Golden Osiris Slot

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.27%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.200.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Golden Osiris

golden osiris Recenzie slot online

Play'n Go nu și -a asumat niciun risc cu proiectarea golden osiris Slot Machine și fanii jocurilor egiptene antice vor aprecia cu siguranță imaginile plăcute ale zeilor, pietrelor și pietrelor scarab gândacul folosit aici. Toți apar pe blocuri cu efect de piatră pe un fundal de coloane și hieroglife, adânc într-un mormânt întunecat.

O piramidă misterioasă se află în dreapta tambururilor, așteptând să declanșeze una dintre caracteristicile bonusului, iar controalele ușor de utilizat rulează de-a lungul fundului ecranului. Arată la fel pe PC -uri, Android sau Mobile IOS, cu o mică imagine de fundal decupată pentru o potrivire mai bună pe smartphone -uri.

Sistemul Cluster Pays înseamnă că obțineți un câștig din grupuri de simboluri potrivite, iar un mecanism de tamburi în cascadă poate crea câștig după câștigarea unei singure miză. Dacă apar suficiente simboluri în câștiguri, piramida transformă simbolurile pentru recompense și mai mari. În timpul unei caracteristici de jocuri gratuite, piramida transformă simbolul cu valoare ridicată în fiecare rotire.

Cum să joci golden osiris Jocuri mecanice

Panoul standard de control Play’ GO este prezentat în acest joc, deoarece se dovedește a fi atât de simplu de utilizat, cât și de flexibil pentru toată lumea. Selectați pariuri între 0.10 și 100.00 pe rotire din bara de defilare din partea de jos a jocului și există și alte butoane pentru a declanșa rotiri automate și opțiuni FastPlay.

Asigurați -vă că consultați paytable -ul înainte de a juca, deoarece acest lucru dezvăluie cât de mult plătește fiecare simbol atunci când deterizați grupuri de același tip pe grilă, plus că are detalii suplimentare despre bonusuri, cum ar fi transformările simbolurilor.

Rotiri gratuite și altele golden osiris Caracteristici bonusul slotului

Sistemul popular și potențial răsplătitor în cascadă câștigă simbolurile câștigătoare din grilă, permițând altele noi să renunțe la sus, această caracteristică se desfășoară până când nu apar noi clustere câștigătoare și nu există niciun maxim la câte cascade și câștiguri, puteți obține un serie. Simbolurile sălbatice pot apărea într -o cascadă, acționând ca alții și aplicând un multiplicator de până la 7x pe orice câștig ulterior.

Fiecare simbol câștigător elimină una dintre cele 25 de secțiuni de pe piramidă din dreapta tambururilor. Dacă reușești să ștergeți toate secțiunile dintr -o serie de cascade, piramida se deschide pentru a dezvălui un simbol aleatoriu și toate exemplele din acesta vor transforma cele adiacente în copii de la sine.

Acest lucru poate crea un nou câștig, declanșând mai multe cascade care ar putea chiar să ștergă din nou întreaga piramidă. Dacă reușiți să eliminați toate cele 25 de secțiuni din această serie de cascade, orice câștiguri sunt triplate în valoare. Multiplicatorii se ridică la 6, 9, 12, etc.

Trei sau mai multe eye of horus Premiul Simbolurilor Scatter golden osiris Joc sloturi. Piramida dezvăluie de fiecare dată un simbol cu valoare ridicată, astfel încât să puteți obține câteva victorii mari în această rundă. Dacă apar cel puțin 3 împrăștiați într -un spin liber, aceștia se retrage întreaga caracteristică.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea golden osiris Slot

Cu amestecul perfect de simboluri și multiplicatori, puteți colecta un premiu masiv de 12.000x pariul total. Joacă -te cu 100.00 pe spinarea declanșatoare și asta te face un milionar instantaneu, cu multe schimbări rămase.

golden osiris este un slot de volatilitate ridicat cu randamente medii de 96.27%.

Al nostru golden osiris Slots Game Rating

Play’s Go au o lovitură sigură pe mâini cu golden osiris jocuri mecanice. Arată impresionant pe PC -uri și telefoane mobile, are o gamă largă de pariuri pentru a se potrivi tuturor bugetelor și vine cu câteva caracteristici bonus excelente.

În jocurile de bază, nu veți șterge întotdeauna piramida pentru a declanșa extinderi de simboluri, dar în timpul funcției de rotiri gratuite devine mult mai ușor să revendicați câștiguri mai mari.

Dacă vă plac sloturile tematice egiptene (și judecați după popularitatea lor, cei mai mulți dintre noi o fac), atunci mergeți la cele mai bune cazinouri online, cu cele mai mari pachete de bonusuri de bun venit pentru a juca golden osiris astăzi.

Partenerii cazinoului