Goldilocks and the Wild Bears Slot

Quickspin

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.84%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, basm

Goldilocks and the Wild Bears

goldilocks and the wild bears Recenzie slot online

Dacă mergeți astăzi în pădure, veți dori să săriți peisajul și să săriți direct în acest joc de sloturi video inspirat de faimosul basm. Acest goldilocks and the wild bears slotul vă va duce până la copilărie cu o grafică excelentă și un concept prietenos.

Despre goldilocks and the wild bears Joc de sloturi online

goldilocks and the wild bears este un slot video cu 25 de roli, cu 25 de plăci, plin de distracție, ambalat cu caricaturi desenate manual ale personajelor preferate de basm ale tuturor. Provine de la dezvoltatorul de jocuri suedez Quickspin Gaming, care au trecut anterior căi cu Fantasyland în slotul lor video online Turnul lui Rapunzel.

Acest joc captivant reformează Goldilocks ca un pâine obraznic, iar urșii ca ținte mut ale atenției ei. Ursii înșiși, patru în total, inclusiv un urs de jucărie umplut, toate dau un plată medie, cu Daddy Bear oferind o recompensă puțin mai mare decât rudele sale. Simbolurile cu salarii mici sunt clasicele A, K, Q, J și 10, prezentate ca capitale înscrise colorat, precum cele dintr -o carte veche de povești și există o mulțime de alte referințe la vechea casă plină de terci.

Caracteristici, speciale și simboluri

Toate sloturile au propria lor răsucire unică pe baza temei lor, iar acest joc nu este diferit. După cum am menționat, Goldilocks este înfățișat ca un farfur și are propriul mini-joc în care va începe să-i enerveze pe cei trei urși într-un mini-joc special. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți trei simboluri de împrăștiere, înfățișate ca Goldilocks cu o lingură de aur și veți fi dus în casa de lemn pentru 10 rotiri libere în mini -jocul cunoscut sub numele de"Bears Turn Wild".

În timp ce rotirile gratuite se rostogolesc, vor apărea Goldilocks obraznici și vor începe să enerveze urșii, precum și să se adauge la număr - puteți colecta un total de 13 pentru profitul final. Când veți obține trei simboluri Goldilocks, Papa Bear va merge sălbatic și poate începe să înlocuiască simbolurile pentru recompense suplimentare. S -ar putea să -ți dea chiar o sperietoare cu urletul său puternic! Mama Bear are ceva mai mult autocontrol și ar trebui să adunați încă cinci simboluri Goldilocks înainte de a merge sălbatic, în timp ce ursul copilului nu este deloc fazat până când Goldilocks le-a tachinat de 13 ori (acest lucru este numărat pe Goldilocks Bar Bar în partea de jos a tambufurilor), ceea ce îl va transforma și el sălbatic.

goldilocks and the wild bears slotul online are, de asemenea, o serie de bonusuri pentru care să le joci. Infamul bol perfect de terci este multiplicatorul sălbatic, care ar putea crește câștigul total de până la patru ori. Când nu vă înmulțesc profiturile, acționează ca niște sălbatici obișnuiți. Există, de asemenea, un simbol sălbatic dedicat cu normă întreagă, casa urșilor. Acest lucru poate fi înlocuit cu toate simbolurile, cu excepția bonusului de spin gratuit.

Quickspin este cunoscut pentru dezvoltarea jocurilor lor pentru a susține testul mobilului, așa că de ce să nu consultați unul dintre cazinourile noastre recomandate pentru a încerca acest joc astăzi!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului