Golden Knight LL Slot

High 5 Games

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Fantasy, mituri și legende, basm

Golden Knight Ll

golden knight LL Online Slot Review

Dacă sunteți fan al sloturilor High 5 Games, Probabil că ați jucat slotul lor de succes, golden knight. Când am jucat și am revizuit slotul, ne -am întrebat dacă Brave Knight va reuși să -l salveze pe prințesă de terifiantul dragon. Deoarece își asumă rolul de frunte în continuare, putem spune cu siguranță că a bătut creatura care scuipă foc. Dar există o rundă două în golden knight II SLOT. Veți vedea aceleași simboluri pe tambururi și veți vedea că luptele continuă.

golden knight II oferă un potențial de plată sporit datorită jocului îmbunătățit. Oferă sălbăticie, împrăștiați, grăadă împrăștiată, rotiri gratuite și multiplicatori aleatori care vă pot duce la cele mai neplăcute recompense. Având în vedere că îl puteți reda pe dispozitivul dvs. mobil, înseamnă că puteți roti tambururile oriunde mergeți și colectați recompensele minunate în fiecare minut al zilei! Cine va câștiga în a doua rundă?

Cum să joci golden knight LL slot online

De cand High 5 Games dezvoltat golden knight Ii în HTML5, este disponibil pe toate platformele. Slotul este optimizat pentru dispozitivele Android și iOS, așa că tot ce ai nevoie este o conexiune la internet stabilă și ești bine să mergi.

În minutul în care vă încărcați golden knight II, veți observa fundalul familiar. Sub tambururi, puteți vedea afișajul negru. Puteți vedea cât de mult ați mai rămas de jucat și zona de câștig. Apoi, aveți câmpul de configurare WAGER. Apăsați butonul Orange pentru a vedea nivelurile de pariuri sau apăsați săgețile pentru a crește sau a scădea totalul pariului. Puteți plasa oriunde de la 0.80 până la 400, adică pentru cele 40 de linii de plată fixe, puteți paria 0.02 până la 10 pe linie.

Dacă căutați în sus, veți vedea butoanele automatului și jocul. Faceți clic pe butonul Autoplay și veți vedea că puteți reda până la 100 de autospine. Faceți clic pe butonul de redare și veți roti manual tambururile. Mai departe, veți vedea butonul"+". Pe măsură ce îl apăsați, un pop-up apare cu butoanele de la pagina de pornire, difuzorul și"I". Apăsând butonul"I", veți ajunge la platabil.

golden knight LL Caracteristici și rotiri gratuite

Cavalerul și prințesa îți dau 500.00 pentru combosul lor 5-din-un fel, urmat de cal și dragon cu 400.00. Cărțile de joc îți oferă 80.00 pentru combosul lor de top. Sălbaticul este simbolul cel mai bine plătit, oferindu-ți 5.000.00 pentru cel mai bun combo la toate site -urile recomandate de cazinouri online.

În jocul de bază, veți beneficia de prezența simbolurilor Wild și Scatter Bucks. Amândoi înlocuiesc simboluri obișnuite, dar nu pentru împrăștiere. Simbolul Satter Bucks înlocuiește și pentru sălbăticia obișnuită. Scatter Bucks are un dublu rol, acționând ca un împrăștiat atunci când contribuie la caracteristica Scatter Bucks. Când apare pe tambururi 2 până la 5, apare cu 25.00 la 1.000.00 credite. Când apare pe tamburul 1, vă oferă 25.00 la 10.000.00 credite! La sfârșitul fiecărui spin, primiți un multiplicator aleatoriu între 2x și 10x!

Mai este. În jocul de bază, dacă obțineți un spin care nu a avut ca rezultat o victorie, o tambur selectate la întâmplare poate să nu fie, datorită funcției de tamburi care nu mai!

Răspândirea cu rotiri libere apare pe toate tambururile, dar primul. Când aterizați 3, declanșați 8 rotiri gratuite, dar când aterizați 4, primiți 25 de rotiri gratuite, care nu pot fi retrase. În timpul rotirilor libere, aveți la dispoziție și funcția de buclă de dispersie și tambururi care nu se aruncă la dispoziție.

Caracteristici de slot

golden knight Vin maxim, RTP și volatilitate

Puteți paria până la 400.00 pe golden knight LL pentru șansa de a câștiga până la 500x miza dvs. Acest lucru ajunge la o plată maximă de 200.000.00, datorită jocului de volatilitate medie și a unui RTP de 96.50%.

golden knight Verdict și sloturi online similare

golden knight Ii de High 5 Games este un slot grozav. Dacă ați jucat prequelul, probabil sunteți conștienți de faptul că este mult mai satisfăcător. Este plin de caracteristici care duc la plăți uriașe. Sălbaticul poate livra 10.000.00 atât în rotirile libere, cât și în jocul de bază. Maxul pe care îl puteți câștiga în timpul jocului de bază este de 140.000.00. Cu toate acestea, plățile pentru cele 25 de rotiri gratuite, ar trebui să meargă bine, pot ajunge la 200.000.00!

Prequelul, golden knight, este la fel de interesant. Acest slot este, de asemenea, o opțiune excelentă, având în vedere că puteți declanșa până la 98 de rotiri gratuite. Slotul oferă, de asemenea, funcția Scatters Bucks și poate livra 980.000.00 pe toată durata jocurilor bonus.

Dar dacă sunteți în căutarea unui slot care vă oferă plăți astronomice, atunci cave king este slotul pentru tine. Acesta este un slot care poate oferi un premiu de top de 3.7 milioane de credite, ceea ce este într -adevăr o recompensă masivă! Puteți face alegerea dvs. la oricare dintre cazinourile online recomandate pe care le avem pe lista noastră. Acolo veți găsi o selecție excelentă de jocuri de sloturi High 5 Games.

Partenerii cazinoului