Grill King Slot

Fugaso

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Fugaso

RTP

95.70%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Mâncare, asiatică

Grill King

grill king Revizuirea sloturilor

Ca toate FugasoJocurile, grill king slotul vine cu grafică HD, muzică captivantă și o prezentare care te cufundă pe deplin de la primul spin. Dar ceea ce te ține mai interesat să joci decât orice apel vizual este caracteristica respin gratuită a jocului, ceea ce îți oferă întotdeauna o nouă șansă de a atinge o plată. Aflați mai multe despre premiile, caracteristicile ascunse și limitele de pariere ale slotului atunci când citiți recenzia noastră detaliată a jocului, jucate la toate site -urile noastre recomandate de cazinouri online.

grill king - Cum să joci și să plătești potențiale

grill king de Fugaso este foarte ușor de jucat, la fel ca toate jocurile de slot ale studioului. Înainte de a începe să vă învârtiți, trebuie doar să alegeți o valoare a monedei cu care doriți să vă jucați și apoi câte monede doriți să pariați pe linie de plată (până la 10). Puteți face acest lucru folosind controalele clare din stânga și dreapta, ceea ce vă poate duce de la un pariu minim de 0.40 de credite pe rundă la un pariu maxim de 200 de credite pe rotire în doar câteva secunde.

Când extrageți plata cu butonul de sub controlul dvs. de rotire, veți găsi 11 simboluri care oferă premii care sunt date în monede. Există 40 de linii de plată pentru a declanșa o plată și toate pot fi văzute prin apăsarea numerelor găsite pe fiecare parte a tambururilor. În timp ce joacă pentru bani reali cu o monedă pe linie, există premii cuprinse între 2 și 1.000 de monede pentru a fi colectate pe o singură combinație de simboluri. Pariați până la 10 monede pe linie și vă puteți bucura de câștiguri și mai mari, maximul fiind un premiu uluitor de 400.000 de monede. Și datorită caracteristicii neobișnuite a slotului, orice premiu câștigat aici poate duce la și mai mulți bani, așa cum este explicat în secțiunea de mai jos.

Chiar dacă doriți să vă jucați din mers, vă puteți bucura în continuare de grill king slot machine datorită FugasoVersiunea mobilă a jocului. Slotul mobil este disponibil pentru a juca pe dispozitivele iOS și Android deopotrivă la cazinourile mobile de top, și chiar pe smartphone -uri și tablete mai vechi. Când vă jucați în mișcare, veți primi butoane de rotire mari pentru a vă controla rundele, dar toate celelalte controale vor trebui accesate prin intermediul butonului special de meniu din dreapta jos.

grill king Caracteristici de joc și bonus

În timp ce vă învârtiți pe site -urile de top online, veți aștepta în mare parte trei sau mai multe simboluri identice pentru a ateriza pe unele dintre cele 40 de linii de plată, începând cu prima tambur din stânga. Acest lucru este valabil mai ales pentru sticlele ketchup și mayonnaise, care pot plăti cele mai mari premii pentru victorii de cinci ani. O altă pictogramă pe care veți spera să o vedeți deseori este bucătarul, care servește ca simbol sălbatic în joc. Acest simbol poate înlocui toate simbolurile disponibile pentru a declanșa un premiu, dar el apare doar pe tambururile 2 și 4.

Indiferent de tipul de plată pe care îl declanșezi, grill king Slot Machine vă va oferi întotdeauna o altă șansă de a câștiga niște bani cu caracteristica sa respinată încorporată. Această caracteristică este activată după colectarea unui premiu și vă oferă un respin gratuit pentru a juca. În timpul respinului, simbolurile câștigătoare care au declanșat funcția vă vor fi date încă o dată stacked pe o mulinetă, dar fiecare alt simbol de pe ecran va fi înlocuit.

Și, în sfârșit, ai și tu FugasoPremiile jackpot -uri pentru a spera atunci când joacă pentru numerar real. Ca toate sloturile jackpot din studio, grill king are premii mini, midi și maxi, fiecare combinată cu un procent diferit din pariul tău. Toate aceste premii plătesc sume diferite de bani și toate pot fi câștigate la întâmplare în timpul oricărui spin.

Caracteristici de slot

grill kingCâștigul maxim, RTP și volatilitatea

Chiar și atunci când joci pentru bani reali folosind o singură monedă, poți plăti bancare de până la 40.000 de monede, ceea ce poate să nu fie o excepție aici, având în vedere că jocul are o rată de succes scăzută. În plus, aveți trei jackpot -uri progresive de câștigat. RTP este puțin mai mic decât ne place să vedem cu sloturi online, la 95.7%. Premiile oferite nu pot fi la fel de mari ca MicrogamingEste sau NetentJackpot -uri, dar pot merita totuși timpul tău.

grill king - rating final și rezumat

grill king este un alt slot distractiv de la mijlocul varianței Fugaso care se poate potrivi cu orice buget, oricât de mare sau mic. Ca atare, acest slot poate atrage o varietate de puncte care caută mașini de slot moderne care pot plăti premii solide fără a implica prea mult risc.

Pentru ceva cu o rată de succes mai mare și aceeași valoare de divertisment, puteți consulta și alte sloturi din Fugaso ca frica zombilor. Inspirat de seria The Walking Dead, acest slot imersiv oferă multiplicatori de plată, jocuri de bonusuri pentru rotiri gratuite și o caracteristică de tamburi în cascadă care ar putea duce la plăți bonus după fiecare victorie. Un alt slot machine care plătește mai des este FugasoSlotul terestru al lui Goblin, care prezintă 2 simboluri, jocuri de rotiri gratuite și chiar o funcție clasică de joc. Pentru sloturi și mai profitabile de la Game Studio, puteți arunca o privire asupra unora dintre operatorii de cazinou prezentați pe site -ul nostru, unde atât jocuri de bani reali, cât și sloturi gratuite pot fi jucate în orice moment al zilei.

Partenerii cazinoului