Gold Rally Slot

Playtech

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Playtech

RTP

96.71%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, industrial

Gold Rally

gold rally Recenzie slot online

Fancy a Gold Rush care amintește de California în 1848? Vești grozave, acum poți, fără să fii nevoit să călătorești back in time pentru aceasta. Și nu veți avea nevoie nici de un topor sau roată, pentru că datorită gold rally Joc de slot puteți experimenta Rush auriu din confortul propriei case. Ești gata să faci niște săpături?

Despre gold rally Joc de sloturi online

Această mașină aparent obișnuită de 3 sloturi are câteva surprize de aur foarte frumoase pentru tine în magazin. Playtech a făcut să pară ca și cum ar fi o mașină de slot standard cu 3 tambur, dar atunci când îți vei lua primul spin, vei vedea că acesta este doar o fațadă care dă loc unui joc inteligent cu 9 ani. gold rally are loc adânc sub pământ într -un cărucior de mină cu trei mineri cu aspect goofy. Simbolurile includ elementele esențiale miniere, cum ar fi dinamita, un topor, un felinar și cântarul.

Vă puteți alătura acțiunii de la doar 0.25 pe linie până la un pariu maxim de 16 în total. Puteți selecta cantitatea de linii (una până la opt) cu care să vă jucați făcând clic pe butonul BET One sau numerele de linie din jurul tamburelor. Butonul BET MAX este un instrument pentru a seta automat tambururile în mișcare, pariază suma maximă.

S -ar putea să nu pară mult în comparație cu alte sloturi, dar gold rally este un joc vibrant, cu multe pentru a juca. Nu ar trebui să fiți eliminat de faptul că are doar 8 linii de plată, deoarece, în afară de sălbăticie, scutere, multiplicatori și o plată maximă de 5000 de monede oferite în timpul jocului principal, există și un jackpot progresiv plin de satisfacții pentru a concura pentru care de multe ori se ridică la un milion de marcă.

Caracteristici, speciale și simboluri

Liniile de plată ale jocului sau se stabilesc pe orizontală, vertical și diagonală. Dacă lovești 4 bețe de dinamită în colțuri, atunci ești dus la bonusul în care, literalmente, ajungi să săpați pentru aur! Veți fi responsabil pentru stabilirea exploziilor pentru a elibera premii în numerar. Runda bonus s -a terminat atunci când explozia dvs. dezvăluie"câștigați!" semn.

Cinci scale pe ecran (simbolul Sathout) vă acordă o plată generoasă a 5x Miza inițială. Șase scale vă oferă un multiplicator de 10x, șapte vă oferă un multiplicator de 50x, în timp ce opt scale vă recompensează cu un multiplicator incredibil de 200x. Dacă îl lovești extrem de norocos și simboluri la scară 9, atunci tocmai ai aruncat jocul și ai câștigat singur jackpot -ul progresiv! Cu toate acestea, pentru a intra în jackpot -ul progresiv, jucătorii jackpot trebuie să parieze suma maximă pe toate liniile. Dacă nu, atunci 5000 de monede sunt câștigate atunci când 9 simboluri la scară au fost rotite

Cu siguranță nu este pentru cei slabi, dar când vine vorba de febra aurului, nu ar trebui să existe nimic! Deci, prafați -vă salopeta și începeți să vă panoramați și să vedeți dacă puteți lovi aurul gold rally!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului