Gold Volcano Slot

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii

Gold Volcano

gold volcano Recenzie slot online

Încărcați gold volcano slot pe un computer sau mobil la cazinourile noastre recomandate și veți vedea imediat că este cu totul altul de alte jocuri. Simbolurile și pietrele prețioase ale cărții de joc sunt aranjate într-un model 3-4-5-6-6-5-4-3 și se rotesc în sus în sus. Se potrivesc perfect cu un vulcan arătat și magma ridicându -se în vârf.

Clustere de simboluri creează combinații câștigătoare și apoi dispar, cu altele noi crescând pentru a umple golurile. Pot apărea sălbatice și multiplicatori sălbatici, împreună cu simboluri care îmbunătățesc în valoare. Declanșează rotirile gratuite și ai o grilă mai mare de simboluri pe ecran.

Există premii de până la 10.000x, pachetul tău total de bani, care așteaptă să creezi când joci gold volcano prin intermediul site -urilor de top online.

Cum să joci gold volcano Slot

Începerea este ușoară pe un panou de control bine proiectat, utilizat pe parcursul jocului Play’n Go. O bară de -a lungul fundului conține toate opțiunile BET, de la doar 0.20 de credite pe rotire la 100 de credite. În dreapta acestui lucru, vedeți butoanele Spin și Autospin, iar la stânga, fila Info care deschide o platabilă.

Această playtable prezintă cât câștigați din grupuri de 4 sau mai multe simboluri potrivite. Există cele 4 costume de cărți, cu cele mai plătite diamante în valoare de maximum 2.5x pariul dvs. pentru clustere de 30 sau mai multe. Există, de asemenea, 4 nestemate, cu hexagonul de aur evaluat până la 1.000x când aterizează într -un grup de cel puțin 30.

Dacă doriți să jucați sloturi de bani reali pe smartphone -uri sau tablete pentru iOS, Android sau Windows, ne bucurăm să spunem că mobilul mobil gold volcano Slot Machine arată și se joacă exact la fel pe mobil ca și versiunea desktop.

Rotiri gratuite și altele gold volcano Bonusuri pentru sloturi

Caracteristica simbolurilor în cascadă poate crea câștig după câștigarea unui singur joc de bani reali. Lava se ridică prin vulcan cu fiecare cascadă. Dacă primiți o secvență de 6, lansează erupțiile în jurul rotirilor gratuite. Simboluri de mister apar în exteriorul vulcanului, în timp ce simbolurile sălbatice apar și ele, dublând câștigurile dacă completează combinații.

Colectați simboluri de împrăștiere într -un metru în partea stângă jocul. Odată ce ai suficient, simbolurile de valoare medie încep să se actualizeze la bijuteria de aur, stimulând valoarea victoriilor tale.

Datorită unor caracteristici aleatorii, chiar și pierderea rotirilor poate deveni câștigători. Sălbatici aleatori, simboluri de amestecare și simboluri suplimentare de mister în afara vulcanului îți pot transforma norocul. În funcția de construire a presiunii, multiplicatorii sălbatici apar la întâmplare, cu orice multiplicatori care se combină pentru șansa de a deține un mare câștig.

Caracteristici de slot

gold volcano Slots Game Max Win, Volatility și RTP

Cu combinația perfectă de multiplicatori, puteți câștiga un pariu imens de 10.000x, care la miza de 100 de credite adaugă până la un milion de jackpot. gold volcano este un joc de volatilitate ridicat, în care lacunele relativ lungi dintre câștiguri sunt compensate de premii de mare valoare.

Pe termen lung, plătește 94.2% din mize ca premii, care este puțin sub nivelul preferat de 95% RTP sau mai mult. Uită -te la site -ul nostru pentru a vedea sute de recenzii și cele mai bune cazinouri online.

Este gold volcano Un joc bun?

Play’n Go a făcut o treabă de excepție în legătură. Evenimentele aleatorii apar destul de des și, deși sălbăticie și simboluri de amestecare nu duc întotdeauna la grupuri câștigătoare de premii, am constatat că de obicei ajută.

Pentru un slot vulcanic mai convențional, jucați pauză norocoasă cu 5-tabel, 30 de linii de la Ainsworth. Prezintă o extindere sălbatică, rotiri gratuite și 4 jackpot -uri.

A cânta la gold volcano slotul online și restul gamei roșii-hot Play’n Go la cele mai bine cotate online și cazinourile mobile la și aflați și despre bonusurile noastre de cazino online.

Partenerii cazinoului