Gong Xi Fa Cai Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

96.23%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

8.000.000.00 USD

Subiect

Fructe, monede de aur/aur, asiatice

Gong Xi Fa Cai

gong xi fa cai Recenzie slot online

În China, sărbătorile de Anul Nou sunt cel mai mare eveniment anual și, în mod tradițional, caracterul lui gong xi fa cai aduce urări de sănătate, bogăție și noroc în acest moment important. Nu trebuie să știți multe despre obiceiurile asiatice pentru a vă bucura de gong xi fa cai slot machine de la IGT Deși, deoarece acest joc vă poate aduce prosperitate doar prin aterizarea simbolurilor potrivite peste el.

Acesta este un slot cu 5 tamburi, cu 50 de plăți, care poate fi redat pe site-urile de cazinouri online de top. Oferind un joc de sloturi cu o temă atât de populară și câteva caracteristici excelente de design, IGT au reușit să atragă o audiență uriașă la aceste tamburi în stil de desene animate.

Dar fără unele runde de joc și bonus la fel de impresionante, acei jucători nu s -ar lipi de mult timp, așa că compania s -a asigurat că puteți învârti câteva victorii uriașe și declanșați caracteristici suplimentare potențial lucrative.

Aceste caracteristici includ înlocuitori de simboluri pe fiecare rotire, rotiri gratuite cu simboluri cu valoare mai mare pe tambururi, plus opțiunea de a multiplica plățile cu până la 5x cu un pariu special. Plățile jackpot pot fi câștigate pe orice rotire, cu premii instantanee de 10.000.00 sau mai multe, așa că lăsați sărbătorile să înceapă pe măsură ce ne alăturăm petrecerii gong xi fa cai.

gong xi fa cai Controluri și configurarea sloturilor

Tăietele viu colorate ale acestui joc pot fi rotite doar pentru 0.50, dar există un pariu opțional care crește mizele minime la 0.75. Miza maximă cresc și de la 500.00 până la 750.00 cu acest pariu în loc, dar există multiplicatori de câștig speciali pentru a solicita din acesta. Jucați cu 50 sau 75 de monede și câștiguri sunt prezentate ca numărul de monede colectate ca simboluri potrivite se opresc pe linii de plată de la stânga la dreapta.

Aterizați combinația perfectă de simboluri cu cel mai mare multiplicator și veți pleca cu 3.750x miza de linie sau 56.250.00 la pariul maxim.

O grămadă uriașă de monede de aur acoperă butoanele de control, probabil rămase că monedele ar putea să vină în curând. Butoanele ușor de utilizat plus și minus săgeată îți schimbă miza pentru a se potrivi cu bankroll-ul tău, în timp ce alte opțiuni includ robinetele automate de până la 50 de ori și setarea volumului coloanei sonore în stil chinezesc.

Este plăcut să vezi că un astfel de slot popular a fost pus la dispoziție pe platformele de cazinouri online și mobile, deoarece IGT Uneori își economisesc jocurile doar pentru cazinouri pe teren. Este un joc de volatilitate medie până la mare, așa că nu vă faceți griji dacă nu ați deținut o combinație câștigătoare după câteva rotiri, deoarece recompensele eventuale ar putea avea o valoare destul de mare.

Ca toți IGT Jocuri, The gong xi fa cai Slot Machine este autorizat complet, certificat pentru Fair Play și are un revenire mare la procentul de jucători, care în acest caz este în medie la 96.23%.

gong xi fa cai Caracteristici de joc și bonus

Alături de monedele de aur strălucitoare, sunt văzute tambururi bogat decorate și felinare tradiționale chinezești. gong xi fa cai, Ceea ce se traduce ca"felicitări și să fie prosperos", este arătat ca un personaj animat care stă lângă tambururi, ținând un castron de aur norocos și zâmbind la tine, în timp ce se produc rotiri câștigătoare.

Arată grozav, deși IGT Poate că au luat un traseu sigur folosind simbolurile cărților de joc ca pictograme cu plată inferioară, mai degrabă decât să umpleți tambururile cu imagini cu temă chinezească. Leii ceremoniali, peștele, un Phoenix și un dragon sunt simbolurile cu valoare mai mare, dragonul plătind 550 de monede atunci când umple o linie de plată.

Acestea sunt toate proiectate frumos și există mici animații care se joacă atunci când devin parte a unei combinații câștigătoare. Simbolul sălbatic acționează ca alții și valorează până la 600 de monede. O caracteristică de înlocuire a simbolurilor dinamice vede simbolurile aleatorii transformate în orice pictogramă de mare valoare la începutul fiecărui spin, ceea ce face mai ușor să se pretindeți câștiguri mai mari.

Dacă aveți bonus pariu activ, tamburul 1 din partea stângă va avea valori multiplicatoare de 2x, 3x sau 5x atașate la fiecare simbol, iar câștigurile dvs. sunt stimulate de suma prezentată. O scrisoare chineză este un simbol de împrăștiere care lansează 8 rotiri gratuite atunci când îl vedeți în orice 3 sau mai multe locuri și IGT Am presărat aceste rotiri cu puțin noroc de nou an, scoțând simbolurile cărții de joc și având doar cele de mare valoare pe tambururi.

Puteți să vă retrageți în această rundă, dacă aveți cu adevărat norocos. gong xi fa cai Slot Game are, de asemenea, patru jackpot -uri care pot fi câștigate pe orice rotire în care a apărut un multiplicator pe tamburul 1. Trebuie să alegeți din plicuri roșii norocoase, dezvăluind pietre colorate.

Continuați să faceți clic pe plicuri până când s -au găsit 3 pietre de un fel și câștigați jackpot -urile Mini, Minor, Major sau Maxi și, în timp ce acestea nu sunt premii progresive, sunt încă foarte drăguțe într -adevăr!

Caracteristici de slot

Concluzie

Sloturile cu o temă tradițională chineză va fi întotdeauna un mare attraction Și când adăugați în caracteristicile de design frumoase și bonusurile gong xi fa cai joc de sloturi, nu este de mirare că a devenit un lovitor atât de mare pentru IGT. Mergeți la unul dintre cele mai bune cazinouri online pentru a vedea dacă acest joc tematic de Anul Nou vă aduce noroc.

Printre sutele de alte sloturi tematice asiatice disponibile, vă puteți bucura de câteva rotiri de Anul Nou Chinezesc, de la OpenBet. Pe lângă conexiunea evidentă cu subiectul, are mai multe jackpot -uri de colectat și simboluri de desene animate bazate pe animalele zodiacului chinezesc, în plus, există șansa de a câștiga 10.000x de linii dvs.

Partenerii cazinoului