Golden Stallion Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.17%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, Vest sălbatic

Golden Stallion

golden stallion Recenzie slot online

Creat de Northern Light Gaming și disponibil pe tot parcursul Microgaming platformă, The golden stallion slotul este un joc esențial pentru fanii faunei sălbatice și ale jocurilor occidentale. Cele 5 mulinete stau în pereții abrupți ale canionului și prezintă simboluri, cum ar fi emblemele de cărți și mai mulți cai sălbatici. Mai mulți cai se galopează deasupra tamburelor, iar aceste creaturi frumos animate sunt cheia principalelor bonusuri.

Un ecuson de șerif se află, de asemenea, deasupra jocului, numărând numărul de rotiri de aur dintr -o serie, pe măsură ce caii modifică pozițiile simbolului. Există o caracteristică de bonus de rotiri gratuite în care ultraway -urile devin active și vă oferă până la 196.608 moduri diferite de a alinia simboluri pentru un câștig.

Acesta este un joc conceput pentru dispozitivele iOS, Android și Windows, unde aspectul portretului se potrivește perfect ecranelor mobile. De asemenea, funcționează pe platformele desktop, dar în modul peisaj, există un fundal confuz de canioane care umplu ecranul în ambele părți.

Cum să joci golden stallion Jocuri mecanice

Există o gamă de pariuri excepțional de largă disponibilă în acest joc, opțiunile mergând de la doar 0.10 sau 0.005 pe fiecare din cele 20 de linii de plată, la 50.00, care este egal cu 2.50 pe linie. Aruncați o privire la paytable -ul prin intermediul celor 3 mici linii de pe controale și veți vedea de câte ori linia pariază fiecare simbol pe care îl plătește. Simbolul sălbatic plătește cel mai mult și, de asemenea, acționează ca alții, dacă este la locul potrivit pentru a finaliza un câștig.

Opțiunile automate și cu spin rapid sunt disponibile la cazinourile online și este un joc foarte ușor de configurat, deși caracteristicile oarecum complexe ar putea elimina jucătorii neexperimentați.

Rotiri gratuite și altele golden stallion Caracteristici ale jocului de sloturi

Jocul este extrem de neobișnuit și începe cu ecusonul șerifului deasupra tamburelor, dezvăluind o serie de rotiri de aur. Pe măsură ce această serie de rotiri se joacă, caii animați de deasupra tamburelor se vor galopa spre tine și se vor opri deasupra tamburelor aleatorii, adăugând un înconjurător verde la orice poziție de simbol.

La sfârșitul unei secvențe de rotiri de aur, toate pozițiile simbolului în cadre verzi se transformă în multiple exemple de aur ale aceluiași simbol pentru a finaliza un câștig mare. Acestea valorează 6x valoarea lor de bază și orice alte exemple ale aceluiași simbol care se întâmplă să fie pe tambururi vor deveni și aur. Ați putea chiar să întoarceți aurul simbolului sălbatic, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a completa mai multe combinații simultan, înmulțiți -vă câștigurile cu 6x.

Craniul de bovine declanșează o caracteristică de rotiri gratuite Ultraways atunci când se oprește pe tambururi 1, 3 și 5 în același spin. Înainte de începerea jocurilor gratuite, se joacă un joc bonus, unde apar doar simboluri de potcoave și caii se strecoară pe tambururi. Acest lucru împarte pozițiile simbolului într -un format dublu sau cvadruplu, adăugând modalități suplimentare de a câștiga care rămân pe loc pe tot parcursul jocurilor gratuite. Dacă caii transformă fiecare poziție în cvadruple, aveți un imens de 192.608 căi câștigătoare.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea golden stallion Slot

Puteți câștiga un maxim de 6.000x miza dvs. aici, iar cel mai mare nivel de pariuri fiind 50.00, este posibil să solicitați un premiu de 300.000.00. golden stallion este un joc de volatilitate ridicat și am găsit lacune semnificative între rotirile câștigătoare, compensate de valori medii relativ ridicate ale premiilor. Revenirea la procentul jucătorilor este de 96.17%.

Gândurile noastre despre golden stallion Jocuri mecanice

Microgaming iar Northern Lights Gaming merită credit pentru livrarea ceva diferit. Pare impresionant pe PC -uri și telefoane mobile, în timp ce armăsarii animate care se încarcă pe ecran adaugă o caracteristică unică la joc. Dacă plasează suficiente cadre pe tambururi, la sfârșitul oricărei serii de rotiri, simbolurile de aur se pot adăuga la combinații de mare valoare. Nu vă mirați dacă vedeți relativ puține victorii în timpul unei serii de rotiri de aur, iar apoi o plată mare la final.

În timpul rotirilor gratuite cu mecanismul Ultraways în joc, este cel mai probabil să deții cele mai mari premii. Trot la cele mai bune cazinouri online care poartă Microgaming gama, cum ar fi cele pe care le recomandăm și asigurați -vă că revendicați bonusurile de top atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului