Zeii Mărilor Slot Fortune Al Lui Triton

Microgaming

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

240.000.00 USD

Subiect

Grecia antică, mituri și legende

Gods of the Seas Triton’s Fortune

Gods of the Seas Triton’s Fortune Online Slot Review

Mașina de slot Fortune a lui Gods of the Seas Triton este o aventură subacvatică în care un zeu grec antic poate plăti jackpot -uri instantanee de până la 2.000x, pariul tău. Simbolurile stilului de desene animate adaugă un strop de culoare acestui desktop și joc mobil care se joacă pe 5 tamburi și 20 de linii de plată.

Veți avea nevoie de 15 imagini cu Triton pentru a colecta cel mai mare premiu în jocurile de bază, dar există o caracteristică de bonus de rotiri gratuite în care devine mai ușor să colectați un mare câștig de la acest puternic zeu al mării. Gods of the Seas Fortunea lui Triton este un joc de volatilitate medie până la mare, cu randamente medii de 96.2% provine de la Foxium și partenerul lor, Microgaming.

Cum să joci Zeii Măriei Slotul Fortunei Tritonului

Încărcați zeii mării slotului de avere al lui Triton pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile și vedeți corali colorați și pești animați în jurul și în spatele tambururilor.

Este un joc atractiv pe orice dispozitiv, cu simboluri ale coșurilor de comori, harpe, vaze și perle la vedere. De asemenea, apar simboluri de cărți de joc, împreună cu un simbol al sirenei sălbatice, care poate păși pentru alții, dacă este necesar pentru a finaliza un câștig.

Controalele sunt clare și ușor de utilizat și atingeți butoanele săgeată pentru a alege dintre opțiunile de pager de 0.20 până la 120.00 pe rotire la cele mai bune cazinouri online. Săgețile dintr -un cerc deblochează o caracteristică a rotirilor automate, în timp ce săgețile duble accelerează jocul.

Cele 3 linii mici de pe panou vor dezvălui un paytable care listează cât câștigați de la simboluri potrivite pe oricare dintre cele 20 de linii din stânga. Sirena merită cel mai mult, la 25x pariul dvs. pentru o linie completă de 5.

Rotiri gratuite și alți zei ai mării prezintă Triton's Fortune Slot Machine

Triton este regele tambururilor. El este un simbol special de împrăștiere care plătește un premiu ori de câte ori aterizează în orice 6 sau mai multe locuri și puteți vedea cât de mult merită acest simbol dintr -un tabel deasupra tamburelor. Colectați un câștig de 2x, 4x, 7x, 14x, 20x, 35x, 60x, 150x, 400x sau 2.000x pariul de la 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 sau 15 simboluri.

Un simbol de împrăștiere a roților bonus în 3 locuri de pe tambururi 1, 3 și 5 va declanșa o rotită liberă în jurul. Mai întâi ajungeți să rotiți o roată mare pentru a vedea câte jocuri gratuite se joacă, opțiunile mergând de la doar 7 la maximum 15. Apoi rotiți roata de favoare a unui Triton, iar acest lucru reduce numărul de simboluri Triton necesare pentru a colecta un câștig instantaneu. Opțiunile pe această roată variază de la 1 la 5, astfel încât puteți avea nevoie de cât mai puține simboluri Triton pentru a obține premiul de sus.

El este un Dumnezeu binevoitor în această rundă și poate adăuga mai multe împrăștii la tambururi la întâmplare în orice spin gratuit. Puteți retrage jocurile gratuite cu mai multe simboluri de împrăștiere și puteți obține același număr de jocuri suplimentare pe care le -ați câștigat inițial.

Caracteristici de slot

Gods of the Seas Triton's Fortune câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Jackpot -ul de 2.000x este cel mai mare posibilă victorie din Slotul online al Gods of the Seas. Acest lucru este puțin mai puțin decât pot plăti multe jocuri, dar poate o face puțin mai accesibilă și la cel mai mare pariu de 120.00, valorează 240.000.00. Există un nivel de volatilitate mediu până la mare și un procent de rambursare pe termen lung de 96.2%.

Zeii noștri ai mării Triton's Triton rating slot

Acesta este un bun exemplu de gen extrem de popular subacvatic, cu un stil de desene animate vesel pentru personaje și o mulțime de detalii pentru alte simboluri. Coloana sonoră este o serie de zgomote și jingle cu fructe standard și nu are nicio legătură cu tema, dar cu siguranță este suficient de plin de viață.

Triton este vedeta emisiunii și, în timp ce lovești maximul de 2.000x, nu va fi ușor, poți să câștigi câteva victorii decente de la 6 sau mai multe exemple ale acestui zeu grec pe tamburi simultan. Desigur, devine mai ușor în rotirile gratuite și dacă roata de favoare a lui Triton reduce numărul de simboluri necesare până la maximum 5, aveți nevoie doar de 2 simboluri pentru a revendica un câștig.

Începeți -vă explorarea adâncimilor atunci când jucați Slotul online al Gods of the Seas Triton's Fortune pe site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Sloturi tematice mitologie greacă

Partenerii cazinoului

Unde pot juca zeii mării Triton's Fortune Slot Machine?

Care este câștigul maxim de la Zeii Gods of the Seas Triton's Fortune Online Slot?

Care este caracteristica de favoare a lui Triton a jocului Gods of the Seas Triton's Fortune Slots?

Pot să joc zeii mărilor averea lui Triton pe iPhone -ul meu?

Ar trebui să joc mereu zeii Mașinii Fortune a lui Triton a lui Triton la miza maximă?

Există jocuri similare cu slotul de avere al Gods of the Seas?

Ce dezvoltatori se află în spatele slotului online al zeilor mării Tritonului?

Când a fost lansat zeii slotului de avere a lui Triton's Triton?