Giza Infinity Reels Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.45%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Giza Infinity Reels

giza infinity reels Recenzie slot online

Subiectul egiptean antic extrem de popular vine la PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles în detalii uimitoare la cazinourile noastre mobile recomandate. Yggdrasil și reel joacă plasează grila simbolului 3x3 pe un fundal de coloane, palmieri și nisipuri deșert, cu o coloană sonoră în stil egiptean adecvat pentru a se potrivi cu stilul.

Simbolurile dintr -un cadru decorativ de aur includ imagini frumos proiectate de Anubis, Bastet, Eye of Ra și alte embleme clasice. A scarab Beetle acționează ca alții, dacă este nevoie, dar adevăratul punct culminant este sistemul Infinity Reels, care adaugă un tambur suplimentar la orice combinație câștigătoare. Dacă îmbunătățește câștigul, apar tamburi suplimentare, împreună cu multiplicatorii câștigați.

Un premiu jackpot așteaptă pe oricine reușește să extindă tambururile destul de departe și giza infinity reels Slot Machine vine cu o caracteristică GRATUITĂ pentru jocuri în care este mai ușor să atingă câștigurile maxime de 10.000x pariul.

Cum să joci giza infinity reels Slot

Selectați un nivel de pariuri făcând clic pe pile mici de monede de pe panoul de control și cu opțiuni de la 0.20 până la 100,00 pe rotire, este o gamă decentă care se va potrivi cu majoritatea jucătorilor. Sunt disponibile opțiuni automate și turbo de rotire, iar butonul"I" deschide o platabilă unde vedeți cât de mult merită fiecare simbol pe site -urile de top online de sloturi online.

Trebuie să aterizați cel puțin 3 de un fel de -a lungul tamburelor pentru a câștiga, cu un simbol omega de aur în valoare de doar 1x pager, în timp ce Anubis și piramidele plătesc cel mai mult, la 5x miza.

Paytable are, de asemenea, detalii despre diversele funcții bonus și cum să le declanșăm. În ciuda sistemului ingenios de tamburi Infinitious, este un joc ușor de jucat, așa că chiar dacă ai puțină experiență, giza infinity reels Slots Game este o opțiune excelentă.

Rotiri gratuite și altele giza infinity reels Caracteristici bonusul slotului

Fiecare câștig declanșează mecanismul de tamburi Infinity, unde cele 3 mulinete inițiale se blochează pe loc ca o mulinetă suplimentară în partea dreaptă. Dacă acest lucru deține un alt exemplu de simbol câștigător, procesul se repetă și continuă atât timp cât veți îmbunătăți câștigul. Un multiplicator crește cu 1x cu fiecare tambur nou și veți fi plătit atunci când apare o mulinetă și nu extinde câștigul mai departe.

Dacă extindeți giza infinity reels sloturi joc la 12 tamburi, primiți un premiu jackpot de 888x pariul dvs., pe deasupra oricărei alte plăți. Orice simbol piramidă premiază 10 rotiri gratuite. Sistemul de tamburi în expansiune este încă în vigoare și acum, multiplicatorii nu se resetează la sfârșitul unei secvențe, ci în schimb coboară cu 1x pentru orice pierdere. Cu noroc, puteți construi un multiplicator uriaș în timpul jocurilor gratuite și orice simboluri piramidale vor adăuga 4 rotiri suplimentare la totalul dvs., fără a se limita de câte ori se poate întâmpla acest lucru.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și returnări ale giza infinity reels Joc sloturi

Există o limită de 10.000x de pariuri din acest joc, așa că, deși nu este destul de infinit, puteți totuși să obțineți o victorie de 1.000.000.00 la cele mai mari mize. giza infinity reels Slotul online are o volatilitate medie până la mare, iar rambursările medii pe termen lung de 96.45%.

Al nostru giza infinity reels Rating slot

Sistemul Infinity Reels a luat lumea sloturilor online de furtună. Vă oferă șansa de a crește fiecare combinație câștigătoare și, în timp ce nu veți extinde întotdeauna un câștig, uneori multiple tamburi pot stimula plățile la sume uriașe.

Sălbăticie scarab gândacul ajută să stea pentru alții, dacă este nevoie. Rotirile gratuite cu multiplicatori care se ridică cu 1x pe fiecare victorie și scad cu 1x la fiecare pierdere pot crea unele dintre cele mai mari victorii.

Dacă preferați un joc mai convențional cu un stil similar, jucați piramidele slotului Giza din Barcrest, care are un aspect standard cu 5 tamburi, 20 de linii și caracteristici, cum ar fi simboluri sălbatice și rotiri gratuite.

Vei găsi giza infinity reels slot machine și o gamă uriașă de altele, la cele mai bune cazinouri online care prezintă Yggdrasil gamă, cum ar fi cele văzute aici.

Partenerii cazinoului