Ghost Pirates Slot

Netent

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Netent

RTP

95.28%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Fantasy, pirații

Ghost Pirates

ghost pirates Recenzie slot online

Când vine vorba de dezvoltarea sloturilor online de calitate, Netent este printre cei mai buni dezvoltatori de software. Cu până la 243 de moduri de a câștiga, ghost pirates slotul este unul dintre cele mai populare jocuri ale dezvoltatorului. Unicitatea sa provine din faptul că, în loc să joace cu linii de câștig, se joacă cu modalități de a câștiga.

Cu noi dezvoltatori de software precum Booming Games Să -și ia șansa la lumea jocurilor de cazino online, Netent nu are de ales decât să mențină standardele ridicate care au văzut compania să -și croiască constant drum spre vârful lanțului alimentar. Acesta este motivul pentru care nu este o surpriză că ghost pirates Slotul online vine cu o grafică atât de imersivă și gameplay intens!

Despre ghost pirates Joc de sloturi online

Cu sloturile video devin din ce în ce mai bune cu fiecare versiune, 5-tamburul ghost pirates slotul online nu face excepție. Slotul îți va surprinde cu siguranță imaginația cu tema sa înfiorătoare, dar distractivă, care este complimentată de coloanele sonore înfiorătoare pentru a -ți menține părul la capăt, în timp ce te alături Piraților Phantom într -o căutare a comorilor! Slotul video este o variație ridicată, astfel încât să puteți obține cu ușurință câștigurile mici frecvente, în timp ce va dura timp pentru a ateriza pe cele mai mari. Există o serie de simboluri în joc cu fiecare venind cu recompense și bonusuri proprii!

Fanii francizei de succes"Pirații din Caraibe" sunt pentru o surpriză distractivă. Așa cum am menționat anterior, jucătorii trebuie să aleagă dintre 3, 9, 27, 81 sau 243 de moduri de a câștiga în loc de liniile de plată normale. Aceasta nu este o caracteristică comună în jocurile de sloturi în aceste zile. În plus, există o serie de runde bonus, cum ar fi rotundul Bonus Ryp GRATUIT. Cu valorile monedelor începând de la 0 €.01 până la 0 €.50 pe mulinetă ghost pirates slotul merită cu siguranță să vă verificați.

Caracteristici, speciale și simboluri

La fel ca majoritatea mașinilor de slot de acolo, există o serie de simboluri care sunt mai importante decât altele. Simbolurile pe care este posibil să le întâlniți includ o hartă, o busolă, o ancoră, o vază cu craniu, pistole încrucișate și un sigiliu. Aceste simboluri includ un simbol de împrăștiere care activează bonusul de rotiri libere, precum și un simbol sălbatic.

Ca majoritatea altor sloturi online, The Wild poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a face o combinație câștigătoare. The Wild este reprezentat de Piratul Ghost, în timp ce împrăștierea jocului este reprezentată de comoara Chest. Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere oriunde pe tambururi vor activa rotirile libere și veți obține între 10 și 20 de rotiri libere în funcție de numărul de simboluri de împrăștiere pe care le aterizați. Câștigurile din runda de rotiri libere sunt, de asemenea, supuse unui multiplicator!

Cu o grafică uimitoare, melodii de fundal înfiorătoare pentru a complimenta tema și pentru a face jocul mai imersiv, ghost pirates slotul nu dezamăgește. Doar în cazul în care nu este suficient pentru a -ți gâdilă fantezia, pregătește -te pentru runda de rotiri gratuite care vine cu un multiplicator, precum și un simbol sălbatic care poate înlocui alte simboluri pentru câștigarea combinațiilor.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului