Gladiator - Slotul Online Road to Roma

Playtech

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.05%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 600.000.00 USD

Subiect

Filme, acțiune/aventură, Roma antică

Gladiator - Road to Rome

Gladiator: Road to Roma Online Slot Review

Oamenii de la PlayTech știu când sunt într -un lucru bun și au lucrat febril în spatele scenei la a treia tranșă a serialului lor de jocuri de slot online Gladiator de succes. Rezultatul este Road to Roma, un slot progresiv bazat în mod liber pe epopeea de la Hollywood, cu Russell Crowe. Actorul Aussie nu se prezintă de fapt pe tambururi aici, dar există încă o mulțime de spații pentru Joaquin Phoenix, Oliver Reed și alte personaje asortate din filmul din 2000. Road to Roma este legat de un jackpot progresiv, oferind jucătorilor șansa de a câștiga o sumă imensă de numerar și are suficiente runde și caracteristici bonus pentru a menține jucătorul mediu să revină pentru mai mult. Așa că praful de pe scutul tău și lustruiește sabia ... ne îndreptăm înapoi în Colosseum.

Despre gladiator road to rome online slot Joc

Gladiator Road to Roma oferă 25 de linii de plată și numeroase modalități de a câștiga cu fiecare rotire din cele cinci mulinete. Simbolurile de bază sunt personaje din film și pictograme care reprezintă articole pe care așteptați să le găsiți un războinic roman, cum ar fi armuri, scuturi și căști. Fanii titlurilor anterioare Gladiator de la PlayTech vor fi familiarizați cu acțiunea rapidă și cu atmosfera creată de imaginile teatrale și de explozii ascuțite de sunet care salută fiecare combinație câștigătoare. Road to Roma duce aceste aspecte la nivelul următor cu grafică 3D și o coloană sonoră cu totul nouă.

Road to Roma folosește o serie de simboluri speciale, nu în ultimul rând sălbatic - care pot înlocui pentru toți ceilalți, în afară de împrăștiere pentru un premiu de top de 40x miza dvs. Distmpleta este declanșatorul pentru jocurile gratuite Colosseum, în cazul în care trei sau mai multe dintre aceste terenuri pe tambururi. Există câteva oportunități incredibile de a câștiga mare cu Gladiator Road la Roma. Este legat de rețeaua de jackpot progresivă a Playtech, pentru început, ceea ce ar putea duce la o zi de plată destul de frumoasă. Chiar și în afară de plata progresivă, un premiu de top de 45.000x, miza dvs. poate fi câștigată aici.

Caracteristici, speciale și simboluri

Simbolul SHIELD SHIENT declanșează bonusul de rotiri gratuite: trei scufundători câștigă cinci freebies, patru împrăștiați oferă opt rotiri gratuite, iar setul complet de cinci plătește o duzină de cele gratuite. Jucătorii sunt apoi luați în interiorul Colosseum pentru o caracteristică"Pick"-Em". Numeroase scuturi vor fi afișate pe ecran, iar jobul dvs. este să vă alegeți preferatele pentru a dezvălui premii în numerar și alte bunătăți, care includ multiplicatori, nuduri, impulsuri de plată, rotiri suplimentare gratuite și multe altele. Iată o scurgere rapidă a ceea ce se întâmplă pentru apucături în runda Colosseum Free Round:

Rotirile gratuite se joacă apoi în funcție de caracteristicile obținute ca mai sus, astfel încât există posibilitatea de a realiza un multiplicator de 9x pe 12 rotiri gratuite. Există un simbol special final de luat în considerare: bonusul cască. Aterizați trei dintre acestea pe trio -ul de la mijloc de tambururi și veți declanșa funcția de bonus Gladiator. Aici sunt culese nouă simboluri de cască pentru dvs., cu bronz, argint și aur disponibil - aurul este, în mod natural, cel mai mare câștigător. Dacă toate cele nouă căști sunt de aur, veți câștiga jackpot -ul progresiv!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului