Slotul De Aur Al Lui Gonzo

Netent

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Netent

RTP

96.11%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.300.000.00 USD

Subiect

Aztec, acțiune/aventură

Gonzo’s Gold

Recenzia de sloturi online de aur a lui Gonzo

Slotul online de aur al lui Gonzo face parte dintr -o serie populară de jocuri din Netent care prezintă un conquistador animat în căutarea sa pentru bogății. De data aceasta se află pe o grilă de simboluri de 5x5 cu un cluster care plătește mecanismul care poate forma combinații în valoare de 6.500x miza dvs.

Caracteristicile includ premii de împrăștiere și rotiri gratuite cu simboluri speciale în expansiune care pot construi clustere mai mari. Veți găsi un nivel ridicat de volatilitate în junglele din America de Sud, împreună cu o revenire medie la un procent de jucători de 96.11%.

Aurul lui Gonzo lucrează pe platformele desktop, Android, iOS și mobilele alimentate cu Windows, iar acum este disponibil la recomandarea noastră recomandată Netent site-uri.

Cum să joci slotul de aur al lui Gonzo

Intrați într-un oraș antic aztecă, pentru a descoperi un bloc de simboluri încadrat cu aur printre coloanele decorative. Grila 5x5 deține embleme de cărți de joc viu colorate, împreună cu 3 măști de aur, iar caricaturisul Gonzo însuși. Există, de asemenea, un simbol impunător de piramidă de aur, care este esențial pentru caracteristicile bonus ale slotului de aur al lui Gonzo. Deși îi lipsește graficele cu efect 3D al altora din gamă, cum ar fi căutarea lui Gonzo, are suficient stil și culoare pentru a vă atrage atenția.

O gamă de pariuri excepțional de largă este cu siguranță demnă de atenția dvs., opțiunile care rulează de la un minuscul 0.10 pe rotire până la 200 de ani.00 și o mulțime de opțiuni între cele mai bune cazinouri online. Atingeți grămada de monede de pe panoul de control pentru a le dezvălui pe toate, apoi alegeți un pariu și sunteți gata să vă jucați.

Există alte câteva caracteristici pe care poate doriți să le încercați, cum ar fi modul de rotiri automate, pe care le declanșați cu un clic pe săgeata circulară și modul FastPlay care începe când atingeți butonul cu săgeți duble.

Merită întotdeauna să verificați plata unui joc înainte de a juca și, în acest caz, îl ajungeți printr -o filă"I". Aurul lui Gonzo este un joc care plătește în cazul în care câștigați un premiu oricând 3 sau mai multe simboluri care se potrivesc cu valoare ridicată, sau 4 pictograme cu plată mai mică, sunt conectate orizontal sau vertical pe grilă. Gonzo plătește cel mai mult de departe, cu doar 3 exemple în valoare de 2x miza dvs. și o grilă completă de 25 plătind maxim 6.500x.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului de aur ale lui Gonzo

Piramida de Aur este un simbol sălbatic care poate acționa ca oricare altul dacă este la locul potrivit pentru a finaliza un cluster sau a crește dimensiunea unuia. Este, de asemenea, un simbol de împrăștiere care plătește 2x, 20x și 200x, pariul dvs. atunci când se oprește în 3, 4, respectiv 5.

Orice 3 sau mai multe piramide acordă apoi 10 rotiri gratuite, dar înainte de acestea să înceapă schimbările de vizualizare la o grilă 3x3 de plăci decorative cu semne de întrebare pe ele. Alegeți o țiglă la întâmplare pentru a dezvălui un simbol care se va extinde pe parcursul jocurilor bonus. De fiecare dată când două sau mai multe exemple ale simbolului ales teren unul lângă altul în timpul rotirilor libere, acestea se vor extinde orizontal sau vertical pentru a forma un cluster valoros. Extinderea are loc după ce colectați orice victorie din spin, așa că este posibil să fiți plătit de două ori.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii ale slotului online de aur al lui Gonzo

Puteți obține premiul maxim de 6.500x pariul dvs. în orice moment când Gonzo umple întreaga grilă de simboluri pentru jocuri de sloturi. La miza maximă de 200.00 se adaugă la un potențial câștig de 1.300.000.00.

Aurul lui Gonzo este un slot cu volatilitate ridicată, unde puteți vedea lacunele mai lungi decât media dintre câștiguri, dar premiile pot fi adesea destul de generoase pentru a compensa acest lucru. Revenirea generală la procent de jucători de 96.11% este decent pentru un joc de volatilitate ridicat și, desigur, aurul lui Gonzo este complet autorizat și certificat pentru Fair Play.

Evaluarea slotului nostru online de aur a lui Gonzo

Slotul de aur al lui Gonzo este un plus plăcut pentru gama, deși nu este cel mai interesant din punct de vedere vizual. Dar jocul poate fi extrem de plin de satisfacții, cu potențialul de a câștiga premiul maxim în orice spin. Puteți scoate premii suplimentare din piramida de aur sălbatică și, ca simbol de împrăștiere, plătește câștiguri mari înainte de a acorda jocurile gratuite. Cu noroc, găsiți un simbol cu plată mare sub plăci pentru câteva plăți mari pe tot parcursul.

Alăturați-vă căutării unui conquistador de desene animate și jucați slotul de aur al lui Gonzo la cazinourile online de top. Cele prezentate aici au câteva oferte generoase de bonus de bun venit care vă așteaptă să colectați la înregistrare.

Top Netent Jocuri

Partenerii cazinoului

Care este caracteristica simbolurilor în expansiune a mașinii de sloturi de aur a lui Gonzo?

Câte linii de plată are slotul online de aur al lui Gonzo?

Pot juca slotul de aur al lui Gonzo pe un mobil?

Care este pariul minim de pe slotul de aur al lui Gonzo?

Cât pot câștiga din slotul online de aur al lui Gonzo?

Care este RTP -ul jocului de sloturi de aur al lui Gonzo?

Ce simboluri sunt utilizate în jocul sloturilor de aur al lui Gonzo?

Este slotul de aur al lui Gonzo parte a unei serii de jocuri?

Cine face mașina de slot de aur a lui Gonzo?

Când a fost lansat slotul online de aur al lui Gonzo?