Căutarea Lui Gonzo's MEGAWAYS SLOT

Netent

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.100.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, acțiune/aventură

Gonzo's Quest Megaways

Gonzo’s Quest Megaways Online Slot Review

Slotul de căutare a lui Gonzo’s Quest Megaways folosește grafică de înaltă calitate, efecte vizuale și o varietate de caracteristici moderne dinamice pentru a vă asigura că rămâneți distrați. Rotiți tambururile pe un tambur mai mare decât cel mai mare, grilă de 7 rânduri în timp ce lucrați la premiul jackpot. Acest premiu jackpot se ridică la 21.000x pariul tău. Pentru a face jocurile cu sloturi și mai răsplătitoare, aveți o mega modalități de a forma linii câștigătoare. Rotirile consecutive de succes sunt o probabilitate ridicată atunci când aveți acces la 117.649 moduri diferite de a câștiga. Funcția multiplicatorului de avalanșă vă poate înmulți câștigurile cu până la 5x în jocul de bază. Alte caracteristici oferite includ rotiri gratuite, sălbăticie, runde bonus și multiplicatori în creștere. De asemenea, aveți avantajul software -ului Megaways pe tot parcursul jocului.

Cum să joci slotul online de căutare a lui Gonzo Megaways

În timp ce slotul de căutare a lui Gonzo al lui Gonzo poate consta dintr-o varietate de caracteristici moderne dinamice, vă oferă un aspect ușor de navigat. Vă puteți îmbarca rapid în căutarea dvs., chiar dacă aceasta este prima dată când jucați un slot Megaways. Jocul este disponibil pe toate dispozitivele, astfel încât să puteți selecta pentru a juca pe dispozitive pentru desktop, mobil sau tabletă. Puteți lansa jocul pe orice dispozitiv mobil, inclusiv dispozitivele Android și iOS.

Paytable este situat în secțiunea din dreapta sus a ecranului dacă doriți să vizualizați diferitele pictograme. Fiecare oferă un premiu unic, cu cea mai mare plată pe care o oferă la 21.000x miza dvs. Pur și simplu ajustați fila"Miza" de sub tamburi și selectați un pariu din 0.20 până la 40.00 pe rotire. Apăsați filele Spin, Auto sau Turbo când sunteți gata să începeți călătoria.

Unde să joci

În legile care înconjoară cazinourile online pot fi dificile, iar acest lucru în funcție de provincia în care vă aflați va determina dacă puteți juca sloturi sau nu. În unele provincii, poate fi nevoit să căutați un furnizor de cazinouri offshore dacă doriți să jucați. Legile cazinourilor din unele provincii trec prin reformă, iar capacitatea de a juca sloturi online legal va fi în curând o realitate pentru unii. De exemplu, cazinourile online din Ontario vor fi disponibile în curând, iar jucătorii vor putea juca sloturi ca acesta, așa că asigurați -vă că verificați care sunt opțiunile dvs.

Gonzo’s Quest Megaways Caracteristici și rotiri gratuite

Datorită includerii software -ului Megaways, Quest Megaways al lui Gonzo este un joc extrem de plin de satisfacții în toate felurile. Puteți câștiga câteva premii grozave în jocul de bază, precum și diferitele runde bonus. Software -ul Megaways este activ pe tot parcursul jocului, ceea ce înseamnă că aveți în total 117.649 de moduri de a câștiga în orice moment. Folosiți simboluri aztec în jocul de bază pentru a forma linii câștigătoare în orice direcție de -a lungul tamburelor. Funcția multiplicatorului de avalanșă poate crește recompensele cu până la 5x după fiecare rotire de succes.

Acest premiu multiplicator poate crește până la 15x participația dvs. în runda Bonus Free Falls. Caracteristica cutremurului poate declanșa la întâmplare în jocul de bază. Acest lucru va determina ruperea simbolurilor cu valoare scăzută, deoarece simbolurile de mare valoare par să-și ia locul. Funcția Unbreakable Wilds este o caracteristică unică care permite Wilds să rămână blocat pe tambururi. Simbolurile sălbatice în combinație cu simbolurile de cădere liberă pot declanșa bonusul Free Falls în jurul. Veți primi 3 până la 9 rotiri gratuite pentru a fi utilizate în timp ce contorul multiplicator acumulat rămâne activ. Cu 9 simboluri de joc de bază și o varietate superbă de caracteristici, nu există lipsuri de oportunități câștigătoare.

Caracteristici de slot

Căutarea lui Gonzo Megaways câștigă maximă, RTP și volatilitate

Faceți o rotire pe slotul de căutare a lui Gonzo, și puteți să vă completați banca cu până la 21.000x participarea la câștiguri în câștiguri. Jocul variază de la volatilitate medie la ridicată, iar RTP este 94.66%. Ai putea câștiga un multiplicator de 5x într -un singur spin în timp ce joci jocul de bază.

Gonzo’s Quest Megaways Verdict și alte sloturi

Sunteți obligat să vă îndepărtați de câteva recompense incredibile atunci când aveți acces la o mare varietate de caracteristici și posibilități câștigătoare. Combinația de software Megaways, multiplicatori în creștere și tambururi de avalanșă fac din acest joc un joc cu perspectiva Mega Rewards. Caracteristici precum un bonus Free Falls, o caracteristică de cutremur și Wilds Unbreakable vă oferă o abundență de modalități de a câștiga și multe altele.

Consultați lista noastră de cazinouri online selectate pentru a juca Megaways și alte jocuri ale lui Gonzo și alte jocuri, inclusiv piggy riches megaways. Unele dintre titlurile oferite includ stive duble cu 30 de rotiri gratuite pentru apucături. Există slotul cosmic Eclipse unde puteți încerca caracteristica bonusului Black Hole. Pur și simplu navigați la lista noastră de cazinouri online recomandate pentru a descoperi cea mai bună selecție de sloturi online.

Verificați mai multe Red Tiger sloturi mai jos

Partenerii cazinoului

Cine face ca misiunea lui Gonzo să fie megaways?

MEGAWAY -urile lui Gonzo are un RTP?

Există jocuri gratuite disponibile în MEGAWAY -urile lui Gonzo's Quest?

Pot câștiga bani reali dacă joc megaways -ul lui Gonzo's Quest?

MEGAWAY -urile lui Gonzo are linii de plată?

Cât pot câștiga pe megaways -ul lui Gonzo's Quest?

Ce jocuri de sloturi sunt similare cu slotul de căutare a lui Gonzo’s Quest Megaways?

Am nevoie de un dispozitiv specific pentru a juca megaways -ul de căutare a lui Gonzo pe mobil?

Este căutarea lui Gonzo Megaways un joc bun de sloturi?

Care este cea mai mică cantitate pe care o pot paria pe Megaways Quest lui Gonzo?