Slotul Pietrelor Lui Giovanni

Betsoft

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

94.94%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, magie

Giovanni's Gems

Giovanni's Gems Online Review slot

Setat într -o mină întunecată pe care o veți explora cu entuziastul Giovanni, acest slot are un ecran 7x7 plin de diamante, pietre prețioase și cristale pe care le puteți colecta pentru a deveni mai bogat. Folosiți orice dispozitiv pe care doriți să îl jucați pentru bani reali și puteți câștiga cota dvs. de plăți până la un uimitor 1.000.000 de monede.

După cum vă puteți aștepta de la un Betsoft Slot Machine, Giovanni's Gems prezintă remarcabila grafică 3D a studioului, dar și o serie de caracteristici populare ale bonusului său. Tăietele în cascadă ale slotului vă asigură că aveți întotdeauna o a doua șansă de a banca un premiu în timp ce jucați în timp ce bonusul de rotații gratuite, jocul dublu-up și funcția de swap simboluri sunt acolo pentru a vă oferi și mai multe oportunități de a obține un profit, dar fără a plăti nimic.

Cum să joci slotul online Giovanni's Gems

Nu lăsați ecranul 7x7 să vă păcălească să creadă că acest slot este greu de jucat, deoarece realitatea este cu totul diferită. Cu controalele intuitive din stânga, puteți ajusta cu ușurință dimensiunea pariului dvs. alegând valoarea monedelor și creșterea multiplicatorului de nivel de pariu până la 5. Cea mai mică miză este 0.30 de credite (0.01 pe monedă) în timp ce cel mai mare pariu este stabilit la 150 de credite. După ce ați terminat configurarea pariu.

Ceea ce este destul de neobișnuit la acest slot machine este că nu are linii de plată. În schimb, se bazează pe mecanici speciali"Cluster Pays" pentru a produce premii la sloturi online cu bani reali. Plățile pot fi declanșate de 11 simboluri, fiecare dintre ele oferind premii care sunt reprezentate în monede și cresc împreună cu nivelul de pariu. Jocul slotului pentru numerar real la nivelul BET 1 vă va oferi șansa de a câștiga plăți cuprinse între 3 și 3.000 de monede pe cluster. Creșteți -vă nivelul de pariu la cinci și vă puteți aștepta la un randament mai bun de până la 15.000 de monede pe cluster. Și datorită mecanicii speciale, acest slot vă garantează că aveți întotdeauna o șansă gratuită de a obține o a doua victorie imediat după orice plată.

Dacă preferați să jucați în mișcare, vă puteți bucura și de acest slot pe dispozitivul mobil iPhone, iPad sau Android. Vă veți bucura de aceeași experiență elegantă atunci când jucați pe un telefon, dar cu mai puține controale optimizate pe mobil. Găsiți controalele BET în meniul ascuns din colțul din stânga sus pentru a vă regla miza și apoi apăsați butonul de rotire din dreapta dvs. pentru a începe.

Caracteristici Gems Giovanni și rotiri gratuite

Puteți colecta bani doar în slotul pietrelor Giovanni, formând grupuri de simboluri potrivite pe orice tambur și în orice direcție posibilă. Clusterele sunt grupuri de cinci sau mai multe simboluri identice care sunt adiacente reciproc în orice fel. Prin alăturarea simbolurilor, puteți forma clustere cu până la 25 de simboluri la un moment dat pentru a vă apropia de jackpot -ul jocului. Slotul explodează, de asemenea, toate grupurile câștigătoare, lăsând noi simboluri noi să cadă în locul lor pentru a vă oferi o altă șansă de a câștiga un premiu, dar fără a plăti nimic în plus.

Cele mai valoroase pictograme pe care le puteți colecta atunci când jucați pentru numerar real sunt simbolurile Giovanni și cărbune. Simbolul Giovanni este practic un simbol de împrăștiere care poate plăti în orice locație, indiferent dacă formează un cluster sau nu. Colectarea 5-25 din aceste simboluri în timpul unei runde vă va primi plăți instantanee de până la 1.500 de monede, plus un bonus de până la 50 de rotiri gratuite. Și pentru a face lucrurile și mai interesante, orice simbol de cărbune care apare lângă un cluster câștigător în timpul rotirilor gratuite se va transforma automat într -un simbol al bonusului de diamant, care poate plăti până la 15.000 de monede pe cluster.

Ca recompensă finală, slotul vă oferă și o caracteristică de joc de școală veche. Această caracteristică poate fi accesată apăsând butonul"Double Up" imediat după ce câștigați o plată. La fel ca majoritatea funcțiilor de joc, acesta vă permite să ghiciți culoarea următoarei cărți pentru a vă dubla premiul complet, dubla jumătate din ea sau pierdeți -o dacă faceți o ghicire greșită.

Caracteristici de slot

Verdictul Gems Giovanni și sloturi online similare

Gemurile lui Giovanni este un slot conceput mai ales pentru punteri cu gust pentru jocuri imersive cu volatilitate medie. Dacă nu sunteți un jucător căruia nu -i place să riscă prea mulți bani și să fie mai mult în sloturi moderne decât jocuri clasice, pietrele lui Giovanni vor merita să încerce. Nu numai un joc care poate fi extrem de distractiv, dar acesta Betsoft Slotul poate plăti, de asemenea, premii mari de peste 1.000.000 de monede atunci când este jucat pentru numerar real, deși cu un raport de lovire la fel de mare ca acest joc, a ajunge la plăți atât de mari s -ar întâmpla probabil destul de rar.

Pentru jucătorii care caută premii masive și nu mă deranjează să-și asume un risc mai mare pentru a le obține, există câteva sloturi de mare varianță din Betsoft că poate doriți să încercați. Pentru un slot cu 6 tamburi și un potențial de plată similar, puteți verifica Betsoftslotul etern al sângelui cu temă vampiră. Și pentru o mașină unică de sloturi care vă permite să vă alegeți propria volatilitate, puteți încerca, de asemenea, mașina de slot pentru fată bună pentru fată rea. Asigurați -vă că consultați unele dintre cazinourile noastre online recomandate pentru a găsi aceste sloturi și mai multe disponibile pentru bani reali și obțineți -vă un bonus de bun venit atractiv imediat după ce vă înscrieți.

Partenerii cazinoului