Golden Fish Tank Slot

Yggdrasil

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.80%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii, subacvatice

Golden Fish Tank

golden fish tank Recenzie slot online

În februarie 2016, cu sediul în Malta, cu sediul în Malta Yggdrasil Gamingul a lansat o aventură cu 5 roli, cu 20 de sloturi subacvatice, cu numele de golden fish tank. Jocul cu sloturi cu temă pește prezintă animații 3D de calitate, o experiență de jocuri de noroc complet personalizabilă și o încărcare a barelor de oportunități de bonus. Jucătorii au chiar șansa de a câștiga până la 10.000 de monede pe un singur spin!

Jocul are loc într -un rezervor de pește destul de tradițional, cu scoici, nave mici scufundate și coral colorat evident; Singura răsucire este că peștele din rezervor reprezintă o șansă de a câștiga bani serioși. În ceea ce privește jocul, acesta poate fi de fapt personalizat la preferința fiecărui jucător, inclusiv editarea butonului automat, efectele studioului, viteza de rotire și multe altele.

Despre golden fish tank Joc de sloturi online

Acest titlu de topnotch din Yggdrasil Oferă tradiționala tambur 5, 3 rânduri, 20 de salarizare de plată o majoritate de sloturi online utilizează. Simbolurile sunt reprezentate de pești prietenoși și de simboluri tipice ale costumului de carte precum Ace și Diamond. Toate simbolurile sunt 3D și plutesc în loc în rezervor în timpul jocului pentru a adăuga un sentiment din viața reală personajelor. Slotul prezintă, de asemenea, puțină setare de muzică de fundal, o dispoziție relaxantă plăcută pentru o învârtire de calitate.

golden fish tank Jocul de sloturi online acordă o rată de revenire a jucătorului (RTP) de 96.4%, un pariu minim lax de £.20 și un pariu maxim rezonabil de 100 de lire sterline, oferind totodată jucătorilor un buton automat, un buton maxim BET și o bogăție de alte instrumente utile. Butonul Autoplay este personalizabil prin faptul că jucătorii pot alege să oprească învârtirea dacă se câștigă o anumită valoare, dacă numerar în general crește sau scade la o anumită valoare sau dacă sunt utilizate rotiri gratuite.

Jucătorii pot chiar ajusta viteza de rotire a jocului și pot comuta efectul ecranului de splash al jocului. Efectele sonore sunt complet personalizabile. Este clar Yggdrasil Jucătorii au dorit să aibă ca control asupra experienței lor de joc, pe cât posibil, o tendință a industriei pe care mulți dezvoltatori au implementat -o în noile lor produse.

Caracteristici, speciale și simboluri

YggdrasilSlotul s-ar putea să nu se conecteze la un jackpot progresiv strălucitor sau să ofere câștiguri care nu sunt minți, dar jocul oferă cu siguranță o mulțime de oportunități pentru a câștiga ceva numerar și rotiri gratuite. Cea mai populară caracteristică este pariul de aur unic al jocului. Această caracteristică este activată făcând clic pe butonul"+5". Funcția necesită minimum 5 monede pentru a activa, dar odată selectate, jucătorii primesc o funcție suplimentară, dacă declanșează rotiri gratuite.

Simbolul sălbatic poate fi utilizat într -un rând câștigător de 3, 4 sau 5 alegeri de caracteristici cu grade variate de rotiri gratuite premiate. Dacă The Wild aterizează într -un rând câștigător de 5 alegeri, atunci fiecare jucător primește 10 rotiri gratuite, într -un rând de 4, apoi 8, iar pe un rând de 3, apoi sunt acordate 6 rotiri gratuite. Jocul prezintă apoi următoarele șase funcții:

Una dintre puținele porțiuni ne ajustabile ale jocului este liniile de plată; Jucătorii nu sunt în măsură să ajusteze numărul de linii de plată jucate. Toate rotirile prezintă toate cele 20 de linii de plată, de aici pariul minim de £.20, însemnând £.01 pe linie. În afară de asta, acest slot oferă o mulțime de caracteristici, cele mai multe fiind reglabile pentru preferințele fiecărui jucător și o experiență de topnotch pentru jucătorii de toate interesele.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului