloturilor

Toate cele 20 de linii de plată sunt întotdeauna active, iar câștigurile standard provin din simbolurile de potrivire a aterizării pe o linie din partea stângă. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butoanele săgeată de sub tambururi pentru a vă seta nivelul de pariu. get clucky Slot Game vine cu o miză maximă masivă de 2.000.00 pe rotire, deci este un joc pentru punteri casual și cel mai înalt dintre rolele înalte.

Desigur, există o mulțime de opțiuni între mizele minime și cele maxime. Alte butoane de control vă oferă opțiunea de a roti automat tambururile și de a seta nivelurile de volum. Coloana sonoră distractivă este o melodie în stil banjo, cu o varietate de zgomote de pui care se joacă atunci când obțineți un câștig.

Faceți clic pe butonul Paytable de sub tamburi pentru a vedea ce valorează fiecare potențial câștig. Fiecare plată este afișată ca multiplici ale pachetului pe linie. Acest tabel prezintă, de asemenea, modul în care funcționează ouăle - scuze, funcțiile suplimentare funcționează.

Am fost fericiți să vedem asta spre deosebire de multe sloturi din IGT, get clucky poate fi găsit la cazinourile online și mobile. Caracteristicile funcționează perfect pe toate platformele, iar graficele clare și ascuțite arată excelent chiar și pe micile ecrane ale unui smartphone mobil.

Ești gata să te îndrepți spre fermă? Citiți atunci, în timp ce noi ouăm, cum get clucky Slot Game funcționează.

get clucky Caracteristici de joc și bonus

Acest slot are un stil distractiv, de desene animate. Tăietele sunt așezate pe fundalul unei ferme și înconjurate cu un cadru de efect din lemn. O atingere inteligentă este că butonul de rotire este un ou, care arată cât de multă grijă și atenție la detalii au fost pline de get clucky jocuri mecanice.

În timp ce simbolurile cu plată mai mică includ pictogramele 9, 10, j, q, k și a, sunt colorate și li se oferă un stil rustic. Câștigi premii mai mari prin aterizarea liniilor de pui, cu cinci păsări diferite prezentate. Cei doi pui cu cea mai mare plată valorează 2x miza de linie atunci când aterizează doar pe primele două tamburi din partea stângă, iar 750x la umplerea întregurilor de plată întregi.

Un cocoș cu aspect fericit este simbolul sălbatic. El este, de asemenea, cel mai valoros, care plătește între 10x și un masiv de 10.000x de linii dvs., în funcție de câte mulinete aterizează. Dacă simbolul sălbatic ajută la crearea unei combinații câștigătoare, premiul standard este dublat în valoare, în caracteristica WildSpanding WildSpand.

get clucky Logo -ul jocului plătește de două ori miza dvs. atunci când este văzut în orice 2 locuri, în timp ce 3 valorează 5x și orice 4 va returna un premiu de 10x pariul dvs. total. 100x Miza totală este câștigată atunci când aterizează în orice 5 locuri simultan. Orice 3 sau mai mult din acest simbol de împrăștiere vor începe, de asemenea, rotirile fără bonusuri de ouă.

Se acordă zece jocuri suplimentare, în timpul căreia simbolul sălbatic se extinde pe tamburi pentru a facilita combinațiile câștigătoare a terenurilor. Această rundă de rotiri gratuite poate fi retrasă din nou, până la un maxim teoretic de 180 de jocuri. Dar nu vă numărați puii înainte de a ecloza, deoarece ar trebui să vă retrageți funcția de 18 ori pentru a ajunge la acest total, ceea ce este destul de puțin probabil.

Caracteristici de slot

Concluzie

get clucky are o variație medie până la înaltă, așa că este posibil să învârtiți tambururile de câteva ori înainte de a colecta o victorie, dar ca medie generală, aceste câștiguri pot fi mai mari decât multe alte jocuri. Ceea ce este mai important este revenirea la procentul de jucători și care este stabilit la 95.7%, ceea ce este destul de generos.

Stilul distractiv, animațiile cool, caracteristicile excelente și faptul că este optimizat pentru dispozitive pentru desktop, Android și iOS get clucky joc de slot un succes masiv.

Dacă doriți mai mulți critici de desene animate, asigurați -vă. Este plin de oi, vaci, porci, gâște și legume, plus un simbol de hambar și o sperietoare care declanșează jocuri gratuite.

Unele dintre animale au scăpat și dacă fermierul apare în orice 3 locuri, va trebui să -l ajutați să găsească animalele ascunse, câștigând un premiu cu fiecare animal pe care îl descoperiți. Farm of Fun este un joc de 5 tamburi, cu 50 de linii, cu o volatilitate mai mică decât get clucky.

Puteți învârti tambururile ambelor jocuri cu tematică la fermă pe site-urile de cazinouri online de top, dar nu este nevoie să intrăm într-o clapetă încercând să găsim site-uri adecvate, întrucât am aratat prin internet și am găsit unele dintre cele mai bune pentru tine.

Partenerii cazinoului