Slotul De Căutare Al Lui Gonzo

Netent

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Netent

RTP

Da

Jackpot

95.97%

Volatilitate

CA 125.000.00 USD

Bonusuri

Mediu

Câștig maxim

Nu

Subiect

Actiune, aventura

Gonzo's Quest

Recenzie de slot online a lui Gonzo's Quest

Căutarea lui Gonzo Permite jucătorilor să urmeze pe urmele lui Gonzalo Pizarro, conquistadorul spaniol din secolul al XVI -lea, care și -a propus să -l descopere pe El Dorado, orașul mitic al aurului. Acesta a fost primul slot video de platină pe care experții din industrie Netent proiectat și acum a devenit un clasic de cult. Gonzo și căutarea lui infamă sunt de fapt atât de populare și de asta Netent a creat recent o versiune de realitate virtuală a jocului iubit.

Despre Gonzo's Quest Online Slot Game

Vizualele jocului sunt de fapt în afara celor ale multor sloturi online mai noi, cu grafică 3D izbucnind de pe ecran și un animat Gonzo aplaudând jucători de pe linii laterale. O temă Inca se desfășoară pe toată interfața, de la statuile de piatră sculptate care înconjoară tambururile până la the mask simboluri reprezentând idoli de noroc - care sperăm că veți avea la fel de bine.

Caracteristici, speciale și simboluri

Este un slot non-progresiv cu 5 tamburi, cu un total de 20 de linii de plată peste tot. Vă puteți alătura căutării cu un pariu minim de 20p (0.01p pe linie - nivel 1). Maximul este de 50 GBP (0.50p pe linie-nivelul 5), ceea ce înseamnă că acest slot este ideal atât pentru exploratorii cu față proaspătă, cât și pentru veteranii experimentați.

Există un buton de pariu maxim la îndemână pentru a paria automat suma maximă, asigurându -vă că veți beneficia la maximum de fiecare câștig. Pentru comoditatea dvs., este posibil să lăsați slotul să facă toată munca folosind funcția de redare automată începând de la 10 rotiri automate la 1000. Puteți alege să opriți automat această caracteristică în anumite situații, cum ar fi un câștig, o cădere liberă câștigătoare sau dacă numerarul dvs. scade sau crește cu suma aleasă.

Căutarea lui Gonzo are, de asemenea, o caracteristică de avalanșă destul de neobișnuită, ceea ce înseamnă că simbolurile se încadrează în loc să se învârtă pe tambururi tradiționale. Acest lucru poate realiza jucători mai mari, deoarece mai multe victorii pot fi declanșate în același spin. Un multiplicator este legat de aceste câștiguri consecutive pentru a acumula acele premii în numerar. Ceea ce este mai bun este că este plătită doar cea mai mare linie de câștig pe pariu, așa că nu trebuie să ratezi niciodată acele câștiguri mari.

Jucătorii pot descoperi, de asemenea, comoara ascunsă cu funcția de bonus de cădere liberă a slotului. Aterizarea a trei sau mai multe plăci de aur spumante vor activa până la 10 căderi libere. Multiplicatorii se construiesc cu fiecare toamnă cu maximum 15x miza inițială. Având în vedere că jucătorii pot primi căderi gratuite suplimentare în timpul rundei, se pot găsi rapid pe o serie câștigătoare.

O altă caracteristică generoasă a jocului este Căutarea lui Gonzosimbolul sălbatic, ceea ce crește semnificativ șansele de a vedea returnări. Marcul de întrebare evaziv din piatră poate lua locul oricărui alt simbol, completând în consecință combinații câștigătoare pe care jucătorii ar fi putut să le racheteze altfel.

Cu o temă aventuroasă și o duzină de caracteristici uimitoare, Căutarea lui Gonzo Slotul online este o dovadă că nu fiecare joc de sloturi are nevoie de un jackpot progresiv pentru a fi extrem de distractiv.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului