Ghostbusters Triple Slime Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Filme, benzi desenate

Ghostbusters Triple Slime

ghostbusters triple slime Recenzie slot online

În urma succesului uriaș al slotului original Ghostbusters, IGT acum s -au lansat ghostbusters triple slime, un joc care are și mai multe acțiuni ale lui Bustin asupra tamburelor.

Bazat desigur, pe filmul din 1984 și nu pe re-machiajul din 2017, ghostbusters triple slime Îi vede Peter Venkman, Ray Stantz și Egon Spengler preluând Slimer the Green Ghost și temutul Stay-Puft Marshmallow Over 5 tambururi. Folosește formatul XTRA multi -ways, care s -a dovedit a fi foarte popular pe o serie de sloturi din IGT.

Câștigi premii prin potrivirea simbolurilor din partea stângă sau dreaptă de -a lungul tamburelor, dar câștigurile sunt înmulțite dacă mai mult de un exemplu de simbol câștigător se află pe o mulinetă. Aceasta nu este singura caracteristică interesantă a ghostbusters triple slime Totuși, joc de sloturi.

Funcția de bonus de dispersie subțire vede rotile învârtite pentru premii în numerar, în timp ce caracteristica bonusului triplu slime te potrivește cu fantome cu indicatoare pentru premii masive de până la 2.919x.

ghostbusters triple slime poate fi găsit la multe dintre cele mai bune cazinouri online și, deoarece este complet optimizat mobil, îl puteți reda pe dispozitive Android, iPhone și iPads. Citiți recenzia noastră, apoi alăturați -vă bandei și vedeți ce puteți câștiga din acest joc de sloturi înfricoșătoare.

ghostbusters triple slime Controluri și configurarea sloturilor

Sistemul XTRA multiways face mai ușor ca oricând să înceapă, deoarece pariul dvs. este setat automat la 50 de monede și tot ce trebuie să faceți este să decideți valoarea monedei. Dacă stabiliți monede la doar 0.01, miza dvs. totală pe spin este 0.50 și dacă mergeți până la maximum 5.00 pe monedă, veți păstra 250.00.

Există, desigur, o mulțime de opțiuni între ele, făcând ghostbusters triple slime Ideal pentru jucători cu aproape orice buget. Există o funcție auto sau de oprire simplă, care stabilește rolele care se învârte pe cont propriu de până la 50 de ori. Tema enervant de atrăgătoare Ghostbusters se joacă, ceea ce se adaugă frumos distracției, deși poate doriți să renunțați la volumul dacă sunteți afară și pe versiunea mobilă.

Faceți clic pe fila Paytable de sub joc pentru a vedea ce merită fiecare simbol și cum se joacă caracteristicile bonusului. Câștigi multipli ai valorii monedei atunci când se potrivesc simbolurile aterizează de -a lungul tamburelor din ambele părți și nu uitați că câștigurile vor fi înmulțite dacă mai mult de un simbol câștigător este pe o mulinetă.

Există 720 de moduri diferite în care acest lucru se poate întâmpla și, în timp ce nu le -am numărat personal, IGT sunt un dezvoltator de încredere și de încredere, cu una dintre cele mai bune reputații din afaceri, așa că le vom lua cuvântul pentru asta.

ghostbusters triple slime Caracteristici de joc și bonus

Tăietele sunt acoperite de slime și se așează pe o stradă întunecată din New York, unde tot felul de fantome înfiorătoare ar putea aștepta să vă sară. În afară de simbolurile membrilor distribuției, cea mai mare parte a jocului este într -un stil de desene animate, cu câteva animații frumoase care se joacă atunci când aterizați un câștig.

Ca și alte sloturi XTRA cu mai multe modalități cu 720 de moduri de câștig, tambururile au o dimensiune neuniformă, cu numărul de simboluri într -un model 3, 4, 5, 4, 3. Toate simbolurile provin direct de la Ghostbusters, cu valoarea mai mică unul format din ochelari de protecție fantomă, detectorul, casca purtată de Keymaster și un pachet de protoni.

Mașina Ecto-1, trei dintre personaje, (dar din anumite motive, nu Winston Zeddemore) și logo-ul Ghostbusters sunt, de asemenea, prezentate. Acest simbol al logo -ului plătește 200x miza dvs. dacă traversează toate cele cinci mulinete și mai multe dacă este văzut în mai multe locuri pe orice tambur.

Stay-Puft este un simbol sălbatic care poate acționa ca oricare dintre cele enumerate mai sus, dacă atunci creează o linie câștigătoare. El nu va putea acționa la fel de subțire sau de grupul de fantome, deoarece acestea încep rundele bonus speciale.

Caracteristica Slimer Scatter este un bonus pe reel care vede că orice 3 sau mai multe simboluri mai subțiri se transformă în roți bonus, fiecare dintre care se învârte pentru a dezvălui un multiplicator câștigător. Puteți câștiga până la 75x miza dvs. dacă toate cele 5 tamburi aveau aterizare mai subțire pe ele. Există câteva animații drăguțe, în timp ce tipul verde râde și își învârte brațele când roțile se învârt.

Cu toate acestea, cea mai bună caracteristică începe atunci când aterizați simbolul a 3 fantome în 3 sau mai multe locuri. Premiile Triple Slime Bonus Round Awards atunci când alegeți fantome și dezvăluie indicatoare de aceeași culoare. Acest lucru te duce la o roată de avere care învârte o victorie a monedelor și o sumă multiplicatoare.

Caracteristici de slot

Concluzie

Acest joc de sloturi de volatilitate medie este tematic în jurul unui film clasic, are popularul aspect XTRA multi -ways și câteva runde bonus distractive. Poate că o rundă de rotiri gratuite ar fi fost drăguță, deoarece ambele caracteristici suplimentare implică roți de învârtire, dar cu câștiguri garantate de la fiecare, majoritatea jucătorilor nu vor rata jocuri gratuite.

Dacă nu puteți avea suficient de Ghostbusting, consultați celelalte sloturi din aceeași serie din IGT. Slot-ul original Ghostbusters slot are toate distribuțiile principale ca simboluri cu plată mare, Slimer și Lady Bibliotecă sunt simboluri sălbatice, în timp ce logo-ul Ghostbusters declanșează runde bonus. Caracteristicile misterului din joc vă pot aduce premii multiplicatoare, stacked sălbatici și sălbatici în plus într-unul dintre cele mai pline de sloturi pline de acțiune din jur.

Ambele jocuri pot fi găsite pe cele mai bune site -uri de cazinouri online, așa că apucați -vă pachetul de protoni și luați -vă the ghouls pe computerul desktop sau dispozitivul mobil.

Partenerii cazinoului