Golden Goals Slot

Big Time Gaming

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Big Time Gaming

RTP

92.07%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Fructe, sport, baruri și clopote

Golden Goals

golden goals Recenzie slot online

Lovește partea din spate a plasei cu ritmul rapid golden goals Joc de sloturi online. Grafica sa veche și tema fotbalului plin de distracție vă vor menține distrați în timp ce vă propuneți să aterizați câteva premii mari în numerar. Cu sprijinul Microgaming, Acest slot video clasic este perfect pentru iubitorii jocului frumos care este fotbalul.

Despre golden goals Joc de sloturi online

Acest joc clasic de sloturi are trei rânduri, cinci tamburi și 20 de linii de plată și preia un stil tradițional de bandiță cu o armă. Acest lucru oferă slotului o senzație retro distractivă; Gameplay -ul este memorabil și vă menține reveniți pentru mai multe. Toate cele 20 de linii de plată trebuie activate, cu dimensiuni de monede de la 1p până la 1 GBP, permițând jucătorilor să meargă de la 20p până la 20 GBP pe rotire. Cel mai mare premiu care poate fi câștigat este 10.000x miza dvs.

Jucătorii își propun să colecteze trei sau mai multe simboluri tradiționale ale mașinii de fructe, care includ cireșe clasice, lămâi, portocale, prune, clopote, struguri, pepeni și bare. Simbolurile trebuie să pornească de la prima tambur din stânga și trebuie să fie situate unul lângă celălalt pe o linie activă. De asemenea, asigurați -vă că aveți grijă la Wilds - Flaming Footballs, care înlocuiesc toate simbolurile pentru a finaliza o combinație câștigătoare. Sălbatici apar doar pe golden goals tambururi.

Simbolurile de împrăștiere apar și sub forma golden goals siglă. Aterizarea a trei sau mai multe simboluri de împrăștiere rezultă în rotiri gratuite. Jucătorii vor fi duși pe un ecran lateral unde trebuie să faceți clic pe butonul Stop pentru a determina cantitatea de rotiri gratuite pe care le veți câștiga. În timpul funcției de rotiri gratuite, vi se oferă un câștig pe fiecare rotire și, dacă mai multe simboluri de împrăștiere, veți pune mâna pe și mai multe rotiri. Scor!

Caracteristici, speciale și simboluri

Funcția de excepție a jocului este, fără îndoială. Ca și în cazul mașinilor de fructe tradiționale, multe dintre simboluri au numere alături de ele, iar aceste numere se adaugă de -a lungul tamburelor determină cât de departe veți urca. Dacă ajungeți la valorile multiplicatorului, veți vedea că cifra înmulțită cu miza dvs. Scopul procesului este de a ajunge la logo-ul GO pentru gol, în timp ce vă învârtiți pentru acele câștiguri-acest lucru vă va transfera în funcția de gol din partea stângă a ecranului, care este locul în care pot fi mari premii castigat. Acest lucru este de recunoscut din sloturile tradiționale, deoarece vă propuneți să opriți lumina intermitentă, cu speranță să avansez până la jackpot -ul de 10.000x.

Acesta este un joc de sloturi foarte plăcut, cu câteva caracteristici bonus fantastice, mașina de fructe din vechile școli se simte adăugând o notă de nostalgie. Driblați -vă drumul în timp ce urmăriți acele premii de top. Ești Lionel Messi în lumea jocurilor de sloturi?

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului