Grand Monarch Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

94.97%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie

Grand Monarch

grand monarch Recenzie slot online

Privind titlul grand monarch Slot Game, ai putea fi iertat că ai crezut că este vorba despre regi, regine și regalitate. Dar acest slot colorat se bazează de fapt în jurul fluturilor, în special (și fără surprindere), grand monarch fluture.

Acestea sunt cele pe care le vedeți în documentare de natură care se învârt în milioanele lor, acoperind secțiuni întregi de pădure. Dar asta grand monarch Revizuirea jocurilor de sloturi nu este o lecție de istorie naturală, așa că vom trece la modul în care funcționează jocul și ce recompense puteți obține din el.

Acesta este un slot cu 5 tamburi, 50 de plată din IGT pe care îl puteți reda pe computere desktop, iPhone, iPads și dispozitive mobile Android. Înseamnă că nu va trebui să fiți coconiți acasă pentru a vă juca grand monarch.

Simbolurile frumos proiectate premiază premii atunci când aterizați cel puțin 3-de-un de-a lungul unei linii de plată din partea stângă și din grand monarch Slotul vine cu câteva caracteristici simple, dar eficiente, bonus.

stacked Simboluri sălbatice și o rotiri gratuite în jurul unde veți vedea în plus sălbatice pe tambururi sunt despre tot ceea ce obțineți cu acest joc. Dar jocul simplu și potențialul pentru câștiguri de 20x miza dvs. au făcut ca acest joc să fie un mare succes pentru IGT. Oricine este nou în jocul slot -urilor sau oricine caută un joc frumos și ușor, ar trebui să verifice grand monarch slot la cele mai bune cazinouri online.

Este acesta un joc care va seta inimile fluturând? Citiți recenzia noastră despre grand monarch joc de sloturi și toate vor fi dezvăluite.

grand monarch Controluri și configurarea sloturilor

IGT sunt unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de jocuri de cazino. Aceștia au furnizat cazinouri pe terenuri, online și acum, cu o gamă vastă de sloturi de înaltă calitate, care au fost extrem de populare. grand monarch folosește aceleași butoane de control utilizate în mare parte din IGT gama, ceea ce face cât mai simplu posibil să începeți, dar vă oferă totuși o gamă largă de opțiuni de pariuri.

Toate cele 50 de linii de plată sunt active și cu mize de doar 0.01 pe linie, puteți roti aceste tamburi de la 0.50. Rolele înalte vor fi încântate să vadă că pariul maxim este de 500.00. La această miză ai putea revendica o victorie masivă de 100.000.00 într -un singur spin.

Uitați -vă la grand monarch slot Paytable pentru a vedea ce va merita fiecare simbol. Alături de cartea clasică de joc 9, 10, j, q, k și a, veți vedea și flori și fluturele, fiecare plătind multipli din miza pe linie.

Paytable -ul ușor de urmărit are, de asemenea, câteva detalii despre caracteristicile bonusului, dar sunt destul de ușor de urmărit atunci când le declanșați și nu este nimic complicat cu privire la modul în care grand monarch lucrări.

Chiar și versiunea mobilă optimizată este ușor de configurat, fără a pierde opțiuni sau funcții atunci când joci pe un dispozitiv Android sau iOS.

grand monarch Caracteristici de joc și bonus

Fie că vă jucați pe un ecran mare de computer sau pe un smartphone mic, culorile strălucitoare și detaliile realiste ale grand monarch iasă în evidență. Copacii și florile stau în spatele tambururilor, oferind jocului o atmosferă fermecătoare, pașnică, deși coloana sonoră a stilului de fructe standard nu se adaugă cu adevărat la seninătate.

Simboluri ale cărții de joc pe terenuri de plată pentru a câștiga până la 150x de linii de linie, dar florile și fluturele sunt cele care returnează premiile de top. Patru tipuri de margarete, orhidee și flori de lotus adaugă culoare la mulinete și numerar la bankroll -ul dvs. atunci când apar pe linii. Dar când aveți un flutter în acest joc, este fluturele pe care doriți să îl vedeți cu adevărat.

Acest grand monarch Butterfly este capabil să înlocuiască pentru alții, în afară de omidă, completând secvențe câștigătoare dacă este la locul potrivit. Va fi și el stacked pe tambururi care vă oferă o șansă mult mai bună de a vedea că completează orice lacune în linii altor simboluri. Dacă aterizați fluturele chiar pe o linie, fără ca acesta să înlocuiască nimic altceva, câștigați premiul de top al 1.000x Linia pariu.

Nu va acționa ca Caterpillar, deoarece acest criter care se târâie declanșează 5 rotiri gratuite atunci când aterizează în orice 3 locuri de pe tambururi din mijloc. Câștigi un premiu inițial de două ori mai mult miza, apoi încep rotirile gratuite.

Aceste rotiri de bonusuri împachetează tambururile cu și mai mulți fluturi sălbatici, așa că, deși se joacă doar 5 jocuri, ar trebui să poți să obții câteva victorii înainte de a se încheia. Runda poate fi, de asemenea, retrasă de mai multe omizi.

Caracteristici de slot

Concluzie

Oferindu -vă câteva funcții bonus încercate și testate, fără niciun joc complex pentru a rezolva mai întâi, IGT au livrat un joc popular în rândul jucătorilor mai puțin experimentați. Dar stilul și recompensele au atras și jucători calificați, care caută un joc cu randamente mari și o garanție a jocului corect de la un dezvoltator extrem de respectat.

grand monarch este un slot de volatilitate medie, unde revenirea medie la procentul jucătorului este menționată ca 93.99%. Puteți juca pentru bani reali pe site-urile de cazinouri online de top, unde veți găsi și Lil", o altă temă de eroare IGT slot.

Lil 'Lady are un stil de desene animate și prezintă o ladybirds drăguță pe tambururi. La fel ca grand monarch, vine și cu stacked Simboluri sălbatice și jocuri gratuite cu sălbăticie în plus în joc. Deci, dacă imaginile realiste ale grand monarch Bug You și preferi un joc mai plin de inimă, Lil 'Lady ar putea fi perfectă.

Partenerii cazinoului