Gold Vein Slot

Booming Games

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.17%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, basm

Gold Vein

gold vein Recenzie slot online

Booming Games a împachetat mult umor în grila de simboluri 5x3, cu mai mulți pitici comici care vă zâmbesc din PC -uri, iOS, Android sau Windows Mobiles la cazinourile mobile. Acțiunea are loc adânc în subteran, unde recuzita din lemn cu aspect rahitic țin acoperișul unei mine și unde bucăți de aur sclipi în lumina lămpilor minerilor. Simbolurile câștigătoare devin animate Plus, există câteva secvențe distractive care te trec prin axul minei și unde explodează stâncile când aterizează un mare câștig.

Puteți juca pentru o gamă largă de mize și datorită unor caracteristici bonus interesante, bucurați -vă de plăți de până la 1.000x. Un simbol dinamit sălbatic poate acționa ca alții, iar în funcția de tambur bonus premiată la întâmplare, Wilds poate dubla orice victorie. Veți găsi, de asemenea, simboluri duble de aur, care pot crea combinații de 6-din-un fel pe cele 5 mulinete și există un bonus valabil de rotiri gratuite în jurul rotundelor rotunde.

Cum să joci gold vein Jocuri mecanice

Uită -te în dreapta tambururilor și vezi o serie de butoane de control. Sunt ușor de utilizat, deci este un joc ideal pentru jucătorii neexperimentați, precum și pentru cei care au jucat sloturi de ani de zile. Gama de pariuri este, de asemenea, concepută pentru a se potrivi cu numărul maxim de jucători, cu opțiuni de la doar 0.20 pe rotire, chiar până la maximum 400.00.

Aruncați o privire la plata de plată, accesată prin cele 3 linii de pe controale, pentru a vedea cât câștigați de la fiecare simbol atunci când aterizați 3 sau mai mult de același fel pe o linie din stânga. Gold Nugget plătește cel mai mult, cu articole precum Pickaxe și Lampa în valoare de cel mai puțin.

Puteți seta tambururile care se învârte automat sau puteți accelera jocul în modul turbo și, desigur, este complet compatibil cu telefoanele mobile și tabletele, precum și cu computerele desktop.

Rotiri gratuite și altele gold vein Bonusuri

Există o mulțime de caracteristici bonus pentru a săpa la cele mai bune cazinouri online, cum ar fi un tambur bonus aleatoriu care poate apărea în orice rotire. Coboară căruțele de mine pe jocul principal, descărcând un mix de 3 modificatori speciali simultan. Ați putea vedea simboluri din dinamită sălbatică, multiplicatori dinamite, nuggeturi duble de aur sau simboluri de împrăștiere a căruței de mină.

Sălbaticii acționează ca alții pentru a ajuta la completarea combinațiilor, în timp ce simbolul dublu poate crea cele mai plătite combinații dacă alte pepene de aur sunt în același timp în același timp. Dacă aterizați 3 simboluri de împrăștiere, revendicați 10 rotiri libere ale gold vein tambururi cu sloturi. În această rundă, simbolurile sălbatice se pot bloca pe loc pentru mai multe rotiri consecutive, iar orice simboluri de împrăștiere adaugă un joc suplimentar la total.

Caracteristici de slot

gold vein Slot Maximum Wins, RP și volatilitate

Puteți câștiga 1.000x pariul dvs. total aici, care este puțin mai mic decât multe sloturi de volatilitate ridicată. Cu toate acestea, pentru că gama de pariuri merge până la 400 imens.00 pe rotire, este posibil ca rolele mari să revendice un mare premiu de 400.000.00. Revenirea medie la procentul de jucători este de 95.17%, ceea ce este decent, dar nu excepțional.

Al nostru gold vein Slots Game Rating

Acesta este un joc atrăgător, cu câteva personaje distractive pe tambururi și caracteristici de bonus decente. Volatilitatea ridicată poate vedea lacune relativ lungi între rotirile câștigătoare, dar, pe de altă parte, premiile pot fi destul de generoase pentru a compensa acest lucru.

Funcția de tambur bonus este un adevărat punct culminant și tinde să declanșeze destul de des. În timp ce niciuna dintre elemente suplimentare nu este garantată să se încheie într -o victorie, în practică, ei ajută cu siguranță.

Desigur, există multe sloturi cu temă minieră acolo și dacă vă plac jocurile cu bonusuri inovatoare, încercați Diamond Mine Extra Gold Megaways din Blueprint Jocuri. Aveți un număr diferit de moduri de a câștiga în fiecare rotire, plus rotiri gratuite și tambururi în cascadă.

Joacă aceste jocuri la cazinourile online cu cel mai înalt clasat. Nu va trebui să săpați departe pentru a le găsi, deoarece prezentăm site -urile de top, cu cele mai mari bonusuri, chiar aici la.

Partenerii cazinoului