Gorilla Go Wild Slot

Nextgen

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Nextgen

RTP

92.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

37.500.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, junglă

Gorilla Go Wild

gorilla go wild Recenzie slot online

Un joc interesant cu tematică în junglă cu grafică 3D, Nextgen's gorilla go wild slotul online te pune în pantofii unui maimuță drăguță. Gary Gorilla nu este deloc periculoasă. El este acolo pentru a te ajuta să câștigi niște bani și, desigur, să mănânci banane gustoase.

Un slot de volatilitate medie și un RTP de 92%, gorilla go wild este potrivit pentru toate tipurile de jucători. Cu 25 de linii salariale și o victorie maximă maximă de 1.125.000 de monede, Gary este destul de generos gorilă. Drăguțul maimuță violetă urmărește tambururile din stânga și îți înmânează în timp ce gustezi pe banane ocazional. Toți amicii lui din junglă sunt pe tambururi, gata să vă ofere premii în valoare de aur.

Bananele nu sunt acolo din întâmplare - cu cât joci mai mult, cu atât Gary mănâncă. Când mănâncă toate bananele, Gary se îndreaptă înainte și îți crește șansele de a câștiga. Cu cât este mai aproape de tine, cu atât te vei bucura mai des!, Un bonus în care aterizați premiile de top.

Generozitatea lui Gary nu se termină acolo. În timpul bonusului lui Gary, el vă poate oferi la întâmplare un"bilet" regatului său lungmetraj. Există patru caracteristici în total activ în timpul rundei bonus după ce le -a declanșat de un anumit număr de ori. Aceasta este caracteristica care face slotul atât de interesant și cel mai bun mod de a ateriza câștiguri mai mari.

gorilla go wild Configurare și premii

Nextgen'S gorilla go wild Slotul online este un joc cu o configurație 5x3 și 25 de pariuri. Puteți paria până la 0.01 pe linie până la 5.00. Asta aduce pariul maxim la 150.00, o sumă demnă de role înalte. Cu toate acestea, dacă sunteți atenți la bankroll -ul dvs.

Indiferent de dimensiunea pariu, Gary se simte destul de generos și te va răsplăti frumos frecvent, nu în ultimul rând cu rotiri gratuite. Este unul dintre simbolurile cele mai plătite ale jocului și The Wild. Cinci simboluri Gary The Gorilla vă vor oferi 1.500 de monede, în timp ce 5 împrăștiați (un templu cu aspect aztec), vă vor oferi 2.500 de monede. Amicii din jungla lui Gary plătesc mai jos - cinci maimuțe de pe tambururi vă vor oferi 500 de monede, în timp ce 5 toucani în valoare de 250.

Jocul jocului este destul de simplu. Vă setați dimensiunea pariului dorit și apăsați butonul de rotire. Nu puteți ajusta liniile de plată, așa că veți juca întotdeauna maxim. După fiecare rotire, Gary ar putea să vă acorde un multiplicator masiv sau poate mânca o banană. Multiplicatorii variază între 50 și 1.000 de ori pariul dvs. Când vine vorba de banane, Gary gustă pe ele ori de câte ori îi este foame (și asta este aproape tot timpul). Când mănâncă întreaga stivă, va merge într -o nouă zonă a junglei. În același timp, timpul său de bonus este crescut, ceea ce înseamnă că sunteți pentru un multiplicator frumos.

În cele din urmă, Gary poate decide, de asemenea, să vă ofere intrarea în regatul său de lungmetraj, care ascunde comorile necunoscute. Acest lucru poate apărea la întâmplare în timpul bonusului lui Gary sau poate fi declanșat de 3 simboluri ale templului.

gorilla go wild Caracteristici bonus

gorilla go wild Slotul online vine cu o singură rundă bonus (rotiri gratuite), dar are 4 iterații diferite. Totul depinde de câte ori l -ați declanșat.

Primul se numește Gorillionaire și este disponibil după primul declanșator. Obțineți 10 rotiri gratuite cu toate victoriile dublate. Gary poate acorda această caracteristică bonusul Kingdom la întâmplare dacă se simte generos în orice moment.

Stay Wild este a doua caracteristică bonus din Gary's Kingdom, disponibilă după al 5 -lea declanșator. În această rundă, toate sălbăticile sunt ținute pe loc și veți primi 10 rotiri gratuite. Dacă aveți norocul să aterizați 3 sau mai multe sălbatice, aveți șanse corecte de a câștiga mare.

A treia (și cea mai interesantă, cel puțin pentru noi) se numește MEGA-RILLA multiplicator și este disponibilă după ce declanșați bonusul de 10 ori. Obțineți 10 rotiri gratuite la fel ca înainte, dar de data aceasta, toate câștigurile sunt înmulțite cu funcția de jocuri gratuite, care începe la 1. Sălbatici cresc multiplicatorul între 1 și 10 ori și la fel ca și celelalte caracteristici, Gary îl poate declanșa instantaneu de fiecare dată când vrea.

Mai multe Wilds este numele ultimei caracteristici din regatul lui Gary. Încă o dată, primiți 10 rotiri gratuite, cu excepția acestui timp, 3 simboluri în afară de scute pot fi transformate în sălbăticie după fiecare rotire. Dacă Gary te place, el poate declanșa această caracteristică după orice rotire în jocul de bază.

Caracteristici de slot

gorilla go wild rezumat

Un joc impresionant cu grafică 3D, adevărata vedetă a acestui slot video este personajul său principal Gary the Gorilla. Apele drăguț este cu adevărat implicat în joc. El acordă intrare în regatul său, mănâncă banane și îți oferă premii frumoase ori de câte ori simte. Gary merge din când în când banane, dar este minunat pentru tine. Ori de câte ori mănâncă întreaga stivă a tratamentului său preferat, ai șansa de a revendica un mare premiu.

În runda bonusului, puteți declanșa până la patru caracteristici unice cu multiplicatori, sălbatici în plus sau câștiguri dublate. Bonusul în runda gorilla go wild este unul dintre cele mai interesante pe care le -am văzut, iar personajul jucăuș al lui Gary face ca lucrurile să fie și mai amuzante.

Aceasta este ceea ce face acest lucru Nextgen slot atât de interesant. Datorită caracteristicilor unice ale lui Gary și posibilității de a câștiga mai mult de un milion de monede, gorilla go wild este considerat pe bună dreptate unul dintre cei mai buni Nextgen jocuri. Încercați -l pe unul dintre site -urile noastre sloturi online recomandate astăzi.

Partenerii cazinoului