Gypsy Rose Slot

Betsoft

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

97.63%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

336.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, magie

Gypsy Rose

gypsy Rose Online Slot Review

Un alt joc de sloturi optimizat mobil, cu un aspect 3D fermecător și o poveste captivantă care își găsește drumul în toate nivelurile de bonusuri, gypsy Rose este un excelent exemplu de tot ceea ce le place jucătorilor Betsoft. Prezentând un set standard de 5 tamburi, 30 de linii de plată active și simboluri plătite de mijloc, această mașină de slot cu varianță medie vă poate plăti premii de până la 336.000 de credite pe rundă, cu o anumită răbdare de partea dvs.

Ca orice slot de la furnizorul de software, gypsy Rose prezintă mai multe bonusuri tematice concepute pentru a vă cufunda mai departe în lumea jocului și vă fac să vă plătiți bani buni. Patru tipuri de caracteristici lucrative, inclusiv credite instantanee și jocuri de rotiri gratuite, așteaptă pe oricine îndrăznește să privească în interiorul cristalului în timp ce sălbăticie aleatorie și un joc de dublu-up vă asigurați că veți fi recompensat chiar și în afara bonusului principal.

Cum să joci gypsy Rose online slot

Nu este nimic complicat în ceea ce privește jocul gypsy A crescut pentru că slotul este într -adevăr intuitiv de utilizat. Ar trebui să începeți să vă jucați numai după ce vă ajustați miza cu cele trei controale de pariuri din stânga dvs. - butoane care vă permit să alegeți câte linii de plată doriți active, selectați o dimensiune a monedei și creșteți numărul de monede pe care le pariați pe fiecare linie de plată. Folosiți aceste controale pentru a alege o miză între 0.01 credite și 150 de credite pe rundă și apoi apăsați controlul spinului pentru a începe să joace.

Odată ce începe sesiunea dvs., veți putea vedea fiecare linie de plată în orice moment, pur și simplu trecând peste numerele de pe tambururi. Pentru a vedea simbolurile, cu toate acestea, va trebui să accesați paytable-ul prin intermediul butonului din colțul din dreapta sus. În interiorul paytable -ului, veți găsi un grup de 15 simboluri plătitoare împreună cu premiile lor enumerate în monede. Plățile variază de la 5-300 de monede atunci când pariați o monedă pe linie de plată, dar pot crește 5x dacă pariați cinci monede pe linie, oferindu-vă o victorie maximă de 1.500 de monede pe secvență. Ceea ce este și mai interesant este faptul că slotul are și o caracteristică dublă, ceea ce vă oferă o șansă neobișnuită de a dubla orice premiu câștigați în timp ce jucați pentru bani reali.

Poți să te joci și tu gypsy Rose pe o tabletă sau un smartphone pentru a câștiga câteva premii din mers la multe dintre cele mai bune site -uri online. Slotul este compatibil cu aproape toate dispozitivele mobile care rulează pe sisteme de operare Android sau iOS. Pentru a juca jocul pe telefon, introduceți mai întâi meniul din colțul din stânga sus pentru a vă regla miza și apoi apăsați butonul de rotire pe ecran pentru a începe.

gypsy Caracteristici de trandafir și rotiri gratuite

În timp ce pășiți în rulota lui Rose pentru a vă spune averea, veți aștepta cu nerăbdare trei, patru sau cinci simboluri potrivite pentru a ateriza pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, astfel încât să vă obțină un premiu. Pentru a vă face lucrurile mai ușoare, jocul vă oferă un simbol de carte sălbatică care poate înlocui toate pictogramele din plata de plată, cu excepția pictogramelor bonus. Și dacă două dintre aceste simboluri sălbatice aterizează unul față de celălalt pe linii de plată, unul, doi sau trei, s-a ridicat, aruncarea de avere va arunca în pereți suplimentari pe ecran, ajutându-vă să declanșați o plată mai mare.

Un alt simbol interesant demn de remarcat este balul de cristal, care poate activa unul dintre cele patru jocuri bonus în combinație cu alte simboluri speciale. Colectați mingea de cristal pe orice linie de plată activă împreună cu două simboluri bonus potrivite (Poțiunea de dragoste, Magic Book, Rose the gypsy, și corb) pe tamburi doi și patru și veți activa unul dintre bonusurile jocului. Rotiri gratuite cu sălbăticie în plus, respinge cu un premii lipicioase sălbatice și instantanee în numerar de până la 20x sunt toate date ca bonus, împreună cu caracteristica specială de card de tarot.

Caracteristica cardului de tarot este declanșată cu două simboluri de trandafir pe tambururi două și patru și o bilă de cristal în mijloc. Această caracteristică este un joc clasic de pick-and-câștig în care veți alege 7 din 15 cărți de tarot diferite pentru a câștiga diverse premii. Fiecare carte de imagine pe care ați ales -o adaugă un premiu în bani soldului dvs., în timp ce culoarea sa determină multiplicatorul pentru acel premiu. Plata maximă pe card este de 10x pariul dvs., în timp ce cel mai mare multiplicator pentru fiecare premiu este de 6x.

Caracteristici de slot

gypsy Rose Verdict și sloturi online similare

gypsy Rose este incontestabil o mașină de slot atractivă, dar este un joc care va atrage mai ales punterii cărora le place pokies moderne și bine echilibrate. Ca majoritatea Betsoft Jocuri, acesta este un slot cu volatilitate medie care poate plăti premii foarte solide cu bani reali (până la 336.000 credite pe spin), dar să facă acest lucru fără a trece prin pierderea de lungă durată, ca un joc de mare varianță. Dacă vă plac sloturile cu o varietate de bonusuri, povești imersive și un raport de succes mai mare care nu vă va lăsa fără plăți frecvente, gypsy Rose va merita cu siguranță să te încerci, chiar dacă îl joci gratuit.

Cu toate acestea, dacă sunteți un slot jucător căruia îi plac jocurile care sunt mai riscante să se bucure, dar oferă premii mai bune, există și câteva sloturi mari cu volatilitate mare din Betsoft S -ar putea să te intereseze. Ia -o pe great 88 slot pentru a vă bucura de un joc cu temă asiatică, cu un întreg pachet de bonusuri și plăți de peste 1.000.000 de credite sau încercați BetsoftDR. Jekyll & Mr. Hyde pentru un alt slot imersiv cu premii care pot merge până la 480.000 de credite pe rundă. Asigurați -vă că consultați unele dintre cele mai bune cazinouri online pentru a încerca aceste jocuri!

Partenerii cazinoului